2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

feridecim antibiyotik kesilmez kuzu yaabizde kaanı alerji yaptı diye kesmiştik bebekken doktor kızdı bi daha verdi iyileşmemişti

mervenin kanında mikrop çıkmıştı biliyosun 3 gün ateşlenmişti yavrum salıdan cmts ye kadar kullandım ben baktım benek benek kestim antibiyotiği pzts doktora götürdüm kan aldı crp = mikrop negatif çıktı şükür doktor tüm ilaçları kes dedi iyileşmişti çünkü ama iyileşmeseydi de başka antibiyotikle devam edecekti sanırım .. çocuğa dokunuyo nasıl kesilmez bu doktorların da birinin dediğini öbürü tutmuyo yaw.. geçmiş olsun cnm tekrar ..

sevdemer tombiş bacaklarından ısır annesi

enan oğlun ne tatlı cnm zorla tak şapka pek yakışış sıpaya

tekno açıkla artık ölecez meraktan kız kime neye kızdın yaws :sm_confused:

enancım şapka çook yakışmış oğluşuna benimkide tutmuyo kafasında kışlık şapkalarında böyle sorun yaşamadık sıcak diye sıkılıyolarmıki acep

bebişim sıcaktan bunaldı iyice.
denize ayaklarını soktum. denizin kenarında suyun içinde yürüttüm azcık. çıkmak istemedi.denizin içine doğru yürüyor. deniz azcık daha ısınsında tüm girdircem. şimdi deniz daha serin geliyor bana. üşütürüm diye korkuyorum girdirmiyorum.
bizde kenarında idare ediyoruz. :))

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim. iyi etmişsin kesmekle minicikler daha yaa antibiyotikler ağır geliyo yavrulara :çok üzgünüm:

sağol canım evet zorla morla takmaya çalışıcam güneşe çıkarken bilhassaa yerimseniben

enancım şapka çook yakışmış oğluşuna benimkide tutmuyo kafasında kışlık şapkalarında böyle sorun yaşamadık sıcak diye sıkılıyolarmıki acep

sende sağolcanım.
benimkide kışlık şapkalara bir iki el atıyordu ama çıkartamıyordu boyun altından bağlamalıydılar çünkü yazlıklar öle değil taktığım gibi çıkartıyor zorla morla takıcaz artık dışarı çıkarkenn. sengözlerimebaksanab

hilalcim kaşına gözüne maşallah prensesin bikaç kere geldim mersine güzel yer ama yazın gerçekten sıcağı nemi hiç çekilmiyor Allah yardımcın olsun valla

tüm bebişlere maşallahhhh ben yokken yıkılmış buralarrr...herkesın adını yazmıyorumm dargıncılık çıkmasın unuttuklarım olabılır dıyeee:)
ferıdecım geyığe yazdım ama burayada yazayımora pek ggelmıyorsun sanrıım sen saol tatlımm aradığın için mervoşada geçmiş olsunnn rahatsızdı demıştınnn...
arzu güneşten erendede benbek oluştu yuzundeee hassas oldukları için oluyırmuş doktora sordumm ilaç falan kullanmamız gerekırmı dıyeee oda gerek yok oyle olur ve geçer dediiii...sonra hastanede geçtii dirrek güneşi görmedığımız için merak etme yanı geçer eloşunkılerdeee...
teknom neden resım koymadığını az çok tahmın edıyorum aam tam emın değilim aslında bende buraya koymak ıstemıyorummm başlığı açan kişiden dolayıııı ama arkaşların hepsı buraya gelip baktığı için koyuyorum genede erenıııı

masallah kuzulara çok tatlı hepsinee nazar değmesin...

güzelimmm hoşgeldin bitanem çok özlettin kendini... tahminin doğru bebeğimm ama tekno bize kızmasın deşifre ettik diye:)) yada bunlar yine hortlamasınlar:)) neyse sileriz herkes okuduktan sonra...

rose maeves boşverin niye koymıcakmışız kim onlar bizim sitede söz hakkına bile sahip degiller çatlasınlar boşverinn

maşallah tosuncuğaa..o pelüş yastığın aynjsından bizdede varr izlenin odasındaakaydirigubbakcemile3

boşverdım gıttı zaten arzucumm..bende sizleri özledım sibelcımmmm..maşallah erdem paşayla babasına çok tatlı çıkmışlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…