2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

oyy oyyy cadı eloş gelmışş maşallah kuzumaa çok şekerr..hedıyesıde çok güzelmiş güle güle gıysınn fıstıkımmmm

olur canim,insallah...bende tabiyki tanismak isterim...
bende cimcimemi yakindan gorurum,
tamamen yusufa birakiyorum o zaman hanginizi isterse delikafadulden:roflol:

elacim, elbiselerini sevsinler,tekno teyzesi ne dusunceliymis...
cok esprili kiz olucak masallah..mimikleri cok tatli...

maşallah elaya çok yakışmış cicileri üzerinde paralansınn bu arada esmere dönmüşş ela :roflol:yaramış tatill yerimseniben

maşallah çıtır kızımaa uçmaya devammmı eloşşş..yürümeden uçuyor benim kuzum

masallah yavrularıma çok tatlı hepsiii yuruyenlerde varmıss masallah egede baya baya tay tay duruo tek elinden tutunca yuruyoo geçenlerde 34 adım attı ama daha guvenemio kendinii nazar değmesin hepsine....

sagolun teyzeleri
tekno teyzesi yürüyor eloş hanım ama etrafında ben koruma tabiki:)))çigdemdeki kaan bebek gibi hızlı gidemesede emekliyor artık güzel 1 haftada nasıl degişiklik oluyor valla:)))
denizcim egeyede maşallah canım seninki gene akıllı davranıyormuş güvenemiyor diyorsun eloş allaha emanet koltuktan tutunup ayaga kalkıp dönüveriyor sangi gidecek gibi:)))

egee annendenmi ögreniyon lemm o kadar tikinmayi :)))))))))
cok tatli masallah annesiiii

bak ben bunu yeni görüyorum
,gebertirim seni kııızzzz annesi dal gibi artık
unutuyorsun galibaaa :umursamaz:

egemede kaanımada maşalllah yavrucuklarım herzamankı gibim çok şekerrr...
egoş göbek yapmışsın dikkat et kuzum annen gıbı zayıflamaya uğraşacan sonraa:)))))))9

al bi tane daha klava: klava:

bizde arada resim ataluımda unutturmayalım kendimizi :)

oleeeeey erdem yürüyor artık!!!

tabikide düşüyor

ah yerim ben sizi maşallaaahhhhhh

tontoşumdan esintilerrrrr
halimi görünbütün gün evi talan ediyor
birde yürüse ben napcam bilmiyourmmmm

uyh yerim ben elcinimi elamii erdemiii egemiii
bunlarin hepsini toplasakkk bi yere kim bilir ne eglenceli oluur. 41 kere masallahhh

hidencim birden benim eve bakıyorum sandımm ay hep aynı bunlar yaa kaydirigubbakcemile3 maşşallah canım egeyee saçlarda uzamışş opuyorumnanaktan

hahahaaaa
allaahh talan etmişler ortalığı
yandık biz walla bu oğlanlar bizi darma duman edecek
benim coktan bi deri bi kemik kalmam gerekti ama nerdeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…