yok kıs ne masumlaşması. bu pozu çekene kadar 20 poz çektim galiba. kıpır kıpır durmuyoki. bende en son "ayyy bi dursanda çeksem" deyince çocuğum şaşırdı napsın öyle bakakaldı kaydirigubbakcemile3
masallah kuzulara efeye elçine eloşaa hepsi çok şeker efemizde çilek yiyorr hepsini sokmuş ağzına kız hilmiye nasıl yenceğini göstersene çocumaaa hepsine kocaman masallahhh
anacım koşuyor bile eloş:)))şaka bği yanada tay duruyor biraz bazende bir kaç adım atıyor orda tam yürüyordu tuttum sonuda:))
elçinede maşallah ne güzel bakmış
maşallah tüm bebişlere eloş ayaktamı duruyo adımmı atıyooo maşallah yaa... benim kızım 31 temmuz doğumlu seninki daha mı büyük tatlım. irem daha böyle şeyler yapmıyo. 15 gündür koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkıyo o kadar...
crescentmoon canım bebişin ne güzel poz vermiş öyle moda dergilerinden fırlamış gibi duruyo maaşallah kırkbir kere. bu arada iremde çok seri emekliyo arkamı dönmeye gelmiyo evin her köşesinden irem topluyorum artık:))
teşekkürler teyzeleri...iremin peşine koşmaktan yazamıyorum ki okuyup çıkıyorum hayatım çoğu zaman... yalnış hatırlamıyosam 72 cm kilosu 9 kilo 800 gr. sizinkilerde durum ne?normal dimi ayına göre?