maaşallah sarı şekere çooook tatlı hele civcivli resme bayıldım kendiside civciv zaten.bunlar son resimlerse saçları uzamış canım iki aya iyice uzamış olur.
ayy aşkını sevsinler çapkııııınnn :)) ilk denizin egesi talip oldu kendisi capon erdemcim ona göre kaydirigubbakcemile3
nehiri atlamışmıyım ben emziği kendinden büyük fıstığın yüzünü göremedik kaydirigubbakcemile3 başka fotolarını da ekle cnm ..
bosnike kreeft sağolun canlar..a.s.
ayşegül çoğu yeni yanlız civcivli olan oyuncak bebek arabasına bindirdiğim resimler eski .. saçları uzadı 2 haftada bile badem yağı da işe yaradı sıklaşıyo sanki 1 aya toka takarız inş.. kaydirigubbakcemile5
sakin bir bebek ama foto çekerken böyle kılıktan kılığa giriyor.Bu arada bebişleri yürüyen varmı,ben kimi görsem etrafta benim oğlum 8 aylıkken yada kızım 9 aylıkken yürüdü gibi sözler duyuyorum.Aceba abartıyorlarmı sizin bebişlerin hareketleri nasıl arkadaşlar
ay kurban olurum nasıl uymuş...bizimki hayatta uyumaz mama sandalyesinde nasıl uyuya kaldı öle maşallahh..
canım bend ehep duruyorum ama daha hiç görmedim 9 aylık yürüyen..hepsi 10 aylık oldu enrdeyse tutunup biryerlerde yana kayıyorlar amaa henüz benimkindede icraat yok ayakta durup yürütecine dılardan koyarsam yürüteç gittikçe oda adım atıyor ama daha denge sorunu çok.
oyyy maşallah tüm yavrucuklaraaa iyice büyüdü bunlar valla yavv abi - abla oldular artıkk. :roflol: buda benim yaramaz arık kalkıyor yatağına tutunup kanepe kenarlarına da tutunup dikiliyor ama adım atamıyor henüzz.
kaydirigubbakcemile3kulaklar ve göslükler pek bir yakışmış sarı kuzuya enan senle bendne başka kimse yok bugünn..bende iş yapcam yine sular yok ana yolda kanal çalışması var sanırım ondan kapatıyorlarr tamda benim iş yapcam güne denk geliyor iki gündür bişey yaptığımda yok...
maşallah tosuncuğaa..
sağol canımm :) yok hakkaten bugün kimsee nerde bu karularrr. hep öyleolur zaten tam iş yapacak hevesin gelir çıkar bir aksilikk. benimde var işlerim ama sıcak çok hiç yapasım yok gelen giden olmaz inşallah. akşam serinliğinde yapıcam artık.sengözlerimebaksanab