2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

slm arkadaşlar
hemen anlatmaya başlıyorum olan çirkin olayları
kınada koluma takılan bilezikler şu an kaynanamım kolunda (güya onun hakkıymış)
nikahda keseme koydugum küçük altınlar eşimin amcası tarafından kolumdan koparılıarak alındı
3 gün bayalı allahdan güzel geçti

el öpmeye kaynanaya gittik ve kovulduk
sebebi de kendi nikah şekerimden istedim
ama parasını ben vermedigim için üzerinde adım yazan nikah şekerinden vermek istemedi
zaten benim dügün sayesinde gelen bütün hasılatı cebine indirdi evini yeniden donaltıı
görümcem nikah arabasında bana saldırdı
en son olarakda benden 3 yaş küçük kaynım beni tehdit etti
ve bütün bu olanlara eşim seyirci kaldı

daha bitmedi
nikahıma bi parti başkanı katıldı hatta şahit oldu ve salon tvcilerle gazetecilerle doldu
benim nikahım kıyıldı ama o insanların slgonu atıldı
sizin anlıcanız igrenç bi dügün oldu çünkü igrenç bi aileye girdim

sadece eşi sevmek yetmiyor
benim önceliklerimin başında dürüstlük ve saygı vardır
ama bunu bilmeyen bir ailenin soyunu yürütecem
ne yazık bana....

kızlarrr cok az kaldııı cumartesi kınaa pazar düğün heyecan yok ama sitres var cumartesi tutuşcak pacalarım galiba:)

inanmıyorum yaaaa bukadarıda olmaz yani ah canımsın kıyamam sana benn bu ne çirkin bi olay sen kimsim tehtt ediyon üstüne saldırıyon terbiyesizler canım sıkılma demek sacma bilion ama bundan sonra hersey yoluna gırer insallah

infaa ;

canım benim neler yaşamışın çok üzüldüm durumuna
gerçekten eşinin ailesi çok ayıpmışler
umarım bundan sonra herşey güzel olur.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:infatacımm inan hayretle tüylerim diken diken okudum yazdıklarını çook üzüldümm çokk
görümcenin sana saldırmasını kaynının tehditini anlayamadım neden bi tatsızlıkmı çıktı yada sen bişeymi yaptın dedin ??amcayı hiç anlamadım ona ne oluyormuşpeki senin ailen şahit olmadımı bunlara((
gerçi sebep ne olursa olsun eşinin seni bukadar ezdirmesine çook üzüldüm
ne desem boş
umarım bundan sonrası çok güzel olur
canım benim kıyamam sana inan çok üzüldüm :çok üzgünüm:

infranta canım yaşadıkların çok kötü ama umarım bundan sonra yuvanda çok mutlu olur da bu yaşadıklarını unutursun, eşin asıl çok ayıp yapmış hiçbiri değil de. ama eğer seviyorsan kocanı eline alacaksın karşı tarafla da mesafeli olacaksın yoksa bunları yapan insanlardan herşey beklenir.
umarım bu kötü günlerini unutursun canım

izmir hayal güzelim senin düğününde inşallah inşallah çook güzel geçer. heyecen çok normal bir de güzel olsa gerek bu heyecanı bir daha yaşayamazsın. öptüm seni şeker

ah benim yarali kuzum ahh :teselli:
yaziklar olsun onlara
inan...aklim almiyor, resmen beynim uyustu, ellerim titriyor
inanamiyorum...
sorunlar yasadik nisanliyken ama bu kadarina da pes senağlama
peki...amcasi kim oluyor ? gorumcen nasil sana saldirir ? kaynin nasil seni tehdit eder ?
bu ne saygisizlik ? bu ne terbiyesizlik ?
esin ?? nasil sessiz kalabildi ?
:teselli:
ne diyecegimi sasirdim...
suan nasil durumda oldugunu hissedebiliyorum.
bitanem benim...
kader yazgi mi desem....
offff kocaman kocaman operim seni.baska bisi diyemiyorum affet beni
sadece dua ediyorum ki bundan sonra mutlu olursun :a015:
arada bir yaz, habersiz birakma bizi :teselli:

izmir hayal güzelim senin düğününde inşallah inşallah çook güzel geçer. heyecen çok normal bir de güzel olsa gerek bu heyecanı bir daha yaşayamazsın. öptüm seni şeker

canım sen nerelerdesin hiç girmiyorsun.

tşk ler arkadaşlar
bende en çok eşimin olaylara sessiz kalamsına üzülüyorum
ama artık onun ailesi ile görüşmücem
zaten görüşmüyordum işde düğün esnasında mecburi aynı ortamda olduk ve olan oldu

kader demekten başka care yok

eşimi seviyorum ama onun beni sevdigi kadar deil
yoksa ben ondan ailesi yüzünden çok ayrıldım

yinede güçlü olmak gerekir
çünkü allahın verdigi bu can bize emanettir
canımızın degerini bilmek gerekir
insan hayatı bu kadar ucuz deil

evlenecek arkadaşlara mutluklar diliyorum
unutmayın
herkese hak ettigi kadar deger verin
fazlasını deil

dogru sölüyosun bitanem sen bak yuvanın keyfini cıkar esin isterse gitsin görsün ailesini ama seni zorlamasın daha fazla üzülme umarım bidaha üzülmezsin bitanem

yaralım tşk ler
seninde sorunların oldu okuyordum
ama bu sitede kimse benim kadar iğrenç muamele görmedi

bi insanla evlenmek meger ne zormuş
evlilik deyşimce aklıma ilk gelen tat ACI
allah herkesin yardımcısı olsun
10 günlük evliyim ama mutlu deilim

canım infacım ya
hiç kendini üzme
inş. bundan sonrası çok güzel olacak
görüşmezsin ailesiyle
kocanda eminin yaptığı ayıbın farkındadır.

inş. bu günleri çabucak unutursun.

