2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

selam kızlar,size çok özeniyorum valla.bende başdönmesi,mide herşey var.midem bulanmıyor ama hiçbir şey yiyemediğim gibi ayıptır söylemesi inanılmaz bir gaz var.yarın sabah doktor randevum var daha önce vajinal ultrasonla görmüştüm bu sefer karından görürüm sanırım.tahlillerim yapılacak.hayırlısı artık.hepinize sevgiler.uzanmaya gidiyorum:)

günaydın kızlar,bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydum ilk kez..yine vajinal ultrasonla bakıldı.yarım cm boyu varmış.kalbi nasıl hızlı atıyor.eşimle beraber gittik,şaşkınlıktan konuşamadı:)
kan alındı tahlillerim yapılacak.herşey yolunda dedi doktorum çok mutluyum.umarım herşey herkes için çok güzel gider..

viola hadi gözün aydin, bende bi pazartesi olsada bebegimi sag saglim görebilsem...kalp atisini duyduguna göre insallah bende duyabilirim,
eylülüm hayirli olsun canim, insallah seninde hamileligin iyi gecer...
zuzum sen doktora gidecektin ne oldu?
melike ben gittim sen geldin ben geldin sen gittin

melikecim,çok teşekkür ederim canım.minecim evet sende kalp atışlarını duyarsın artık..vajinal ultrasonla baktı doktorum.kalp atışlarıda hem çok hızlı hemde çok güzel duyuluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…