2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ela naptın kız yüzüne,annesi nazarlık yapmış kuzuşun güzelliğini korumak için galiba
hidennisko oğluşun kocaman görünüyo kıı genç adam olmuş artık maşallah
eren hastamı olmuş kızlar anlayamadım eğer öyleyse çok üzüldüm geçmiş olsun (

Son düzenleme:
kağanım gelmiş yaa ben bu kağana hastayım annesi duy sesimi alıp yiyesim geliyo valla kıtıy kıtıy sanki çok yakınımın bebeği gibi acayip içim ısınıyor kağan başka yaaaaa

sağol canımm aynen benimde bütün bebişleri yiyesim geliyo ama en tatlı benimkii tabi ye ye bitmiyo çünkü :roflol::roflol::roflol:

masallah elaya merveye kağana kocaman olmuşlarrrr ela gözünü yırtmış kıyamammm bizimkide yapıo arada bii kaşıyım derken:)

eloşumada maşallahh evett gözünü yırtmışş sıpamm iz kalmaz inşallahh...

sagolun teyzoşları ama yüzünü ela yırtmadı tahmin edilen kişi anlarsınız ya((

vayy sıpa vayyy..iyiki gözüne gelmemiş..ellerini ısırayım ben onun emi yakalayıncaa..

ısır valla ama elada kaşınıyor yaa oda onun yüzünü çiziyor ısırıyor bi tutsun kaanı tamam nere denk gelirse:))bide elinden sevdigi bişeyi al sıkıyorsa çıglık çıglıga kaan öyle çıglık atmazdı kız ya ondan sanırım

kız olması değil sanırım canım,temmuz bebeği olması farkından kaynaklanıyor bence çünkü benimkide öyle,daha önce burdaki arkadaşlardan bazılarıda paylaşmıştı,acayip bi enerji var bizim sıpacıklarda:)

sildim ama albüme koycam ordan bakarsın ok..ben de doğuyu göremiyom hala..

amanın eloş toka takmış çok yakışmış arzucum hep tak sen toka çok güzel olmuş
fikret kaanda zaten çok yakışıklı büyünce kızlarla başın derde girecek enancım
sarı şeker mervede gelmiş maaşallah yakmış yine boncuk.çokta şık olmuşuz tü tü tü

bende hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar a.s.
febicim büyüdü duru mervenin ablasıya kız 15 güncük :roflol:

egeyeee fikret kaana eloşa duruyaa maşalalhhh yaa hepsı bırbırınden tatlı bunlarınnn maşallahhh.
.
ferıdecımm saol canım yaa kız bır sene oldu sen daha unutmadınmıı o yazılanlarııı valla gözerım doldu çok duygulandım o günler geldı aklıma bırdenn bız gerçekten bır aıle gıbı oldukk burdaa ıyıkı gelmişim ıyıkı bulmuşum bu sıteyıı tüm arkdşlarımı çok seıvyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…