2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

.....................................................

Son düzenleme:
yatım saol teknommm alıntı yapmayın silicemmm aile resmimiz:))

yine eloş betondaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: yakaladım:))

ay ne tatlı uyumuşlar maşallahh...arabada yolda iyi uyuyor sıpalarr..

yine eloş betondaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: yakaladım:))

ay ne tatlı uyumuşlar maşallahh...arabada yolda iyi uyuyor sıpalarr..

:roflol::roflol:
kaan uyumazdı oda uyudu sıpaa.s
elanın yüzüne baksana kırmızı kırmızı benek ya sıcaktan yada ilaç dokundu

canim bizim geceleri soguk oluyor,ben normal badisi, pijamasi ve burda ozel uyku tulumlari var onu giydiriyorum..birde ince battaniye..onu aciyor zaten geceleri..
sicaklar gelince daha ince giydiririm tabiyki..gunesli gunlerde kisa kollu giydirmistim, gunduzleri..

denizcim bayildim,egeme..isirasim geldi..siz de cok hos cikmissiniz..Allah mutlulugunuzu daim etsin...teknocumun nostaljisi super olmus...

:roflol::roflol:
kaan uyumazdı oda uyudu sıpaa.s
elanın yüzüne baksana kırmızı kırmızı benek ya sıcaktan yada ilaç dokundu

kaanla ela cok seker cikmislar..nere gidiyordunuz oyle..yerim onleri masallah....

mervecimde cok guzel ,masallah kirbirkere....yerim seni sari citirim :icecream:..

kreeft bugün seninki 10 qylık olmuş şeker hayırlı olsun şafak saymaya başla.yaşına az kalmışş yusufcuğunn..

arzu neyle besledin kız senin çocuklar yanaklanmış maaş.. köy havası mı yaradı acep :)

deniz ve arzu hiç çocuk doğuran kadun sizin gibi mi olur utanın bir gram göbek bilem yok ulen lülülülülülü

göbek olmazmı febciimmm var ama bu ara biraz dikkat ediyorummm azıcık azaldı gibi sankiiii:))

cnm saol nostaljik resim içinnn çok hoş olmuss bayıldım ellerine sağlıkkk kayedettim cnm silebilirsinnn ötekileri sildim ben...

eloşuda yirimm kaanıda yirimmmm çooook tatlılar ... kurban olsunlar yaaa ne güzel uyuyolar maaşalahhh. ısır annesi ikisinide popişlerinden:)

ireminde kolları sırtı yüzü kırmızı kırmızı küçük noktalar var.. isilik gibi ama posuna kadar gelmiş yavrumun. geçen kayınvalidem 1 yumurtayı peynirle karıştırıp verdi ondan olabilirmi acaba bide ilaç kullanıyo yarın tekrar doktora götürcem bakalımm

ilaçtandır canım antibiyotik de merveye kırmızı benek benek yaptı ben de hemen kestim..

teknolog canım senin bugün doğum gününmüydü.Yanlış hatırlamıyorsam,mutlu yıllar diliyorum sana ailenle birlikte huzur dolu bir yaşam senin olsun.

saol canımm nüfusta 20 mayıs canım çok dikkatliisn ama 12 nisan gerçek doğum günümm...benden önceki bebekleri annemlerin 40 ına kadar ölüyormuşş oyüzden geç yazılmış hep nüfüsaa..saol canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…