2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

amanında amanın kim gelmiş
maşallah Yusufa, büyümüş kerata, büyüdükçe yakışıklılık artıyo ha

[/URL][/IMG][/QUOTE]
:sm_cool:

yakışıklı oğluşş maşallah yaaa ben çok seviyomm senii annene sölee bir ısırımlık mini minnacık ıssırsın seni acukk benim yerimmeea.s.

[/IMG]

ay bunu en güzel uyuyan bebeğe koysandın kreeft canım yaaa bayıldım buna kesin birinciliği kapardı maşallah oğluşa maşallahh

ayy maşallah yusufa çok tatlı büyümüş kocaman olmuş annesi bu.baksen atlı karıncayada binermiş.

[/IMG]

ay bunu en güzel uyuyan bebeğe koysandın kreeft canım yaaa bayıldım buna kesin birinciliği kapardı maşallah oğluşa maşallahh

tekno kız benden çok yaşicaksın.sırnaşık şey
maaşallah yusufa çok büyümüş boyuda uzun sanırım tam delikanlı olmuş

masallah cnmm yusdufumuz kocman abi olmusss yakısıklım benim allah nazarlardan saklasın...

oyyy oyyyy
maşallah yusufa çok tatlı yaa
kreftcim maşallah yaaa oğluşuna pek nasılda büyümüş koca oğlan olmuş
ohhh ohhh gezin bakalım bol bola.s.

anaaaa bende egeyi görünce şaşırdım
heheee
orda daha 1 aylık bile degildi :))))

teşekkürler kızlar.a.s.

napimm kuu görmemişin kızı olmuş sırnaşık şey

ayy kurban olsun canan teyzesi ona çok tatlı çıkmış maaşallah.

canim haberim yoktu ki bitti mi o yarisma...

cok sagolun teyzeleri....babasina cektigini soylemem..o kadar simarmasin..ama babasina cekmesini cok istemistim..
2. yi dde kendime benzeticem insallah...nasil olcaksa delikafadulden

canim haberim yoktu ki bitti mi o yarisma...

cok sagolun teyzeleri....babasina cektigini soylemem..o kadar simarmasin..ama babasina cekmesini cok istemistim..
2. yi dde kendime benzeticem insallah...nasil olcaksa delikafadulden

anacum o istemekle olmuyor aha benim 3 dene biri bilem bana benzemiyor hep babaları:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…