2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ay yerim ben seni kuzum maşallah sana hadi tay tay tay.

erenimede kırmızılar çok yakışmış.tam bir delikanlı olmuş bu ya maşallah sarı zuzuma.

nehirde çok tatlı çıkmış.nazar değmesin.

maaşallah sarı şekere çooook tatlı hele civcivli resme bayıldım kendiside civciv zaten.bunlar son resimlerse saçları uzamış canım iki aya iyice uzamış olur.

hooop durum bakem benim oğlan merveyi görünce pc masasına vurdu çıldırmış gibi demekki siz çekilin o benim diyor.aaaah aşk işte!!!

hooop durum bakem benim oğlan merveyi görünce pc masasına vurdu çıldırmış gibi demekki siz çekilin o benim diyor.aaaah aşk işte!!!

ayy aşkını sevsinler çapkııııınnn :)) ilk denizin egesi talip oldu kendisi capon erdemcim ona göre kaydirigubbakcemile3

nehiri atlamışmıyım ben emziği kendinden büyük fıstığın yüzünü göremedik kaydirigubbakcemile3 başka fotolarını da ekle cnm ..

bosnike kreeft sağolun canlar..a.s.

ayşegül çoğu yeni yanlız civcivli olan oyuncak bebek arabasına bindirdiğim resimler eski .. saçları uzadı 2 haftada bile badem yağı da işe yaradı sıklaşıyo sanki 1 aya toka takarız inş.. kaydirigubbakcemile5

bakışa bak yerim ben seni asabi çocuk.canım resmi biraz büyütsene daha yakından görelim yakışıklıyı.yerimseniben

Ay yerim ben seni tıpkı çekilin kardeşim bıktım bu magazincilerden der gibi bakmış maşallah.

mervoşa maşalalhhh hanım hanımcımm bu kız yaa maşallah boncuk gözlümeee

erdemede maşallahhhh koca adamm gibi duruyorrr

merveyi atlamış sayfa atlıyınca yorumları görmesem bakmayacaktım maşallah kuzuşaa ayakklandı demek maşallahh..

maşallah ne hırçın bakmış geröekten sinirlimi bu sıppa bakim??

sakin bir bebek ama foto çekerken böyle kılıktan kılığa giriyor.Bu arada bebişleri yürüyen varmı,ben kimi görsem etrafta benim oğlum 8 aylıkken yada kızım 9 aylıkken yürüdü gibi sözler duyuyorum.Aceba abartıyorlarmı sizin bebişlerin hareketleri nasıl arkadaşlar

Son düzenleme:
ay kurban olurum nasıl uymuş...bizimki hayatta uyumaz mama sandalyesinde nasıl uyuya kaldı öle maşallahh..

canım bend ehep duruyorum ama daha hiç görmedim 9 aylık yürüyen..hepsi 10 aylık oldu enrdeyse tutunup biryerlerde yana kayıyorlar amaa henüz benimkindede icraat yok ayakta durup yürütecine dılardan koyarsam yürüteç gittikçe oda adım atıyor ama daha denge sorunu çok.

oyyy maşallah tüm yavrucuklaraaa iyice büyüdü bunlar valla yavv abi - abla oldular artıkk. :roflol:
buda benim yaramaz arık kalkıyor yatağına tutunup kanepe kenarlarına da tutunup dikiliyor ama adım atamıyor henüzz.

kaydirigubbakcemile3kulaklar ve göslükler pek bir yakışmış sarı kuzuya enan senle bendne başka kimse yok bugünn..bende iş yapcam yine sular yok ana yolda kanal çalışması var sanırım ondan kapatıyorlarr tamda benim iş yapcam güne denk geliyor iki gündür bişey yaptığımda yok...
maşallah tosuncuğaa..

sağol canımm :) yok hakkaten bugün kimsee nerde bu karularrr.
hep öyleolur zaten tam iş yapacak hevesin gelir çıkar bir aksilikk.
benimde var işlerim ama sıcak çok hiç yapasım yok gelen giden olmaz inşallah. akşam serinliğinde yapıcam artık.sengözlerimebaksanab

masallah bebişlerimizeee merveyede talipler çoğaldıııı neysee çocuklarımız bilirr kısmet işi bunlarrr biz karışamayız:)))

sevdemer cim benim oglanda vuruldu,ne omus yani...

kagan cok seker ,masallah ona...ayaklanmis...

bende yusufu ekliyim simdik...

burda ilk anneler gunumuz, oynamaktan cani cikmisti...

burda, salona girdigimizde ilk telefonla oynariz yesil foto albumlerini bir deviririz, kitaplari deviririz(annem onlari ellemiyim diye,geriye yerlestirmis...)
mumlarla oynariz,ordaki sepetle oynarim,icindekileri bosaltirim...cekmeceyi acarim, icindekileri bosaltirim...ben yaramazim dime teyzelerim...

[/URL][/IMG]

burda , pencereden bakmayi cok seviyorum,annemin isini yarida biraktirip,disari bakarim...adim cam yakisiklisi :))))))))))))
[/URL][/IMG]

alinti yapmayin arkadaslar....mucukkks

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…