2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

valla salonu ayrı odalarını ayrı dağıtıyolar günde 10 kere ben 10 kerede büyük oğlan topluyordur yine aynı yine aynıı kafamçokkarıştı

bibe.jpg

su kurbağası minik kuşummmm opuyorumnanaktan

disler.jpg

incilerimizde gözüküyooo opuyorumnanaktan

enancım Allah yardımcın olsun canım işin pek bi zor ama çook şekerler yaa..benim yeğenlere benzetiyom oğluşlarını dur bi resmini koyim ..

....

Son düzenleme:
egeyee-çağana-kaağana maşallahh ay ya yerum hepsını çok tatlılar mşalahh hepısnıeeee yaramazlık yaparken dahadamı tatlı oluyorlar neee:)))))9
ferıdecım maşşalhh yeğenlerınde çok tatlı canımmmm

20564138.jpg

geçen gün temizlik yapıyorum arkamı dönüyorum pirize gitmiş süpürgenin fişini çekiyo bi daha gidiyom viledanın başına geçmiş zaten bulaşık makinesini açık yakaladımı kirli temiz nasıl olsa her şeyi elliyo .. bir iki kare çekmiştim ben de eklim dedim tam yaramazlık zamanları bir kaç aya yürüsünler iyice yandıııkkk....

Son düzenleme:
Oyy ben bu culukların hepisini yirim yirim,
Eloşumda pikniklere mi gitmiş, oy maşallah yürüyor ölemi,
Egemde ev dağıtırken bilem karizmatik,
Kağana bak nasılda ciddi, ay bölede daha bi sevimliler ne,
Merve cimcimeside iş başında yalnız kızlarınkisi farklı şimdiden merak sarmış ev işine,
Dağıtın , dağıtın keyfinize bakın, annelerinizin işine toplasınlarkaydirigubbakcemile3

febi temizliğemi başlattın kuu şimdidenn kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım kolat gelsin merveyee kaydirigubbakcemile3
senin yeğenlerde çok tatlı maşallahhh :nazar:
valla işimiz zorr benim küçük çok karıştırıyor her yeri çekmece falan bırakmıyor valla herşey dışarıı bir içeri bir dışarı oyun yapıyor birde mutlu oluyor kahkahalar atıyor gülermisin kızarmısınn kafamçokkarıştı
offf dedim valla ya ev bit pazarına döndüüü :sinifsinif:

walla enancım ben şunu anladım ki çocuklarını büyütene kadar titizliğe mola vericen yada kafayı yiyecen düzensiz olan evde boğulan birisiydim ama şimdi oyuncaklar her yerde .. bez ıslak mendil kıyafetler .. ortalık bazen hakkaten bit pazarına dönüyo düzeltiyorum bir süre sonra aynısı oluyo ..hepimize kolay gele :) o değil de ben yemediği ve uyumadığı zamanlar bazen çok fena oluyorum geliyolar soldan soldan poposuna iki patlatıyom canı yanmış gibi bi ağlıyo pek nazlı şımarık huysuz bişey yandıııımmm..

walla enancım ben şunu anladım ki çocuklarını büyütene kadar titizliğe mola vericen yada kafayı yiyecen düzensiz olan evde boğulan birisiydim ama şimdi oyuncaklar her yerde .. bez ıslak mendil kıyafetler .. ortalık bazen hakkaten bit pazarına dönüyo düzeltiyorum bir süre sonra aynısı oluyo ..hepimize kolay gele :) o değil de ben yemediği ve uyumadığı zamanlar bazen çok fena oluyorum geliyolar soldan soldan poposuna iki patlatıyom canı yanmış gibi bi ağlıyo pek nazlı şımarık huysuz bişey yandıııımmm..

aynen canım katılıyorumm. kaydirigubbakcemile5benim büyük oğlan biraz yardım ediyo ortalık toplama açısından oyuncaklarını ve kendi eşyalarını toplayabiliyor ama çekmeceler dolaplar karmakarışık neyse ortadan kalksınlarda onları düzeltmek kolay fisfisfis
benim büyük oğalnda var yemek ve uyku problemi masaya her oturduğumuzda kavga dövüş yemek yiyor bende bu konuda deliriyorum önüne bişey koymasan bütün gün gelipte istemez öyle bir çoccuk bebekliğinden beri :kızgın:
neyseki küçük öyle değil ne versem yiyor maşallah uyku konusunda bazen problem çıkartıyor ama abisi kadar değil alkisalkisalkis
diyorum eşime bu veletler büyüyene kadar tımarhanelik olmasam bari diye bazaen eşimde dahil sınırlarımı çok zorluyolarrr yetişemiyorum deliriyorum bu seferr mafoldumben

masallhh hepsine çok şekerler yaramazık yapyor hepsi sıpalarınn eloşada masallah arzucum darısı bizlere insallah...

aMANDA AMAN KİMLER GELİMİŞ, KARA KUZUMMU GELMİŞ,
mAŞALLAH CRES, SENİN KIZA TALİBİM BACIM, EŞİMEDE GÖSTERDİM, MAŞALLAH NE TATLI DİOR, MERSİNDE BİZİM 2. MEMLEKET SAYILIR, Görüşürüz artukum..
Sevdemer maşallah oğluna canım,,

ay ayy, senin gibi tatlı kaynanayı bulucazda daha ne isticez kıs. hem buranın sizin 2. memleket olmasıda sizin açınızdan iyi olur. çünkü biz içgüveyi alıcazda kaydirigubbakcemile3 :icecream:

ayy maaş.. ela hanım da yürümüş ne güzel yaaa... burası köy filan mı kaan da eşeğe binmiş ooohhhalkisalkisalkis

masallah eloş hanıma kaanaa çok guzel çıkmışlar bende album yapıcm şimdi bakarsınız oğluşa...

çok tatlılar arzuu maşallah elada yürümüşş:nazar: bizim tembel dötlü atıyo kendini hemen yere en son biz yürüyecez herhalde :uhm:
kaan da çok tatlıı ne güzel oturmuş eşeğee kaydirigubbakcemile3

Elaya maşallah, nasılda yürüyor, fıstık bu fıstık...
Cresim olur şkerim, bizimde niyetimiz kıza, iç güvey almak, zaman tersinemi döndü ne, önce kız verilirdi şimdi oğluşlar veriliyor...kaydirigubbakcemile3

bizimkide 3 4 adım atmaya basladı baya sonra bırakıo kendini sıpa çok hoşuna gidio ama...

sagolun teyzoşlaropuyorumnanaktan
febicim evet köy canım bizim köykaydirigubbakcemile2piknige gittik dün
eloşda yürüyor artık alıp başını gidiyor bi bakıyom karşıdan ela sırıta sırıta geliyor çokda düşüyorkaydirigubbakcemile3ama kötü düşmedi allahtan:Saruboceq:kaana göre geç bile kaldı adam 10 aylıkken kendi bagımsız yürüyordu:roflol:

X