2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

oy oy oy topiğe pamuk artüst gelmüş yerim ben onu yaaa çooook tatlı gözlüklü resme bayıldım.:nazar::nazar:

oyy maşallah kocaman olmuş bu duyguş
bende gözlüklü fotoya bide yanındakine bayıldım:))

pamuk oğlan çok şeker yine maaş. erdem de çok tatlı çıkmış .. cres kızını gördüm çok büyümüş geldi maaş..

fahriyecim ne demek ben geyiğe vakit ayıramadığım için pek girmiyorum işi gücü yetiştiremiyom merve de durmuyo o yüzden gece yarısı filan takılıyom anca bazen .. erenin hastanede yattığını görür görmez aldım no. aradım ve çok üzüldüm arkadaşım .. bana olsa senin de üzüleceğini biliyorum .. hiç unutmuyorum sen benden önce doğum yaptın ve doğum anında benim ismimle dua ettiğini yazmıştın o zaman .. bu iyiliğinin yanında benimki bir hiç cnm a.s.

şu soğuk savaş nerden başladı kim başlattı nedir ne değildir walla ben hiç bilmiyorum ama hiç anlam veremiyorum .. kafamı dağıttığım, aynı dönem bebiş anneleriyle paylaşımda olduğum bir platform burası.. böyle gerginlikler olmasın olduysa da devam etmesin .. topiği açan ecenas çok nadir giren bir kişi ne olmuş olabilir hiç anlamadım eskilerden çok az kişi katılıyor artık bir çoğu eminim giriyor okuyor ama bişey yazmıyor çok saçma selam bile verilse arada yeterli o kadar zaman bir sürü şey paylaşıldı .. hepimiz temmuz annesiyiz kırgınlıklar olmuş galiba ben kaçırmışım ama unutulsun rica ederim .. kamplaşma dışlama hoş dil bu sözüm sana teknocum seni severim seninle de bir derdim yok bilirsin ama unutalım dövüşmeyelim barışalım cicim ..:içelim:

canım topigi açan hanımefendinin girme gibi bir lüksü yok şekerim malesefffff sonsuz banlı puhahaha
bizde boşverdik anacım sende boşverr

tontişlerimiz çok tatlılar, çabuk büyüyorlar, daha da tatlı oluyorlar.. ısırıyorum ısırıyorum yine de doymuyorum.. :) biz de kısa kollular, şortlara geçtik bir süredir. şapka alıştırma denemelerimiz var.. fırsat bulunca yakında fotograflarını paylaşırım..

kreeft bugün seninki 10 qylık olmuş şeker hayırlı olsun şafak saymaya başla.yaşına az kalmışş yusufcuğunn..

tesekkur ederiz canim,ayin 17 girdi ,10. ayina 2 ay kaldi :))))

sagol kreftcim köye gidiyorduk piknige:))

ooohh ne guzel....o yuzden yanaklar kizarmis hee,temiz hava :))))))

saol canımm nüfusta 20 mayıs canım çok dikkatliisn ama 12 nisan gerçek doğum günümm...benden önceki bebekleri annemlerin 40 ına kadar ölüyormuşş oyüzden geç yazılmış hep nüfüsaa..saol canımm...

gecmis dogum gunun kutlu olsun..optuk yusufla seni...

canım topigi açan hanımefendinin girme gibi bir lüksü yok şekerim malesefffff sonsuz banlı puhahaha
bizde boşverdik anacım sende boşverr

o kisi ile hic tanismisligim olmadi :)

fistiklarimiz, yakisiklilarimiz gelmis...masallah hepsine..

elanın dişlere hastayım maaş. gözünün önünü de yırtmış zilli nazar boncuğu.. durucum kız kocaman gözüküyo maaş. kıyafetlerinden mi ayakta duruşundan mı genç hanımefendi :)) merve de giydi hafta sonu kısa kollu ..

Son düzenleme:
bende mervenin gözlerine hastayım allah esirgesin çok güzel
duru abla oldu canım maşallah oda çok güzel

ohh yaz geldiii çıktı tontiş kollar bacaklar meydanaa maşşalh yavrularaaa :nazar:

bcs.jpg

kağanım gelmiş yaa ben bu kağana hastayım annesi duy sesimi alıp yiyesim geliyo valla kıtıy kıtıy sanki çok yakınımın bebeği gibi acayip içim ısınıyor kağan başka yaaaaa

X