2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

saçlarını sıfıra vurdur rose canımm çoğalıyorr gür geliyorr...önünüde kim makasladı çocuğun bakemm..

sarı uzun paşşaaa..maşallahh...

saolun kızlarrr çok teşekkür edıyoruzz hepınise sarı zuzuzyla beraber...

teknom senın yazını gÖrmeden ben bugÜn kestırdım paŞanın saŞlarınıı:))hepiniz uzayan saçlarını görmüşsünüz bızde söz dinledikk:))bı ara fot Çeker koyarım onunden makaslayanda yeĞenım malesef:)))ama dÜzeldı Şımcıkk hıÇ kalmadıı heheheehe

Son düzenleme:
saolun canlarım benımm gerçekten hepsı ayrı bır tatlı bbunların kurban olurum onları veren Allah ımaa

ya o sari zuzuyuu bende yiyebilirmiyimmmmmmm??
tatlim yhaa saclara bakkk

elcinim bantini yerim seninn .. fistikkk

essek gözlüm herzamanki gibi harikasin teyzem yerim senii

bunlarda bizden

efe ve 6 gün büyük olan temmuz bebisi arkadasii Berkay .

saol hılmıŞım elbette yıyebılÜrsÜn hemen kargoyla paketlıyemmm:))maŞalalh efeme ve arkadaŞına kız ÇocuĞaa ımajmı yaptınız kulaklarının Üzerınee ne o Çızgıler benımkını dÜn traŞ ettırdık aĞlaya aĞlaya herŞeye pek dayanıklı aŞılarda bıle gıkı Çıkmazdı kafasını elleyınce Çok sınır olduu zar zzor traŞ oldu yamuk yumuz sız efeyee ımaj yapmıŞsınızz maŞallah valla ıyı durmuŞŞ :))afferın paŞayaaa.bu arada iyice sarı paşa olmuş buda benım oğlan gibimmmsaçlar kesınlınce dahada bı sarı geldııı .

anam anam anammmm
senin papyonunu yesinler emi.
beyazlar içinde ne tatlı olmuş kıs böyle.
maşallah maşallah maşallahhhhh

anam efenin papyonunu yiyeyim ben saçlarınımı kazıttın kız yanlarını allah iyiliğini versin yakışıklı olmuş paşamm masallah onaa

babasi kazittirmis :))) ben arkalarini yolmustum :))) düzeltsin dedim berber -.. o da komple imaj yapmiss yesin onu anasiii

ay allahım kurban olurum delikanlı olmuşta kendine imaj yapmış sıpacan.

yakuşuklu beyefendi papyonlu sıppaaaa...

saçlarıda kazıtmışlar maşallahh..bende şekil verdirecektim ama bizimkiyle onun tarafı biraz zıttır öle işleree laf ederler cnaım sıkılmasın dediydimm..erkek çocukta çok seviyorum ölee maşallahh...

ayy allahım damat gibi olmuş ya maaşallah o günleride görürsün inşallah hilmişcim.çooook yakışıklı efe bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…