2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

kizlar merhaba
nasilsiniz ? sayfalar bos kaliyor
evlenen arkadaslarimizdan pek çok haber yok lakin zen@ncim dan msj geldi, çok mutlu allaha sukur
iyikide isi birakmamisim evlenince evimde net yok, haberlesemezdik
ozlerdim sizleri vallahi
beni sorarsaniz hala alismaya çalisiyorum evlilige
çok zormus inanin
bazen çok guzel vakit geçiriyorsunuz bazende sebebi yokken bile huzunlesiyorsunuz
benim ailemin hasretinden, evlilige alisamamdan baska bi derdim yok
evim çok cici, huzur dolu, rabbim bozmasin...
sizlere de dilerim
operim hepinizi a.s.

iyi akşamlar kızlarr ü
malesef evimde hala net yok terzi kendi söküğünü dikemez misali benimkide çünkü eşim bilgisayar işiyle uğraşıyo ve hala neti kurmuş değil şimdide kayınvaldemlerdeyimde ordan yazabiliyorum
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır şu net olayını halledeyim daha sık gireceğim inşallah ...
hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın...

çakırgözlüm çok saol canım ya .. ne güzel herkes zayıflıyo bi terslik bende herhalde stresten iştahım açılıyo..

yaralım cım 19 günlük evli olmuşsun maşallah evet ya boş kalıyo evlenen gidiyo biz kaldık hala telaşe telaşe bi gün bizde atlatırız inş. aile hasreti olucak olmasına benimd eiçime batıyo oy oyy..

aa jnazcımda gelmiş oy kıyamam canım ya nasıl olsa yakında bağlanır netin dert etme şimdi tadını çıkar tatlım ..

lady marmelatcım seninde kalp atışların hızlanmıştır hayırlısıyla inşallah ..

kızlarr benimde 10 günüm kaldı:) topik bomboş eskiden cıvıl cıvıldı:) takip etmek zordu şimdi bomboş:) kac kişi kaldık ki kimler var sırada

bende varım ama daha var bana.ya evet önceden yetişemezdin çok neşeliydi sanırım evlenen arkadaşlar topiğe çok renk katıyodu.onlar gidince sessizliğe büründü

Pamukşeker'cim, İzmir Hayal'cim, Katre'cim bi bizler kaldık galiba.
Evlenen arkadaşlar düzenlerini oturtunca onlarda bu topici yanlız bırakmayacaklar umarım. Tavsiyelerini, yorumlarını, tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyoruz. kaydirigubbakcemile

İzmir Hayal'cim evini yerleştirmişsin resimlerini gördüm, herşey çok hoş olmuş, güle güle mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin Allah.a.s.
Benim son 15 günüm hazırlıklar, telaşlar, kalp çarpıntıları had safhada.. Allah yardımcımız olsun.

evet canım ya bi biz kaldık ama senin ve izmir hayalin evlenmesine de az kaldı ben tek kalacam desenize ya beni yalnız bırakmayınnnn:)))

Jnaz'cim hosgeldin bitanem, seni okumak çok çok guzel, insallah net baglanir da eskisi gibi gun boyu sohbet ederiz, ozluyoruz seni, yoklugun belli bitanem

Pamugummmmmmmmm bitanem benim, nasilsin ? evet ben 20 gunumu doldurum bile, daha dunki gibi degilmi ? zaman çok çabuk geçiyor bitanem seninde az kaldi hadi hayirlisi, fotolari, herseyi bekleriz ona gore. ailene doya doya saril bitanem,inan o evden adimini atinca anliyorsun :-(
ben dun yine babiskoma anacima mesaj attim aglayarak zor zor ama allah pisman ettirmesin, mesut bahtiyar etsin hepimizi; esimi çok seviyorum iyiki var yanimda.

