2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canım kızım hasta ama yinede geri kalmayalım dedik resim eklemekten :)

ay bunee kocaman çıkmış ilki herzamanki gibi yaptım niye böyle olduki .sanırım resmi düzenlerken yanlış bişiler yaptım artık kusura bakmayın.

canım geçen burnu akıyoduya işte o ilerledi öksürmeyede başladı ve çok burun akıntısı var.geceleride çok uyanıyor.ateşi yok allahtan.

maşallah Duruya.
gözleri nemli nemli çıkmış zaten. geçmiş olsun tatlım

Masallah duruya Çok Şeker ÇıkmıŞ kara kızz:)cnm burnu ıÇın gerÇı doktorun vermıŞtırde ıllıadın dıe damla var hemen aÇıyor tıkanıklıĞı bız ondan kullandık yalnız 3 gÜnden fazla kullanılmıo egede Öle allahtan geÇıyo artık sÜmÜklerıı kurumaya basladı:)))

Masallah duruya Çok Şeker ÇıkmıŞ kara kızz:)cnm burnu İÇİn gerÇİ doktorun vermİŞtİrde İllİadİn dİe damla var hemen aÇıyor tıkanıklıĞı bİz ondan kullandık yalnız 3 gÜnden fazla kullanılmıo egede Öle allahtan geÇİyo artık sÜmÜklerİİ kurumaya basladı:)))

teşekkürler canım a.s. sizede çok geçmiş olsun.

maşallah duruya çok tatlı çikmiş geçmiş olsunn gelınımee:))bizde bugün kontrolümüz vardıı şükür geçmiş hastalığııı..
denızım sizede geçmiş olsunnnn

geçmiş olsunn ayşegüll.
yıkamamm yavrucuklara en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah.
bu hava değişimi yaramıyo çocuklara yaa hastacık olmasınlar onlarr .

56687497.jpg

duru kuzuşuna geçmiş olsunn hastalık güzelliğinden hiç bişeyy eksiltmemiş sıppanın maşallahh...

enan kağan çağan çok yakışıklı sizde bizim gibi turuncu hayranısınız galibaa ama bizde kırmızıya taktık kırmızı giyiyoruz devamlı....çok yakışıyor maşallah kağanada...çağana da maşallahh..nasıl gülmüş küççük sıpa ölee..maşallahhh

erenede maşallah sıpayaaa..koca adam olmuşda salıncağa biniyor saçlar züppper olmuşş...firari beyy evi talan ediyolar şimdidenn..kuzumada geçmiş olsun şükür hastalığını atlatmış...

masallah eren kağan çağana çok şekerler masallahhhh

duru kuzuşuna geçmiş olsunn hastalık güzelliğinden hiç bişeyy eksiltmemiş sıppanın maşallahh...

enan kağan çağan çok yakışıklı sizde bizim gibi turuncu hayranısınız galibaa ama bizde kırmızıya taktık kırmızı giyiyoruz devamlı....çok yakışıyor maşallah kağanada...çağana da maşallahh..nasıl gülmüş küççük sıpa ölee..maşallahhh

erenede maşallah sıpayaaa..koca adam olmuşda salıncağa biniyor saçlar züppper olmuşş...firari beyy evi talan ediyolar şimdidenn..kuzumada geçmiş olsun şükür hastalığını atlatmış...

sağoll canımma.s.
valla bizim kıyafetler genelde mavi ağırlıklı gelen hediyelerimiz bile mavi hep tabi aralarda farklı renklerde çıkıyorr sengözlerimebaksanab kırmızı bişeyimiz pek yok bizimm ben pek sevmiyorum kırmızıyıı benim evde kırmızı renk pek bulunmuyorr :1rolleyes::roflol:

X