İNFANTA bende çok üzüldüm inan Allah bundan sonraki yaşamında mutluluklar versin sana canım benimde düğün günü otopark yüzünden kapının önünde kavga çıktı eşimin komşuları na küfretmişler gelin arabasından kavga gürültü eşliğinde indim gelin odasında acaip sinirlendim ama demekki beterin beteri varmış sonra herşey yoluna girdi Allahdan özür dilemişler olayda kapanmış Allaha çok şükür hee bide düğün gecesi eve gittik kapının kilidi bozulduğundan kapıda kaldık o saatte çilingirde bulamadık karşı komşunun evinde kapıyı açmalarını bekledim sonunda kapıyı kırdılar bizde eve girebildik aksilik olcak ya işte :)

canım sen nerelerdesin hiç girmiyorsun.

çakırgözlü canım buralardayım doğru sesim çıkmıyor ama çıkacak da birşey yok.
nişanlımla kavga edip duruyorum sebep aile tabiki o kadar iyi anlıyorum ki burada sevdiğinin ailesiyle sorun yaşayanları, inanın çok zor bir durum.
herşeyi silmeye hazırdım şimdi kendimi biraz daha objektif değerlendirmeye çalışıyorum ama çok yıprandık bu sırada bir süre görüşmeme kararı aldık, bu sebeple sadece burada değil hiçbir yerde sesim çıkamıyo
nişanlımın ailesi yapacakları konusunda yan çizmeye başladı daha doğrusu ben öyle hissediyorum nişanlım asla onlar adına birşey söylemiyo, kendisi üstleniyor kavgayı da biz yapıyoruz. karşımıza geçip bizim gücümüz bu elimizden gelen bu demiyorlar da çocuklarını sürüyorlar öne. Kızıyorum en çok da önümde dürüst mert olamadıklarına, ah onlardan sonsuza kadar uzak olacağımı bilsem gözüm kapalı evet derim çünkü seviyorum, ama aile işte atılamayacağını biliyorum.

infarnta canım sakın öyle deme evliliğine hiç kötü sıfatlar verme seni çok iyi anlıyorum ama sakin ol. eminim şu anda çok sinirlisin öfkeyle davranma hata yaparsın.

İnfanta çok geçmiş olsun, en güzel gününü zehir etmeyi başarmışlar. Ama sen evlenerek aynı zamanda yepyeni bir sayfa açıyorsun hayatında. Eşinle güzel mutlu bir hayat için evlendin. Bu olayların evliliğini gölgelemesine müsade etme. Daha 10 günlük evli ama mutlu değilim demişsin beni esas üzen bu oldu. Olanla ölene çare yok derler, eşinle kendi içinizde konuşup kapatın bu mevzuları ve artıl kimseninde konuşmasına müsade etmeyin çünkü ne kadar konuşulursa o kadar sen üzülmeye devam edeceksin. Bırak yapılan terbiyesizlikler herkesin kendi ayıbı olarak kalsın. Ne derler bilirsin; keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Yapılan hiçbirşey karşılıksız kalmaz. Seni üzen bu münasebetsizleri hayatının dışında tut çünkü görüldüğü üzre hiçbiri daha iyi bir muameleyi haketmiyor. Çok fazla yazdım haddim olmadan belki ama tutamadım kendimi. Sevgiyle kal.

Sevgili infanta yaşadıkların gerçekten içimi acıttı.Sanıyorum eşinin ailesi önceden bişeylere takılmışlar.Büyük olacaklar üstelik herşeyi tatlıya bağlama görevi onların olmalıydı ne yazık ki tam tersi olmuş.Gerçi olayı değerlendirmenin de şu anda çok önemi yok adı üzerinde geçmişşşş.
Aslında şöyle düşünebilirsin şimdiden bunların olması iyi olmuş.Evine girip çıktıkça senin çok daha moralini bozarlardı emin ol.Sana tavsiyem eşinle ayrıntılı bir şekilde bir kez konuş onlarla görüşmeyeceğini ve haklı gerekçelerini açıkla.Konuşurken de lütfen sakin olmaya çalış.Eşin seni seviyorsa gerisini boşver.O istiyorsa ailesiyle gitsin görüşsün ama sana ısrar etmesin.Sevgilerrr

slm kızlar ben gene annemın evıe kactım geldım evde cok sıkılıyorum.hemde album getırdım onlara.

neyse bıraz tecrubelerımı anlatıyım.

onceden kesın evınıze alısverıs yapın kesın bır kac gun onceden cunku dugun bıttıkden sonra eve geldıgınızde lazım oluyor.

ben tuylu halı almıstım kasmırın su yenı cıkan halılarından gıttık degıstrk yenı halılar allahım hergun tuy cıkartıo delı edıo benı allahdan kucuk bır supurgem var elektrıklı cok ıse yarıo kucuk oldugu ıcın zahmetlı olmu

kombılıyse ev kullanmadıgınız odaları kapatın kızlar ben merkezı sıstemden geldım kombılıyı cok zorlandım hastalandım sıkı gıyın derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…