feridecim antibiyotik kesilmez kuzu yaabizde kaanı alerji yaptı diye kesmiştik bebekken doktor kızdı bi daha verdi iyileşmemişti
mervenin kanında mikrop çıkmıştı biliyosun 3 gün ateşlenmişti yavrum salıdan cmts ye kadar kullandım ben baktım benek benek kestim antibiyotiği pzts doktora götürdüm kan aldı crp = mikrop negatif çıktı şükür doktor tüm ilaçları kes dedi iyileşmişti çünkü ama iyileşmeseydi de başka antibiyotikle devam edecekti sanırım .. çocuğa dokunuyo nasıl kesilmez bu doktorların da birinin dediğini öbürü tutmuyo yaw.. geçmiş olsun cnm tekrar ..
sevdemer tombiş bacaklarından ısır annesi
enan oğlun ne tatlı cnm zorla tak şapka pek yakışış sıpaya
tekno açıkla artık ölecez meraktan kız kime neye kızdın yaws :sm_confused:
enancım şapka çook yakışmış oğluşuna benimkide tutmuyo kafasında kışlık şapkalarında böyle sorun yaşamadık sıcak diye sıkılıyolarmıki acep
tüm bebişlere maşallahhhh ben yokken yıkılmış buralarrr...herkesın adını yazmıyorumm dargıncılık çıkmasın unuttuklarım olabılır dıyeee:)
ferıdecım geyığe yazdım ama burayada yazayımora pek ggelmıyorsun sanrıım sen saol tatlımm aradığın için mervoşada geçmiş olsunnn rahatsızdı demıştınnn...
arzu güneşten erendede benbek oluştu yuzundeee hassas oldukları için oluyırmuş doktora sordumm ilaç falan kullanmamız gerekırmı dıyeee oda gerek yok oyle olur ve geçer dediiii...sonra hastanede geçtii dirrek güneşi görmedığımız için merak etme yanı geçer eloşunkılerdeee...
teknom neden resım koymadığını az çok tahmın edıyorum aam tam emın değilim aslında bende buraya koymak ıstemıyorummm başlığı açan kişiden dolayıııı ama arkaşların hepsı buraya gelip baktığı için koyuyorum genede erenıııı