2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

febi meavess çirkin kızları koyuyorsunuzya ask olsun sizeee:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

meaves unutmadan verdiğin listedekileri stokluyoruzzz...listeye ek yapmadın dimi??:icecream:kızını alcazzz ona göree caymaca fil
an yohhhklava:

saolun kızlar ne bilim maeves nazara inanırım ben o yüzden çok güzel pozları pek koymuyom ne yalan sölim ama 2 senedir birlikteyiz birlikte büyüyolar bebişlerimiz tabii ki resimlerini koyucam değişiklikleri paylaşıcam alıştım ben sizlere kaydirigubbakcemile5 bir de sayfa gerilere gidince hemen resimleri siliyorum.. internet çok farklı bir ortam resimlerin izinsiz kullanılması filan söz konusu olabiliyo neme lazım teyzeleri görsün yeter :)

durunun gözleri hepimizinkinden güzel o nasıl söz annesi kirpikleri yeter walla sen devamlı gördüğün için sen anlamıyosun biz bayılıyoz prensese ..

sevdemer cnm ben de çıtçıtlı üzerine pijamayla yatırıyom takımının yorganını yarım örtüyom benim ev gece serin oluyo çünkü .. çok kalın giydirme terlemezse hasta olmaz yaz günü .. mucuxx..

masallah merveyee amves cnm kızın çok şekerrr allah nazarlardan saklasın hepsini bende atam sizlere...bekleyinnn:)

maaşallah egeye çok tatlı olmuş annesi saçlarıda bomba gibi geri dönmüş
canım resimleri büyütüp göndersene çok küçük görünüyolar a.s.

çok datlı çıkmışş jöle yakışıklısı maşallah annesi aile resmide süperrr.maşallah sizee..

yeavrum listeye ek olmamı hiç.. kız annelerinin asli görevidir listeye ek yapmak:) sen bi tamamla, ben sana yeni listeyi gönderem hatırlat. çok çalışmanız lazım çoook:)))

yaramaz oğlan tv ye de mi dadanmış bak sen :)) çok çabuk büyüdüler çoookkk :)) aile foto da pek anlaşılmıyo gerçekten küçük olmuş cnm.. damatda saç çok tam tokalık benim kız kel hehe :))

maeves yap canım listeyi yap benim erkek yeğenleri de yaz sana benziyo aynı yani kesin güzel olcek büyüyünce de irem :)

yeavrum listeye ek olmamı hiç.. kız annelerinin asli görevidir listeye ek yapmak:) sen bi tamamla, ben sana yeni listeyi gönderem hatırlat. çok çalışmanız lazım çoook:)))

amannnn yandı desene benim oğlan bir güzel uğruna:1rolleyes:delikafaduldena.s:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım o linkin üstüne tıkla çıkan kızımdan forum yazan yeri copy yapp...

yada resmi image ye yüklediğinde resme tekrar tıkla çıkan kısımda ikinci satırdan forum kısmını copy yapp..
öptümm şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…