• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

kızlar selamlar allah nasip ederse ben de nisan annesi olucam
daha dr a gitmedim
gittiğimde bebişi görebilmek istiyorm sizce ne zaman gitmeliyim:)

:nazar:canım,ben ilk 5 haftalıkken gittim,boş bir kese vardı:) ikinci kez bugün gittim 6+4 üm.kese içinde 0.5 cm lik oluşmuş ve kalp atışlarını duydum.çok ufak olduğundan birşey anlaşılmıyor.ama çok güzel bir duygu tabi:nazar:

:nazar:canım,ben ilk 5 haftalıkken gittim,boş bir kese vardı:) ikinci kez bugün gittim 6+4 üm.kese içinde 0.5 cm lik oluşmuş ve kalp atışlarını duydum.çok ufak olduğundan birşey anlaşılmıyor.ama çok güzel bir duygu tabi:nazar:

cnm ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı başıma ilk defa göreceğim günü bekliyorum umutlaaa.s.

viola ne güzel anlatiyorsun..hemen pazartesi olsada bende görsem...bana doktorum demisti bidaki gelmemi 1cm olur diye...you tube gibi yerlerde bakiyorum 9haftalik ultrason bebeklerini. Okadar net olanlar varki, insallah bende görürüm. Esimde cok heyecanli...digitalkameramizi hazirladik, kalp sesini kaydet etmek icin...yoksa cokmu abartiyoruz...ama napim...

bende haftaya gidicen 8 haftalık oluyoruz net duyabilirim sanırım hatta küçük meleğimi görebilirim sanırım demi kızlar

ömrüm hamilelik sayfasina bi gir istersen....goggle de hamilelik yaz ve hafta hafta görebiliyorsun

7+2 mesela 8. hafta olarak gösteriyor,
8+1 mesela 9. hafta olarak

ozaman bizde simdi 8. haftada oluyoruz demi? Ben tam iyi anliyamadim, Doktorum bana demistiki 9 haftalikken görecegim bebegi, ve haftaya terminim var....nasil oluyor bu simdi?

sabah sabah midem kalktı ve çıkardım çok kötü ya sen nasılsın?

iyi olmaya çalışıyorum işte dün göremedik bebeği yazmıştım ya 10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım inş. olumlu sonuç alırız.
bunun dışında bulantılarım halsizlik ve baş dönmesi uyku hali oluyor.

sen nasılsın ne zaman gideceksin doktora

salı günü gidicem,10 gün sonra kesin görürsün benimde gittiğimde 6+1 sadece küçük bi kese göründü 2 hafta sonra gelin dedi perşembe tam 2 hafta oluyor ama dayanamıycam salı günü gidicem.sen özelde mi baktırıyorsun ultrasona

salı günü gidicem,10 gün sonra kesin görürsün benimde gittiğimde 6+1 sadece küçük bi kese göründü 2 hafta sonra gelin dedi perşembe tam 2 hafta oluyor ama dayanamıycam salı günü gidicem.sen özelde mi baktırıyorsun ultrasona

canım benim de gittiğimde 6+4 tü görmemek normal galiba birde karından bakıyor bebek rahmin arkasına yerleşmiş dedi boş gebelik değil dedi olsa belirtilerin olmaz kendini çok iyi hissedersin dedi.
ben özele gidiyorum muayene için zaten ultrasonada bakıyor onun için ayrı ücret ödemiyor.

bende özele gittim ilk seferinde ücret alındı şimdiki gidişimde bakalım ne olacak ama bebişim için değer,endişelenme herşey normaldir bişey olsa söylerlerdi içini ferah tut hangi vitaminleri verdi sana,bana gyno ferro sanol bide elevit verdi...

bende özele gittim ilk seferinde ücret alındı şimdiki gidişimde bakalım ne olacak ama bebişim için değer,endişelenme herşey normaldir bişey olsa söylerlerdi içini ferah tut hangi vitaminleri verdi sana,bana gyno ferro sanol bide elevit verdi...

bana daha vitamin vermedi folic aside devam ediyorum birdahaki sefere verir herhalde sorarım yinede.özele gidince sadece muayene ücreti veriyorsun ssk olunca indirimi oluyor birde 10 gün önce muayene ücreti vermiştim dün gittiğimde ücret istemediler.

anladım sende yarın 7.haftaya giriyorsun takvimden gördüğüm kadarıyla ultrasonda doğum tarihini 9 nisan da gösteriyor benimkini bide bilimsel verilere dayanan cinsiyet belirleme yöntemi vardı şimdi onu ücretli yapmışlar ona göre büyük olasılıkla bebeğim kız ama yinede Allah bilir...

anladım sende yarın 7.haftaya giriyorsun takvimden gördüğüm kadarıyla ultrasonda doğum tarihini 9 nisan da gösteriyor benimkini bide bilimsel verilere dayanan cinsiyet belirleme yöntemi vardı şimdi onu ücretli yapmışlar ona göre büyük olasılıkla bebeğim kız ama yinede Allah bilir...

aman sağlıklı olsunlarda kızı erkeği hiç önemli değil yeterki rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin hayırlı evlat olsunlar,sağ salim dünyaya gelsinlerde başka bişey istemeyiz,ben hala anne olacağıma inanamıyorum ya

Back