- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
-
- Konu Sahibi EU3
- #1.401
rainofapril hoşgeldin canım.yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz çok özledim bu topiğin hareketli anlarını( bende çok stres var kızlar ya 3 ay var daha ama daha hiç bişeyi kafamda kuramadım gelinlik bi yandan eşyalar bi yandan.maddi sıkıntı var biraz da ne yapacağımızı şaşırdık sizler moralimi yerine getiriyodunuz özledim valla
herkeze merhaba a.s.
jnaz yaralım çok güzel olmuşsunuz tebrik ederim
özi nerde herkez nerde:dance:evlenen unutmuş burayı
Arkadaşım bir elin parmakları kadar az kaldık :)bende varım canım bende buralardayım
yerime bakacak arkadaşla beraber çalışıyoruz işyerinde
bundan dolayı pek giremiyorum.
benide katın araya:)
ela0624 canım çok güzel bi gelin olmuşsun ömür boyu mutluluklar
rainofapril canım ya ne güzel anlatmışsın okurken bi tuhaf oldum ama en sondaki evlilik çok güzel bişey dediğini görünce gülümsedim inşallah yaşayıp görürüz ve öyledir 26 günüm kaldı hayırlısıyla.. sanada mutluluklar canımcım..
izmirhayal cim heyecan olmamasıda güzel valla ben heyecandan stresten naptığımı bilmiyorum kafamçokkarıştı
çakırgözlüm inşallah eşyaların istediğin gibi olmuştur canım hihoyyyt
katre cim inşallah sende aşarsın herşeyi çok çabuk geçiyo zaman erteleme en azından yapabildiklerini bide bakıyosun gün sayıyosun.. allah yardımcın olsun canım ya evlenenjle ev kurana Allah yardım eder derler olmadık yerden bi kapı açılır herşeyin istediğin gibi olur inşallah canım..
gelelim bana benimde 25 günüm hayırlısıyla inşallah... ev her yer darmadağın oldu yastıklar örtüler bitmiyomuş telaş.. alıyosun hep bişeyler unutuluyor ama gün günede azalıyor liste bigün biter inşallah bu hafta sonuna kadar bitirmem lazım pazartesiye gidicem ankaraya eşyaları alıcaz gelinlik alıcaz haftasonundada benim eşyalar gelicek az kaldı çok çabuk geçiyor vakit .. evlenen arkadaşları gördükçe heves ediyorum bide merakta ediyorum insana bi durgunluk geliyor gibi geliyor.. birde düşündükçe bi tuhaf oluyorum alışmak zor gibi ayrılık var hasret var yiğenime nasıl dayanırım çok üzülüyorum .. inşallah her şey güzel olur hepimiz için..
benim düğün günümde ev yerleştirceksin:) hadi kolay gelsin sen sen ol ev yerleştirmeye gelcek olan varsa bırak neyi nereye koyarlarsa koysunlar sonra kendin begenmediklerini değiştirirsin senin için zor bi gün olcak kalpler cok cabuk kırılıyo istemeden sabırlı ol bitanem evden ayrılcagın için simdi sitresli olcan zaman zman aglıcan:) ama evin yerleşsin hepsi geçiyo benim 9 kasım dğünüm cok az kaldı
benim düğün günümde ev yerleştirceksin:) hadi kolay gelsin sen sen ol ev yerleştirmeye gelcek olan varsa bırak neyi nereye koyarlarsa koysunlar sonra kendin begenmediklerini değiştirirsin senin için zor bi gün olcak kalpler cok cabuk kırılıyo istemeden sabırlı ol bitanem evden ayrılcagın için simdi sitresli olcan zaman zman aglıcan:) ama evin yerleşsin hepsi geçiyo benim 9 kasım dğünüm cok az kaldı
kızlar yenı evlenecekler sıze bır kac tafsıye su kucuk tencereler var ya onlardan alın cok ıse yarıo detarjan bıle bır kac gun sonra lazım oluyor sahsen ben ıhtıyac duydum can sıkıntısından temızlık yapmak ısteyenler ıcın