2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

yerim ben eloşumu kaanımı maaşallah onlara ikisinide ısır popuştan :))
eloş iyileşmeye başlamış çok şükür canım a.s.

teknolog o zaman geçmiş doğum günün kutlu olsun :) allah uzun ömürler versin sağlıkla bebişlerinle

Son düzenleme:
saol şeker çok incesinn...herkes çoluğuyla çocuğuyla sağlıklı mutlu yaasınn...a.s.

ilaçtandır canım antibiyotik de merveye kırmızı benek benek yaptı ben de hemen kestim..

feridecim antibiyotik kesilmez kuzu yaabizde kaanı alerji yaptı diye kesmiştik bebekken doktor kızdı bi daha verdi iyileşmemişti

anammm topicimizde çıplak erkek var kaçun bacılar:))) sevdemer maaşallah oğluşuna çok tatl

yaa tekno doğunun fotolarını naptın yaaa sildinmi hemencecük bi ara gördüm gibi şimdi kaybolmuş

herkese iyi geceler kızlar bebişlere tatlı rüyalar :)
bu arada teknolog neden resim koymuyorsun buraya sonradan problem falanmı çıkıyor yani internet kötüleri burayamı dadanıyor yoksa bizde koymayalım korktum valla bi kaç kişi bundan bahsetmişti ya

oh oh maşalah kuzucuklara yazda geldi cıbıl cıbıll gezerler artıkk

yokkızz yok öle bişey öle olsa size koydururmuyum haber ederim mutlaka..özel nedenler.>))

ilk defa şapka taktım bir iki saniye oda tutmuyo velet kafasında. kaydirigubbakcemile3

bak bende merak ettüm şimcük ne özel nedeni kuu.çok özel dilse özelden yazsana :)))

fikret kağana maaşallah enancım kot şapkasıda pek şıkmış çokta yakışmış sarı paşaya.aynı sorun bizdede var geçen çok güneşte çıkmıştık şapkayı taktım anında çıkarıyor atıyor sıpa.kafasını sallıyor sağa sola bide rahatsız oluyor hanfendi ama alışmaları lazım güneşli havalarda çok lazım olacak.

sağol canımm a.s.
bizimde bisürü var abisinden kalan ama takmıyo bir türlüü. saniye tutmuyo valla :1no2:
bakalım alışırlar inşallahh. :Saruboceq: abiside pek takmazdıı sıkıntılı benim veletler babalarına çekmişler nolcekk. :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…