2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah çok guzelelr hesii...yusufum da gelmişş öptüm onu çokk

maşalah bebişlerın hepsınee ohh yusufumda gelmişşş maşallah çok tatlı olmuş bu tontık oğlannnn

maşallahh saru kuzuşaa..özlemiştimm valla..özletme krefft yusufcuğuu....maşallahhhhhhh..

vay hain karular... benim bu topikten haberim yoktu... sizi gidi sizi.... gizli gizli burda mı buluşuyonuz lemmmm... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hımmmm... öyle olsun bakalım.. gözüm üzerinizde olcek... -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

ay sarı kuzu gelmiş yusufçuk gelmiş yerim ben onu tontiş bacaklarını çerez niyetine.maşallah ona allah nazarlarsan saklasın.

walla çok yakışıklı oğlun kreeft kollar bacaklar tam ısırmalık ..

tekno sen niye küstün resim atmıyon cnm ? kim küstürdü söle bekim bana Çok üzgünüm çoook

cok tesekkurler teyzeleri ayri ayri optuk sizleri....:1hug:

teknocum sen niye atmiyon bakim,

meral cim biz bu topigi hic birakmamistik zati..link attigim iyi olmus o zaman...

cok tesekkurler teyzeleri ayri ayri optuk sizleri....:1hug:

teknocum sen niye atmiyon bakim,

meral cim biz bu topigi hic birakmamistik zati..link attigim iyi olmus o zaman...

evet tatlım çok iyi oldu.. o sayede gördüm... bu arada şaşkınlıktan belirtmeyi unutmuşum Yusuf çoooook tatlı... yerim onu yerimmmm....

anaaa yazdım sandım ama yazmamışım yav.
sarı şeker merve çoooook tatlı yerim ben onu bandanada acayip yakışmış.uzar canım saçları bi iki aya hem daha iyi çıkar boşver.
yusufta çok büyümüş yaa kiloda almış sanki tontiş yanakları bacakları harbiden tam ısırmalık :)

X