2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

oyy yerim ben senin gülen yüzünü maaşallah eloşuma çok tatlı tü tü tü:nazar:

durumada eloşumada maşallah ne kadar talılar yaaa erımben bunlarıı maşallahhhhhhhhh kuzucuklarımaaaa...ALLAH ıkıncıyede verıse bıdenede kız verısn ınşalalh banaaa:) amın

ANNASI KILIKLI MANKEN ELOŞ VEDE JUNıOR MACUN GÜZELı ELOŞŞ YERıM SENıN AĞZINII GÜLEÇÇÇ GÖREMDE HıÇ MIZMIZ BEBEK DEMEZ YANı:))MAŞALLAH GÜSELLıĞıNE SENıN SIPPAA...

ROSE ıNŞALLAH CANIMM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSıNN..YAKIŞIR BıR SARI KIZANDA SANAkaydirigubbakcemile3

maşallah maşallahh eloşa hakkaten tekno hiç mızmız bi bebeğe benzemiyo cadı hemide tombik duruyo bu kızın dışı yalan anacım kaydirigubbakcemile3 yerim onun dişlerini
rose amin canım

yanaklardan anacım yanaklar tombik oluncaaa tombik görünüyor ama vücutta bişey yok biizmkininde ölee.tombik yanaklı ama yanaklar kadar kilo yok..

duru ve elosa masallah koca kiz olmuslarr .. yerim onlarii..

ne cabuk gecti zaman yha yaslarina girecekler artikk

dipe bahh..dünyanın en ciddi işini yapıyorrr efe beyydelikafaduldenciddiyete bakarmısınn karizma beyy:roflol:

masallah elaya ve efeye çok şeker hepsi ewet saka maka yaslarına girecekler artık hayırlıısyla...

çok sagolun teyselerihihoyyyt
fahroşum inşallah canım ya:Saruboceq:
efe paşayada maşallah :nazar:

ANNASI KILIKLI MANKEN ELOŞ VEDE JUNİOR MACUN GÜZELİ ELOŞŞ YERİM SENİN AĞZINII GÜLEÇÇÇ GÖREMDE HİÇ MIZMIZ BEBEK DEMEZ YANİ:))MAŞALLAH GÜSELLİĞİNE SENİN SIPPAA...

ROSE İNŞALLAH CANIMM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN..YAKIŞIR BİR SARI KIZANDA SANAkaydirigubbakcemile3

amin canımm valal oğlan sarı kızda sarı olur kesın tabı olursaaa inşallahhhh :ecrin_bebek:
cmicime arzum çok saolun şekerler inşallahhh akşam rüyamda gördumhamıleymışımkızım olacakmış nedecem erende küçük dıye düşünüp duruyorum aklımdanm geçırdımya hemen ruyama gırmışşş:roflol::roflol:

efemede maşalalh erende aynı çamaşır makınası delısııı :) ciddii adammm iş adamı mübarekkkk:)))

elacim yerim seni...gulusunu sevsinler senin...

efe nin totosunu yerim ,tam ciddi bir beyfendi....

kiz bende istiyom, Allah nasip ederse...

yerim ben seni prenses gülüşünü sevsnler senin.

efede ağzında emzikle çok tatlı ya keşke tunada emzik emseydi bayılıyorum emzik emen bebeklere.baksana nasılda dikkatle izliyor kim bilir aklından nelre geçiriyordur.ne dönüp duruyor bu makine ya başım döndü diyordur sanırım.:roflol:

saolun teyzoslarii
yeni resim eklemeye geldim ama kimsecikler eklememiss
hadi bakam bu seferlik affedip koycamm ..
ama bidahaki geldigimde yeni resimler bulamazsam efeyide eklemicemm :dilcikar:

X