2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

cimcime gelmiş hoşgelmiş.. kreeft ben mervenin resmini tekrar koydum cnm gelininin yaramazlıklarına bakabilirsin :kedi:

aaaaaaa simgeye bak nasıl değişmişş maşallah annesi..büyütmüşsünn...nazarım değmesin maşallahh..

bütün bebeklere maaşallah süphanallah girmeyeli baya resim eklenmiş gözüm gönlüm bayram etti
duruyuda bayadır ekleyememiştim buda bugünkü hali

maşallah gelinimeee açılmış saçılmış ya geldi dayanamıyor tombişim sıcağa deilmi biizmkide öleee..maşallahh kuzuşaa...

kuzucuklara maşallah
kızlar bir soru sormuştum,ya kimse okumadı ya da kaile alınmıyor,hatta sorduğum soru dikkate alınmadığı için bile msj yazdım ama ona bile cevap alamadım.Neden böyle oldu anlamadım bu topiğin samimi olduğunu düşünüyordum,ve herşeyi paylaşabileceğimizi sanıyordum.Ama benim paylaşımım malesef değerlendirilmedi.((

Masallah kuzulara Çok Şekerler hepsııı yerım ben onları ceylancım nerelerdesın senn nıce senelree ınsallahh pastanız Çok guzel olmus cnmmm
kızzzz febııııı hanı bızım gelınızmızdı merveee resım koymadık uzun sÜre dıe unuttun galıba oĞlumuuu kÜstÜ ege sana almıcaz kızınııı ıŞte:)))))
bende koayım barı rersım ege uyanmadan...

deniz maşallah yaa böle gördük.e ben kıskanıyorum hee..maşallah kuzulara..

sevdemer ben yanıtladım diye hatırlıyorum amaa..neydi sorunn canımm.gözden kaçmış olabilirr....bu ara yaz günleri düğündü tatildi herkes biryerlerdee...böle düşünme şeker öptüm seni...

harekete bakarmısınızzz:))))çok guldum yaaa bu resmee esek sıpasııı

kıskanma şekerimm hepsi sırayla yuruceklerrr video nasıl atılıo ya egenin yuruyusunu atıcaktım size ama bakayım becerebilirsemm

sevdemercim gözden kaçmıştır cnmm herkes gözgezdirip bişiler yazıp çıkıyor çocuklardan dolayı yoksa cvplanırdı cnmm sorunn

canım bir önceki sorduğunu cevaplamışımm..
bu ben tatildeykenn sormuşsunn..

sakin ol once gerçi ilk bebek ilk yaş insan heycan yapıyor ama sakinleşirsen kafanı toparlarsınn...

planını yap yapacaklarını bir kağıda aktarr..neler yapmalısın kafanda tasarla baştan sona kadar dülün nasıl geömeli diyee sonraa harekete geç onu yapayım bunuda yapayım diye düşünürsen işin içinden çıkamzsın kağıda dök mutlaka yapmak istedeiklerini....

ben fazla bişey yapmayı düşünmediğimden şimdilik hiç bir fikrim yaok ne yapacağım diyee...

ayyyyyyyyyy bunlar bekkkk datlilarrrr yahuuu masaallah hepicigineee :asigim:
10 temmuzda hangi bebiss dogduuu ? ben 22 olacagimda merak ettim =))))

denizcim maşallahhh kuzucuğunaa yirim ben onun koca gözleriniii. bizimkininde hiç yok niyeti yürümeyee elinden tutarsan koşturuyor kendi başına cesaret edemiyor daha atıyor kendini yeree.şakkıdı

sevdemer tekno ya katlıılyorum canım bende sakin sakin düşün yapacakları kağıda dök aklına gelenlere işin daha kolay olur yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…