- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
canım aynen bende öyle valla doğurana kadar inanamayacağım birde böyle aksilikler çıkıyorya kafası takılıyor insanın.Amin hayırlı evlat olsunlar,sağ salim dünyaya gelsinlerde başka bişey istemeyiz,ben hala anne olacağıma inanamıyorum ya
selam kizlar, moralim bozuk, neden bu kavgalar olur akraba ici...herkes bi etrafa cekildi...akrabalar ikiye ayrildi....hamilegim ama yüregim buruk..
selam kizlar, moralim bozuk, neden bu kavgalar olur akraba ici...herkes bi etrafa cekildi...akrabalar ikiye ayrildi....hamilegim ama yüregim buruk..
cok sagolun koalayim ve ömrüm, ama kafaya takmamak olmuyor.......neyse ama bugün iyim Allaha sükürler olsun. Bugün doktorda randevum var...bebisimi görmege gidecegiz...insallah herseyi iyidir...
koalayim ben 9 haftadayim ama ne bulantim oldu...nede baska bisey...simdiye kadar nasilsam öyleyim...birazda onun icin korkiyorum...ama hakkimizda hayirlisi...herkesin hamileligi degisik geciyormus...
cnm benim ben bi de daha bebişi de göremedim
o yüzden içim çok kötü
bi de düşük yaptım ya daha önce çok korkuyorum
dr a erken de gitmek istemiyorum
çünkü küçük diye göremicek ben iyice panik yapıcam bu sefer
ben 30.07. adet olmam gerekiyordu....07.08 de kadin dokturuna gittim.
yani 9 gün sonra ama sagolsun doktorum cok iyi....cok iyi ilgileniyor...ama cok kücük 1 nokta görmüstüm...ama doktorum dediki daha gözükmedi diye 9 haftalik olunca daha belirgin olur diye..insallah görürürüm hamile olan arkadaslarim sizlaniyor agliyor...yok midem bulaniyor...felan filan...bende hevesleniyorum her sabah kalktigimda midem bulansa diye bekliyorum...bana gülüyorlar...of bi öglen olsada hemencicik görsem hayirlisiyla
insallah canim az kaldi...ya bi ara giremedim sayfaya...neyse sende görceksin insallah canim ya sana bisey sorabilirmiyim...simdi ben 8 haftalikmi oluyorum yoksa 9 mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?