2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Benim Yaramazlardan Seçmelerrr kaydirigubbakcemile3

bu aralar çekmecelere sardı benim minik yavru içlerini boşaltıp kendisini yerleştiriyorr. :roflol:

bütün bebi,şleri kocaman öpüyorumŞeniz
bebiş demeyeyim artık
çünkü hepside kocaman oldu maşallah
koca bir sene geldi geçti
bu ay hepside yaşına girecek
hepsinede Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah

masallah enancımm kalkmak istediklerinde nasılda parmak uçlarında kalkmayı akıl ediyorlar walla bizimkide ölee çekmecelere bayılıyor mutfaga gittikmi ilk işi çekmeceleri açıp boşaltmak o yuzden hiç toplamıyorum tıkıştırıyorum içine çünkü gene aynı oluoo:))amin ladycim hepimizinkine insallah ewet kocaman oldular wallahii zaman geçiverioyor..

allahım mahvetmiişler odayı yaramazlarrr..benimki daha çekmece işini keşfertmedi etmezde umarımm:))

duru hanım gelmiş hoşgelmiş sosisim:)))
deniz hakikaten koptum egeye maşallah:))
kagan ve çagan kardeşlerede maşallah kuzular bizi görüyorum onlara bakınca
simgede kocaman olmuş kuzuuuuu

maaşallah eloşuma yaa paytak yürüyüşlerini yerim ben onun.
teknocum aman keşfetmesin çok zor oluyor valla özellikle mutfakta kırılacak dökülecek kendine zarar verebilecek şeyler oluyor bağlıyorum bende dolapları
duruda fikret kağanın kız versiyonu valla aynı enancım...

sevdemer cevap gelmemesinin yegane sebebi herkesin aynı soruyu kendine soruyor olmasından kaynaklanıyor tekno tecrübesiyle hepimize yol göstermiş saolsun.. bazen ben de cevap gelmeyince bozulurdum ama sonra kaale alınmamaktan dil arkadaşların konuyla ilgili düşüncesi olmamasından cevap yazılmıyabiliyo bunu farkettim cnm..

durucum tontiğim o ne elbise mi giydin o bacaklarını ısırıırm teyzem çok yakışmış annesi maaş..

deniz yemeyenin malını yerler anam napak bi kız daha doğururum olmazsa şekerim arada bi kaç yaş olması daha makbul zaten kaydirigubbakcemile3

walla ben bu kağana hastayım velet abiden mi öğreniyo yürüyen felaket bunlar çoook da sevimli..

arzu kızın burda o kadaaaaar tatlı çıkmış ki ne güzel yürüyo kız maaşşş.....

sagolun kızlar. bırak beni gidiyim diyor kucaga alınca bas bas bagırıyor zilli

simge kocaman olmus masallahh.. tanidigim birinin kizina cok benziyoo
resim bulabilirsem eklerim bi gün

yusufa yorum yapmama gerek varmii karizmaaaaa

elosumada kiyamam
ama oluo maalesef bunlarr düse kalka büyüyecekler

eloşuma maşallah artık tamamen dengeyi sağlamış prensee..

sibel senin çirkin kıznamı maşallah diyecez kız naza r değmez merak etmeeekaydirigubbakcemile3

çok güzel olacak yanlızz seni solda sıfır bırakacak sölimm..yandın senkaydirigubbakcemile2maşallahh...

sağolun teyzelerii valla benim minikten abisi korkar oldu istediğini yapmayınca basıyor yaygarayı abiside bırakıp kaçıyorr ağlıyor diye ne istiyorsa yapıyoo elindeki ekmeği bile alıyoo :roflol: büyüğe fena diyordum küçük daha fena olcak galibaa ağlayarak yaptırıyor her istediğinii

bütün kuzucuklara maşallahh yaa büyüdüler ayaklandılar artıkk 1 oluyolarrr kaydirigubbakcemile3

irem tam küçük hanımefendi kolu bacağı da tam ısırmalık bi de çok ciddi bi kız kaşlarını çatıyo resimlerde hep yan bakanı yakarım diyo :)

sabah yavrucum yanağını sandalyye vurdu ağlarken nefesi kesildi kollarımda o sakinleşti bu sefer benim elim ayağım kesildi çok kötüydü.. bi de ilk defa koltukta yatıyoduk beraber uyuya kalmışız bi baktım yerde yuvarlanmış yavaşça alçak da zaten pek ağlamadı ama iki kaza üst üste dün piknikte kalbalıkta nazarlara mı geldik ne :sm_confused: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…