2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

yakar tabi benide yakıyor valla şimdide çığlık atmayı öğrendi istediği olmayınca basıyo çığlığı.en kızdığım şeydi başıma geldi.

genciza iyiki çirkin kızlarınız var haa yoksaa nasıl kaçacağımızı bilmiyozz topiktenn..sengözlerimebaksanabdelikafadulden:roflol::roflol:a.s.
ilk baştaki resmini hele hiç beğenmedim:dilcikar:

yerim ben seni kirpik güzeli.allah nazarlardan saklasın.bı kız çok canlar yakacak.maşallah.

sağolun kızlar a.s.
ya teknocum temmuz bebeklerinin hepsi çirkin zatenlaelaelaelaelae.o yüzden hiç bu topiğe girmiyorum kaydirigubbakcemile3

evet tatlım çok iyi oldu.. o sayede gördüm... bu arada şaşkınlıktan belirtmeyi unutmuşum Yusuf çoooook tatlı... yerim onu yerimmmm....

tesekkuerler teyzecikler....ben hepinizin yerine isiriyorum, merak etmeyin...

duru yuda ye benim yerime annesi..sekerim benim...

merhaba ara sıra uğruyoruz ama sizi izliyoruz,maşallah bütün bebeklere,ama artık kocaman oldular dimi :)
[

Son düzenleme:
duruyu kırmızı çok açmış erdemle yeni tanıştım maaş. bebişinize güle güle büyüsünler..

Maşlalah erdeme allah nazarlardan korusun.arasıra ekle annesi erdemi buraya özletme olurmu.

allahım allahım kirpik güzelim gelmiş.yesinler onun tokalarını.nasılda yakışmış.

kiprik güzelii senin gülüşünü yisem olumuu...gel seni mıncıklayımmmhihoyyyt

oyyy yerim ben bunlarııı yaa maşallahhhh.... durummmm sen nesin yaaa kirpiklere bak maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…