2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

öğrenince resim eklemeyi tam olarak,yine görüşürüz

Son düzenleme:
Valla bi deneyim dedim hooop diye yapıştı resim buraya.Ama sanırım biraz büyük oldu.Neyse bizde yeni geldik.Merhabaaaaaaa

amanda amaaannn o ne tatlı bi bakış öyle allah nazarlardan korusunnnn

Sevdemer bebeğinle sen hoşgeldiniz canım,
Çok şeker bi bebek Allah bağışlasın,
ısmi nedir acaba??

sevmeder hoşgeldın canım aramızaa bebişin ismı ne çok tatlı maşalahhh.temmuz doğumlumu bebişinn..maşalahh boy post yerındee

erene,durya.çağana ve kağana kırtmir kere maşallah.aramıza yeni katılan sevmederin bebişinede kocaman maşallah.

sevdemer aramıza hoşgeldin canım.maaşallah oğluşuna. oğluş bu arada dimi pot kırmayayımda :)

tamam fahriyecim atıyorum egeoşumunn resimleriniiii:))

dipini yesinler seniii kara boncuğumm..maşallah sanaa..emeklemeye başlayan nadir bebeklerdden biimki hala gıçını bile kımıldatamıyorr :))) dönence gibi dönüp duruyor evin içinddee....

maaşallah egeye çok tatlı olmuş denizcim.saçlarınında maaşallahı var :) özletme sık sık resim at canım.

saolun teyzeleri atarım genicazcım yeni çektikçeeee sizin bebişlerde çok şeker hepsine masallahhh kaldırı teknommm yakında merak etmee geç olsunda guç olmasın cnm...

saol denizcim..koltuk kenarınd aayakta durmayı çok seviyor ama biz kaldıracazz..kendisi pekk birr çıt kılrıldım orda tutunup duruyorr düş diyince kendini atıveriyorr.<))))))))

caponumm gelmiss yirim uolen seniiii
denizz her egeyi koydugunda esimi cagriom ..yiyip bitiriyoss valla haberin olsunnn

Maşallah egem gelmiş izmirin yakışıklısı gelmiş.maşlalah allah nazarladan saklasın onu.

bahçe güzeli efe dişlerde çıktı yersin artık anneyidee..maşallah tosunn seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…