2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah erenee çok şeker çıkmışş nazar değmesin....

kızlar çok saolun yorumlarınız için bızdee bu akşam baba oğull anae hep beraber gezıntıyre çıktıkk..bırılerı duydu galıab burada yazılanlarıı:))))))))

egoşuma maşalahhh...
ayşegülüm biriktirmeyee başladum anacummmm:))))

eren babasına benziyor kesinlikle ben çok benzettim .. benim kociş de kızına pek düşkün şimdilik .. tek çocuk olmasından da kaynaklanıyo bence teknocum üzülme şekerim..

febicim saol canımm...herkes babya benzetıyro zatenn saçlar harıçç bende benzetıyorumm çünki eşimin küçüklük fotosu varr çok benzıyorlarr o halınee şuankı hallerı benzemıyor okadar ama bebeklıkler aynı yanııı..

ahhhhhhh ben burayi hep unutuyorumm ..
canlarim benimmmmm
yusufumm egemm essek gözlümm durumm erenimmm
cok güzelsinizzzzzzzzzz

kiprik güzeli seni maşallah sanaa..anneside nasıl süslermiş maşallah annenedeeekaydirigubbakcemile3

kiprik güzeli seni maşallah sanaa..anneside nasıl süslermiş maşallah annenedeeekaydirigubbakcemile3

yok kız ne süslemesi dalgamı geçiyon.:icecream:
senin kadar marüfetlü değülük gozelim lülülülülülü
boş kalmasın diye üç beş çiçek serpiştirdim çok üşengeçimdir bu konularda :kahve:

ayy elçine bak yerim ben onun boncuk gözlerini.:nazar:
elçine daha çok yakıştı bant sen onu çıkar bebekten:dilcikar:

ay yicem ben bu prensesleri şimdi.maşallah duruma ve elçinime ikiside lolipop bunların.:nazar:

Kurban olurum sizi veren Allah'a yaradana ben ne dadlusunuz siz yaaaaaa masallah yuzbin kere masallahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

saol hilmişimmm...
duruyaaa (gelınimee:) ,,elçine maşalahhh çok tatlularr ıkısıdeeee...kuzucuklarım benimm yerum sizzii

masallah elçine duruya çok şeker fıstıklarrrr yerim ben onları...

X