2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah kuzulara çok şekerler yarabbim bende ekleyem kuzumun resmini forum dolmus girmeyelii egeden hiç rahat yok walla giremiyorum bana garezi ççocugun oturnca baslıo hemen:)askitom nasıl oldun kuzum iyileştinmi cnmm öpüyorum hepinizi...

esmer yakışıklısı saç güzeli egeye maşallah..artık simaları döndü bebeklikten çocukluğa şimdide erkek tosunluğa geçiyor hepsi maşallahh...gözlerimizin önünde büyüyor yavrucaklar..allah nazarlardan saklasınn..

mucxxxxxxx

maşallah egeye.
görmeyeli değişmiş kerata.
öp annesi bizim için.

aolun teyzelerii öpreimm allahım hepsini koruusn nazarlardan kötülüklerdennnn

maaşallah egeme kocaman adam olmuş bu ya yerm onu ben japon erkeğim benim.

saol bosnikecimm tunamda cok şeker yuruyomu o resimde sanki öle çıkmış:))

oyyy kara kuzu gelmiş.özlemişiz bee görmeyeli baya olmuş.değişmiş ama herzamanki gibi yakışıklı kuzu.saçlarda süper yalnız.

saolun teyzelerii yorumlarınız icinn öpüyoruz sizi oğlumla:))

ben bu resimleri görmemiştim. Hiden doğduğu sıralar sanırım bu resimler. maşallah. nasılda büyüdüler dimi.

Alllaaaaah bu egeleri yicem kopmayasınız emi.. capon olanı kızımın taliplisi oluyo sulanmayalım hehe :jeyyar:

maşallahh egelere çok tatlılar yavrularımm benım sanırım arkdşş ılk sayflardan kopy yapmışş duyguşuuu maşallah nekadar daa büyüdüler yaa daha dün gibiiiii

saol febicim evet merve egenin egede merveninn:)))sulanmak yokk

duru,merve irem,ege masallah, gormeyeli buyumusler..
duygusun ege sinin kucuklugunu bende gormemistim,tam bir findik kurduymus, masallah...

baska kacirmamisimdir insallah...

bende yusufumun yeni fotolari gosteriyim, buyumus mu bir bakin bakalim,teyzoslari...

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…