2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kreeft yavrumm bu artist gibi oğlan seninmi maaşallah yavruma yaaa çooooooooooook tatlı bu yaaaaaa

maeves valla kızım olsa yusufa vercem bend eokadar hayranım sıpaya valla maşallahh öle içten seviyorumki nazarım değmesinn ..oku annesi bol bol..yerim ben o dipsiz suratını seninnmaşallahh dünya yakışıklısı....ilerde bağımız kopmazsa inşallah büyüklüğünü delikanlılığınıda görmeyi çok isterimm..

gerçi bebeklerimiizn hepsinin mutlaka görmek sitiyorumm hepsi çok güzeller..

ama benim gönlüm yusufta kaldıalkisalkisalkis

masallah yusufumaaa çok şeşekrr allah nazarlardan korusun cnm benimmm bende kız doğurursam yusufa vericem:))))

maevescim, cok tesekkurler ederim canim...
teknocum insaallah gorusuruz,kalp kalbe karsilikli derlermis...damatliklarini ,gelinliklerini goruruz bebislerimizin insallah....senin de gecmis anneler gunun kutlu olsun..

denizcim ben sana kiz dogurcam insallah canim,ege damadim olsun...
optuk teyzoslarii..fotolarin ustune yusuf un yaramazliklarini da yazdim, simdi..
yazamamistim ...

Son düzenleme:
Erdem de koltuklardan tutunuyor ve bu şekilde seri hareket edebiliyor fakat ellerini henüz bırakamıyor.Sanırım yakında bana sürpriz yapar,yani umarım.Neyse sonuçta yürüyecekler.Sağlıklı olsunlarda dimi :)
Kağanada maşallah çok net bakıyor :smiley-cool:

Kıtıy kıtıy yeyim o yusufu yaw
Annesi yürüyormu bebiş

erdem de çok yakışıklı maaş. erkek çocuklarına şapka ne güzel yakışıyo yaa bitirim seni :)

kağana önce tam dikkat etmedim eren sandım walla .. benziyolar erenle kağan ikisi de sarı zuzu :)

gelelim yusufa o çekmece karıştıran poza bittim resmen .. koca delikanlı olmuş sıpa o çekmeceye nasıl uzanıyo yürüyo mu cnm yaa :sm_confused:

enan ve maeves sizi tebrik ediyorumm
ne güzel ayni kendinize benzetmissiniz bebislerinizi :roflol::roflol:

erdeme kocaman maşallah ne güzel uyumuş benımkı hayatta uyuma ayaklarımda sallamadann vala çok nadırr arabasında yada emerken uyurrr oda çok yordun oluncaaa..
kağana maşalalhh oğlumun benzerıı yerum senıı ne güzel dıkılıyorr eren daha anca dızlerının üstüne kalkabılıyorrr sıpaa yürümek şurda kalsınnnn...

yusufada maşallahhh çok tatlıı saçlara bakk dipsizzzz...hakket kreftt emeklıyorduu yurumeyede mş başaladııı yakuşuklummmm...boyu nekadar bu aradaa yakın çekımdenmıdınır nedr çok uzun duruyor maşallahhhh..

enan ve maeves sizi tebrik ediyorumm
ne güzel ayni kendinize benzetmissiniz bebislerinizi :roflol::roflol:

sağol canum yaptık işte bişeylerrr :roflol::roflol: :sm_cool: büyük babaya küçük anaya kardeş payı :roflol:

sağol canım :)
valla çok hareketli sürekli biyerlere tutunup kalkmak istiyor. çok çabuk gelişiyolar caınım bir günleri bir günlerini tutmuyor yapar senin sarı kuzuda bikaçgüne kadar öptükk a.s.

maaşallah erdeme,kağana ve yusufa.hepside birbirinden yakışıklı tü tü tü

ah ben bu sayfaya bayadır giremiyordum
şeker fındık fıstık dolmuş yaffsss

hepsine maşallaaahhhh

maşallah hepicünede. büyüdüler artık bunlar ya.
bebeklikten çıktılar bunlar

tüm bebişlere maşallah hepsi çok datlu artık yaşlarına girecekler az kaldı

henuz tam olarak yurumuyor canim, elinden ttutuyorum oyle yuruyor yada koltuklara dolaplara tutunarak dolasiyor..5- 10 saniye yakta kaliyor arada ,sonra pat yere oturuyor..birde mutfakta is yapinca bacagimi tutuyor oyle beraber is yapiyoz...

yusuf 6 aylikken kalkmaya basladi..1-2 ay sonra kalktigi yerden yere inmesini ogrendi..yoksa kendini hep geriye atiyordu..
orda cekmece sapina tutarak kalkiyor, sonra aciyor cekmeceyi..icindekilerini bosaltiyor..
dunde 3 basamak merdivenden cikip indi, tek basina...masallah 41 kere....
boyu normal zun degil ,74-75 vardir sanirim suan...

pamusum gitmek istememis galiba ,nasil kizmis...yerim seni masallah, buyumus...

Son düzenleme:
yerim ben pamuşumu tü tü tü dudaklara bak ya tam ısırmalık cokacimcoook

buda durunun bugünkü hali.
sabah pazara gittik minik tokalar aldım ve saçlarını alttan üstten heryerden topladım çok güzel oldu.bandanalar ve şapkalarda aldım onlarlada başka bi gün eklerim artıkın.

anam çirkin duru saç tokası almışş pekde çirkin olmuşşş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…