• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ewet canım herkasin farklı olurmuş o yüzden takma kafana bende yarın sabahtan gideceğim doktora göreceğiz inş.çok heyecanlanıyorum yaa.

senin az kalmis...ne güzel...bebegini ilk defami görcen....??? cok sevindim senin icin ben ikinci defa görcem bebegimi Allah izin verirse...günler gecmek bilmiyor...bi pazar olsada valla hemen yine yatasim var günler gecsin diye....:teytey:

ya tv az önce bi oyuncak bebek gördüm. Oyuncak demek biraz ayip olur. Cünkü ayni esas bebek gibi. Ayarliyorsun. Bebegin karni acikinca agliyor, uyutman lazim, bezini degistirmen lazim. Yani tipki bebek gibi. Geceleri bile agliyor...iyi alistirma olur...alsammi acaba ne komik olur....:)

irem hamile oldugum duydugum ilk hafta esimle hep yürüyüse gidiyorduk...iyi olur diye...sonradan tembelestim ve daha gitmiyorum. Ama bugün yine gidecegim.

baska biseyin olmasinda mide bulantisi gibi cok zor oluyormus...gerci ben yasamadim....insallah tek bu olsun güzelim....baska rahatsizlik olmasinda demi...

gecmis olsun canim...bulanti olunca yapman gereken seyler varmiki? Mesela doktor sana hic bisey söylemedimi. Belki biseylerde dikkat etsen olmaz. Bende bilmiyorumki...Gerci hamilelikte oluyor bunlar...

pregnancy tickersi tikla
bebegin muhtemel dogum tarihini yaz
rengini secebilirsin asagida
sonra get my ticker i tikla
hamile bi kadin gelcek sonra
onun altinda Yes i know about....onu tikla
sonra 3 kare geliyor ikicini olan üzerinde select&copy kopyala

Back