2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

maşallah yaa yusuf da duru da harika..
yusuf koca adam gibi olmuş saçları süper...

durumuz zaten afet :)))

yusufcum erkek güselim benim gel de sulanma böyle delikanlıya :))

duru maaş. tombul sosis yerim o ağısını teyzem ..

ayy görmeyelı nekdarda büyümüş yuşuf paşaaaa maşallahh oğluşumaaaa

duruyaa deyecek laff yok zatenn prenseeeessss maşalallahhh kızımaaaa

oyyy yerim ben seni sarı paşa.bakışlarına bitiyorum ben bu sosisin yaa çok tatlı.

oy kurban olurum seni veren ALLAHIMA BENNN..
sarı kuzu maşallahh

saolun canlarımm benımmmm...ayşegül teyseeee bendeee duruyaa bitiyorummmm:))versene banaaa:)))))

valla ghaneli pek görünmüyor şekerim.bu gidişle atıcaz sözü.olabülür yani
yalnız kızımız 11 kg. ağırlığınca altın alabilecekmisiniz.sırnaşık şey

maşallah erene
nasılda oturmuş babacığının kucağına pc başına.

maşallah sarı paşama benim ne kadar güzel gülmüş öyle.babasıylada çok mutlu görünüyor.:))))))))

tipine kurban sarı paşşaaa.......babasıda pc den başını kaldırabilirsee çocuğu seveecek ama:)))) oyuna dalmmış anlaşılann...

çok uzun boylu olcak bu arada maşallahh..kuzuşşş

hilalcimm,canancımm taknocum çok teşekürler kızlarrr...
evet babasıyla çok mutlu çünki çocuğun yanına zor oturtturuyorummm..yavrum babasını görunce delıriyor alsın dıyeeee..babada pek sevıyor amaa onmunla vakıt eçirmıyoru maleseff işleri ve teknomun dedığıı gibiii pcde oyun oynamaktaann sanırımm eroın gibi bağlandı oyununaa tedavı olmasımı gerekıyor neee:))senağlamasenağlama 2 yıldır aynı oyunu oynuyorrrr

ayşegülcümmm vaallaa yeterkı sen duru kızımızı ver yeterkuuu kaydirigubbakcemile3 ona 11 değil 15 kılo altın feda olsunnn ben şimdiden bırıktırımmm yerimseniben ama kılo artıkça altının kılosuda artmasın lütfennn...ben altınları tamamamlayınca yaparukk düğünü:içelim::asigim:

allah seni napmasın rosee...evet tedavi olmalı yine seninki pc de oyun bağımlısı benimkkisi hiç bişey bilmez bilgisayarın başına geçmez benikide baba hastası ama babada iş yok benim zorumla 1 2 dk tutar okadarr..şimdi iyide ilerde onlarda anlayınca yavaş yavaş soğuyorlarr.büyükler hi ç aramazlar babalarını meselaa..yokluğu bellii bile olma.zzz

tamamdır o zaman şekerim sen biriktir altınları 11 kg.sabitledik.sırnaşık şey:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…