2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah duruma, tokalara bak, cok yakismis..
cikartmiyorsa,hep tak bence canim,cok guzel olmus....

............................................................................................

Son düzenleme:
oyy bakuşa bak yerim ben seni.niye kızdırdın annesi sen prensesi bakimklava:

Merhaba kızlar,ya havalar ısınıyor bebelere uyurken ne giydiriyorsunuz.Benimki hep üstü açık yatıyor,tulum giydirsem terliyor.ınce giydirsem üstünü açınca ayakları falan soğuk oluyor gece baktığımda,yani bilemedim ne yapsam.Artık kısa kollu falan giydiriyormusunuz.
maeves kızın çok güzel maşallah

ayy duruyu yeni gördüm yerim onu kıtıy kıtıy aman allahım bu ne güzellik genciza kızın genç kız olmuş artık.

masallah duruyaa koca kız olmusss tokalarını sevsinler onunnn masallahh

irem ve duru ikinizin de boncuk gözlerinize maaşallaaaahhh

bu da benim boncukum maeves teyzesi

.............

Son düzenleme:
oyyy oyyy boncuğuma bakınn 41 kere maşallahh benim mervoşumaa annesi bu güzelliği kendine saklama arada böyle koy resimlerii... Maşallah deriz merak etme:)) yüzleri gibi bahtlarıda güzel olsun yavrularımızın aminnnn

oyy oyy sarı şekerde gelmiş hoşgelmiş.seninki tam boncuk şekerim bizimki çakma maaşallah merveye elbisesi bandıda pek yakışmış

bende hepinize teşekkür ederim kızlar.
sevdemercim ne tulumu kız bu havada.ben sıfır kol badisinin üstüne ince bi pijama giydiriyorum oda üstünü çok açıyor diye yoksa bi tek badyle yatırıcam.üstünede ince penye bi battaniye örtüyorum ama kesinlikle üstünde kalmıyor.
gündüzleride badynin üstüne kısa kollu giydiriyorum zaten çok hareketli çok terliyor.emeklediği için şort yada etek giydirmiyorum dizleri kötü olur diye yine ince bi pantolon giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…