2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızımın saçlarını yengesi evde kesti kuaförde felan durmaz zati evde hiç kıpırdamadı maaş. önler 3 arkalar 2 numara .. saçları çok cansızdı tüy gibi uzunlu kısalıydı bazı yerlerde dökülmüştü kimi yerde uzamıştı .. neyse kestik bir boya geldi devamlı badem yağı sürüyom diplere daha güçlü sık ve canlı olur inş. olmasa da ilk ve sonbir daha kesmeeemmmmm.. ilerde keşke kestirseydim dememek için kestim 1 aya toparlar kendini :lepi:

KREEFTCıM BıR ARAD EĞıL KOYSANA YAKIŞIKLI YUFUSUMUZU BıZDEN MAHRUM ETME BEN AŞIĞIM RESMEN ONAAa.s.HEPSıNı ÇOK ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVıYORUM AMA YUSUFA ıÇıM BıR BAŞKA KAYNIYORRR:1hug:

aaay tesekkur ederiz teyzeleri,
bir an duygulandim...evet butun temmuz bebbislerimiz harikalar,birbirinden tatlilar masallah hepsine...yusuf a ayri sempati duymaniz hosuma gitmedi degil..

image beni biraz kizdiriyor bir saate yuklemiyor fotolari ,biraz ona sinir oluyom...
yuklerim tamam size,oncekilerden..

bu arada yusuf un disi bu aksam tam olarak cikti,bardak cit cit ediyor...cok sevincliyiz kocisimle..darisi cikmayanlarin basina....
:sm_cool:

Son düzenleme:
cok sagol hilalcim....

yusuf uyyandi yazamadim,febicim merve yine cok seker,iyi yapmisin icinde kalmaz..bir daha kesmezsin..
yusuf unda saclari ayni ciliz, ama erkek illaki tras olucak diye biz birazcik uzaticaz bakalim..

merveyi bende cok yakistiriyom yusuf umma , ama ege mizin arasina girmek istemem..
:jeyyar:

ay maşallah elaya
merve de çok tatlı maşallah ben kestirmeye cesarat edemiyorum
gözünaydın kreeft darısı bizim başımıza inş

ne güzel yaa yusufcuk hayırlı olsun annem dişlerin.. mervede hala çıt yok :)

kısmet işi bunlar kreeftcim kızımın tercihi ben bişiy diyemem :jeyyar: sırnaşık şey

Kreftçim yusufumun dişleri hayırlı olsun canım.ya bu rada özledik nerde fotolor.klava:

teknocum,cimcimecim,febicim,bosnikecim cok tesekkurler teyzeleri...

aksamdan beri deniyorum foto olmuyor yuklemiyor..

yine deniyorum....

hayırlı olsun dişiniz kreftcimmm çok guzel bir duygu erçekten fotolarını bekliyoruz yusufumunnn

aşkolsun tekno teyzesi kızıma kel kel dolaşcak bu yaz yazmışsın :dilcikar: bandanamız hazır şekerim hihoyyyt

...

Son düzenleme:
yokkız aşk olsun iyi olmuş dedim şimdiden kestirdiğin yazın yapsaydın kel kel dolaşmak zorund akalırdın sıcaklarda saçları olacak ne güzel dedim behhhhhhhhhhhhh açtırmayın benim bayramlık ağzumuuu:mymeka::roflol::roflol::roflol:

çok tatalı olmuş maşallahh bandanasını yesinlerr...a.s.

heeeeee yanlış anlamuşuk bacuu :1ninca: tımam o saman a.s.

FEBİİİ maşallah tatlım kızına....kırkbınkere
ay su KELİM AMA GUZELIM dıyen pozu varya bayıldım...o gozler o kırpıklerr..ayyyy kız dogurtcanız he banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah nazardan korusun tatalım kızını...bandanasıda super yakısmış annesi...kel mel onun gusellıgı goslerı yeterrrr:1hug::1hug:Şeniz

masallah gelinime guzel olmus bandı yakışmışşşş nasılsa uzar yeniden kökü onlarda nasılsa:))bizde egenin yine kestrmeyi düşünüğyoıruzz babası yanlardan aldıcam dio üstleri elletmicekmişşş amerikan tarzı yaniiii bakalım kestriirnce koyarım resmini...

saol canm benim , sen de hayırlı bir doğum geçiririsin kolaycacık eline alırsın yavrunu inş. Allah yavrularımızı korusun ..

sen de oğluşunun kel kafasına mavi bandanalar takasın tez zamanda inş. amiiinnnn kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bu fotolar 1 ay once oluyordur..opuyor teyzelerini yusuf....a.s.

yerim merve$i ben..tatlim benim....

egeye de yakisir o model annesi...yerim onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…