Erdem de koltuklardan tutunuyor ve bu şekilde seri hareket edebiliyor fakat ellerini henüz bırakamıyor.Sanırım yakında bana sürpriz yapar,yani umarım.Neyse sonuçta yürüyecekler.Sağlıklı olsunlarda dimi :)teknolog
canım bend ehep duruyorum ama daha hiç görmedim 9 aylık yürüyen..hepsi 10 aylık oldu enrdeyse tutunup biryerlerde yana kayıyorlar amaa henüz benimkindede icraat yok ayakta durup yürütecine dılardan koyarsam yürüteç gittikçe oda adım atıyor ama daha denge sorunu çok.
enan ve maeves sizi tebrik ediyorumm
ne güzel ayni kendinize benzetmissiniz bebislerinizi :roflol::roflol:
erdeme kocaman maşallah ne güzel uyumuş benımkı hayatta uyuma ayaklarımda sallamadann vala çok nadırr arabasında yada emerken uyurrr oda çok yordun oluncaaa..
kağana maşalalhh oğlumun benzerıı yerum senıı ne güzel dıkılıyorr eren daha anca dızlerının üstüne kalkabılıyorrr sıpaa yürümek şurda kalsınnnn...
yusufada maşallahhh çok tatlıı saçlara bakk dipsizzzz...hakket kreftt emeklıyorduu yurumeyede mş başaladııı yakuşuklummmm...boyu nekadar bu aradaa yakın çekımdenmıdınır nedr çok uzun duruyor maşallahhhh..
Erdem de koltuklardan tutunuyor ve bu şekilde seri hareket edebiliyor fakat ellerini henüz bırakamıyor.Sanırım yakında bana sürpriz yapar,yani umarım.Neyse sonuçta yürüyecekler.Sağlıklı olsunlarda dimi :)
Kağanada maşallah çok net bakıyor :smiley-cool:
Kıtıy kıtıy yeyim o yusufu yaw
Annesi yürüyormu bebiş
erdem de çok yakışıklı maaş. erkek çocuklarına şapka ne güzel yakışıyo yaa bitirim seni :)
kağana önce tam dikkat etmedim eren sandım walla .. benziyolar erenle kağan ikisi de sarı zuzu :)
gelelim yusufa o çekmece karıştıran poza bittim resmen .. koca delikanlı olmuş sıpa o çekmeceye nasıl uzanıyo yürüyo mu cnm yaa :sm_confused: