2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sdc10356ip6.jpg
[/IMG]

sdc10355vx3.jpg
[/IMG]

banyo ya hazirlik yapiyoruz,birazdan picis picis olcaz teyzoslar....

Son düzenleme:
kreeft yusufum ne kadar değişmiş bayadır koymuyodun sanırım resimm..birde valla bizimki dötünü kaldırtamıyor ne güzel dikilmişş maşallah oğluşaa yürü en kısa zamanda inşallahh bazı bebekler gibi 8 aylık yürüyecek heralde benimkiler harbi tembel hepsi yaşından sonra yürüdü...bakalım doğukan ansıl olcakk

sagolun teyzoslar,

teknocum,poposunu yere koymuyor,ya emekliyor yada uzanip hemen ayaga kalkiyor..masallah diyim...
ben 1 ay sonra bekliyorum yurumesini zati..
bende teski bi dursa diyom,koydugum yerde..surekli kafa ustu dusuyorkafamçokkarıştı,kklakmasini billiyo ama inmesini bilmiyor daha:emir_bebek::roflol:

kucuklugune gore simasida cok degisti....

EVET BEN OTURAKTAN ALDIM ARKEDEŞLERR
14.99TOYİKİDEN AMA kullanamadım daha hiç anca mutfaga yapıştırıyorum asyayı orda oturtuyorum önümdeki oyuncaklarla oynuyoo
ama yeni evimde kullancaammm
küvetsizde kullanılırmı die sormuş bi arkedeş yok arkedeşim kullanılmaz bebiş üşürrrr ama bebek küvetine giren varsaa bilemem benimki bebek küvetine sıgmıyorrr

kreftt maşşallah bir yaşında gibii nasıl da yutunmuş öle asya durmazz öle bırakıyo hemen kendiniii

maşşallah yusufa yaaa o suratını nyerim tatlı şeyyy ah asyada yıkansa keşke böle bize bin dereden su gettitiriyo bi dünya şaklabanlık yapıyozzz aglamasın dieeee

çok yakışıklı bu çocuk yaaaa....Maşallah egeye....
Bi kız doğuram ben buna,

çidocum doğurmana gerek yok..
accuuck yaş farkı var emme biz senin kzıı alırız..
zengin olurlar işte ne war

sdc10356ip6.jpg
[/IMG]

sdc10355vx3.jpg
[/IMG]

banyo ya hazirlik yapiyoruz,birazdan picis picis olcaz teyzoslar....

ya maşallah
koca adam gibi çıkmış..
benimki daha yeni yeni basıyor :1shok
:

amaninde amanin kim gelmiş
eski sevgilim gelmiş (hepsinin şarkısıydı galiba kaydirigubbakcemile3 )
egecikle yusufcuk gelmişşş
yerim ben onları, ikisinede maşallah :nazar:
kreeft yusuf çok değişmiş kıs, sen onu öyle ayaktamı banyo yaptırıyosun delikafadulden
maşallah maşallah tü tü tüüüü :nazar:

ay yusufa bayildimm .. masalah ne güzel duruyo .. nazar etcem walla püpüpü :nazar:

ego$$ cok dattusun yineeeeeee askimm

orda ilk defa ayakta yikadik,bundan sonra boyle yikariz..bizde oturtamiyoruz illa ayakta olucak...

kreeft maşallah oğlunuz çok tatlı.ayakta banyo yapıyo Allah nazarlardan korusun.daha benim kız oturamıyo bile destekli oturuyo biraz tembel galibakaydirigubbakcemile3banyo yaparkende çok ağlıyorsenağlamabu arada topikteki bütün bebişlere maşallah hepsi de çok tatlıa.s.

X