- Konu Sahibi melike ve masalxix
bende gelebilirmiiiiiyiiiiiim :teytey:
canım,hoşgeldin aramıza..ne kadarlık hamilesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gelebilirmiiiiiyiiiiiim :teytey:
kızlar selamlar allah nasip ederse ben de nisan annesi olucam
daha dr a gitmedim
gittiğimde bebişi görebilmek istiyorm sizce ne zaman gitmeliyim:)
canım,ben ilk 5 haftalıkken gittim,boş bir kese vardı:) ikinci kez bugün gittim 6+4 üm.kese içinde 0.5 cm lik oluşmuş ve kalp atışlarını duydum.çok ufak olduğundan birşey anlaşılmıyor.ama çok güzel bir duygu tabi
sabah sabah midem kalktı ve çıkardım çok kötü ya sen nasılsın?
salı günü gidicem,10 gün sonra kesin görürsün benimde gittiğimde 6+1 sadece küçük bi kese göründü 2 hafta sonra gelin dedi perşembe tam 2 hafta oluyor ama dayanamıycam salı günü gidicem.sen özelde mi baktırıyorsun ultrasona
bende özele gittim ilk seferinde ücret alındı şimdiki gidişimde bakalım ne olacak ama bebişim için değer,endişelenme herşey normaldir bişey olsa söylerlerdi içini ferah tut hangi vitaminleri verdi sana,bana gyno ferro sanol bide elevit verdi...
anladım sende yarın 7.haftaya giriyorsun takvimden gördüğüm kadarıyla ultrasonda doğum tarihini 9 nisan da gösteriyor benimkini bide bilimsel verilere dayanan cinsiyet belirleme yöntemi vardı şimdi onu ücretli yapmışlar ona göre büyük olasılıkla bebeğim kız ama yinede Allah bilir...