2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

oyyy eloşa bak yaa maşallah yürümüş sıpaa....
kaan beyde ohhh maşallah korkmamış hiç..
çok şeker bunların hepsi yaaa:))

ELOŞUMA KAANA MAŞALALH YAA ÇOK TATLILARRRRRRRRRR..EŞŞEK DE ÖLEEE,:roflol::roflol:

KAANIN EŞŞEĞı GÖRMESIN OĞLUŞUM KAFASINI KELEK DIYE YERR ALLAH KORUSUNN :roflol::roflol:

kuzum nerde senin kirpi saçların:)olsun güzel olmuş maşallah yigit paşaya

allam hepsi züperlerr..hele ortalığı dağıtmış keratalarr valla çok işimiz var çokkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

ay hep bakiyorum buraya .. tam yazacakken bisiler cikiyooo
ela kuzum cokk tatli duruyooo masallahh artik bosaltmadigi cekmece birakmazz
erenim zatenn yakisikliydii simdide delikanli olmus annesii
baskaaaaaaa
ay hangi birini sevemm ben bunlarinnnn:asigim:

aay bu bebişleri ham yaparıııııım!!
hepsine maşallah

kızlar bu arada doğum günü için planlar yapıyormusunuz,beni bi telaşe sardıki sormayın,ne yapacağım nasıl olmalı onudamı yapsam bunudamı eklesem diye karman çorman oluyor düşünürken

ela ya masallah...kaan kocaman olmus...ikisi de cok tatli cikmislar....

enancim ogluslarin, cok uslular..dicem...:)))
herkezin ev hali boyle eminimki enancim..ben yusuf 6 ayliktan beri topl topla canim cikiyordu hala, oyle...emekleme donemlerinde..yururken de ayni tempo da...

konu yaramazlikmis ama ben hayvan ciftligindeki fotolari gosterdim, neyse bir dahakine yaramazliklarimizi gosteririz...

mervecim seni goremedim..annen yine silmis:))))))))))))

efe ye bayildim, o ne tatlilik..minciklayasim geldi....masallah......

kedi dili cim , senin oglusunda pek tatliymis, masallah..

Son düzenleme:
hilmiş başladı anacum karıştırmaya bayagı ilerletti evde alıp başını gidiyor bi kere odadan çıkmış mutfaga yanıma geldi:))bugün düştü alnı morardı şişti kıyamam(((
kreft maşallah yusuf büyümüş kız odamı yürüyordu bilmiyordum ben maşallah
kedi dili maşallah canım bişey sorcam ankaranın neresindesin çok tanıdık geldi fotolardan

slm kızalar anlaşılan tosuncukların hepsi yürüyo bizim asyada çarşamba günü 1yaşını bitirdi aşkito süper olmuş resimler tatlım bayıldımmm

bütün bebişler herzamanki gibi çook tatlı maşallah.

hilmiişş çok takdir ettim canumm senii eğitime devammm kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis:roflol:

yusufcuk artık abi olmuşş baya baya yürüyor maşallahh..
ceylan kız nerelrdesin kaçak kuzuyada neice seneler olsun inşallahh..
eloşa kıyamam kafasını vurdu kuzum maalesef bizimde yakındır böle günlerimiz allah korusun meleklerii

sağolun kızlar dikkate aldığınız ve düşüncelerinizi paylaştığınız için ((((
ceylasya pastayı eklemişsin ama anlayamadım şeker çok büyük olmuş
nice senelere herkese sağlıkla mutlulukla!!!

bir kaç gündür yoktum yakışıklı delikanlılar basmış buraları .. en başta eren delikanlı olmuşun saçlar da gidince iyi yapmışsın fahriye sıcakta mahvoluyo çocuklar ben mervenin saçlarını iyi ki kestrmişim diyorum sırılsıklam oluyo saçları vücutta bişey yok.. efe paşa ya laf yok hilmiş ağır abi o her şeyi yapabülür .. çok tatlı duruyolar yaa minnacık boylarıyla bi de yürümüyolar mı kedi dili ben oğluşunu yeni gördüm ama o ne gözler kız bi de yakın foto koy maaş.. asya 1 yaşına mı girmiş ohh kuzu maaş.. Allah uzun ömür versin hepsine.. gelelim yakışıklı damadım yusufa aşkım şapkanı sevsinler kaşlarını saçlarını pantolonunu yerim ben o hallerini resimden doğru seviyorum kız bu oğlan çok tatlı inş. aynısından bi tane de benim olur yürüyen yürüyene tüm tosbaları opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…