Katre'cim, lady marmelatim, nasilsiniz ? nasi geçiyor gunleriniz ? napiyorsunuz ?
heyecan varmi ? hazirliklar nasil gidiyor ? anlatin bize

ben anlatiyim biraz...sabah ise geliyoruz, butun gun çalisiyoruz, sonra is çikisi evimize gidiyoruz, eger bir programimiz varsa (arkadasa gitmek, yemege çikmak, misafir agirlamak) ona gore hazirlaniyoruz, yoksa eger yemegi hazirlarken esim evi topluyor
yemek yiyoruz, bulasiklari toplarken esim çay hazirliyor, yanina yiyecek koyuyor, sonra oturuyoruz kucak kucaga film izliyoruz ) topluyoruz ve yatagimiza gidiyoruz iste )

genelde haftasonlari evde olmuyoruz, ya davetliyiz, ya sinemaya gidiyoruz, ya biseyler içmeye gidiyoruz, ya geziyoruz
iste boyle pazar gunude aileme gidiyorum, boyle geçiyor gunler bitanecikler
simdilik bir yaramazlik yok sukurler olsun

hadi sizler anlatin, sizin hazirliklar ne alemde ?
evlenene arkadaslarim gelin hadi artik yaa

operim hepinizi bennnnnnnnnn

kızlarr benimde 10 günüm kaldı:) topik bomboş eskiden cıvıl cıvıldı:) takip etmek zordu şimdi bomboş:) kac kişi kaldık ki kimler var sırada

10 gunun kalmis guzelim...allah yardimcin olsun hadi bakalim
çabuk geçiyor gunler ona gore, herseyi saniyesine saniyesine yasa, doy
hele hele ailene
operim seni
haberlerini eksik etme
Şeniz

bende varım canım bende buralardayım
yerime bakacak arkadaşla beraber çalışıyoruz işyerinde
bundan dolayı pek giremiyorum.
benide katın araya:)

benimde buğün beyaz eşyalar kurulmuş
bir set üstü ocak kalmış
oda ankstre olacagı için
mermerin kesilmesi gerekiyormuş
belki haftaya müsaid oluruz demişler

yastıklar ufak minderler yapıyor annemler buğün
hava çok güzel burda degerlendirelim dediler
benden şimdilik bukadar.

yaralım negüzel anlatmışın ya
hemen evlenesi geliyor valla insanın .

izmir hayacim senin çok azkalmış ya
evinin resimlerini çok begendim negüzel
döşemişiniz
Allahım birömür boyu mutlu huzrulu oturtsun

katrecim üzülme yeni evlenecek arkadaşlar mutlaka gelir ben daha
bir ay burdayım.

yaralım gerçekten çok güzel anlatmışsın gözümde canlandırdım bir an süper ya.
çakırgözlü canım 1 ay burada olmana seviniyorum gerçekten benim de 2 ayım kalır o zaman evlenmeme biraz telaşa girerim.inanın telaşa girmek istiyorum artık böle boş boş geçmiyo günler

bana da öyle zaman hiç geçmiyor gibiydi
bende hazırlık yapayım diye düşünüyordum
ama çok şükür çabuk geçiyor

ben hala sabırsızım
evim falan daha yerleşmediği için
Allahım isteyen herkese en güzelini yaşatsın.

ben geldim kızlar bende 25 ekimde evlendim 24 ekimde kına gecem oldu aynı gün imam nikahım kıyıldı sonrada apar topar kuaföre gittim kına gecesini bi dernek de yaptık güzel başladı ama kınam yakıldıktan sonra annem üzüntüden bayıldı ondan sonrada dağıldı kınam sonra annem kendine geldi herşey yoluna girdi o gün annem le beraber yattık ertesi gün kahvaltımı ettim sonrada kuaföre gittik sonra stüdyo da resim çekindik daha sonra eşim beni eve bıraktı ve o da damatlıklarını filan giyip beni almaya geldiler konvoyla düğün salonuna gittik ama hava acaip yağmurluydu neyseki herşey yolunda gitti çok güzel geçti düğünüm bi hafta tatil yaptım bugünde iş başı yaptık evden çıkarken babam hayatta olmadığı için erkek kardeşim kurdelamı bağladı baya bi ağladım ama sonra herşey çok güzel geçti çok güzel bi evim var ve çok huzurluyum ailemede fazla uzak olmadığım için baktım telde kız kardeşim ağladı konuşurken hemen gittim annemin evine hasret giderdik biraz insan kendi evine yabancı gibi gidio çok tuhaf duygular ama herkeze tavsiye ederim evlilik çok güzel bişii

rainforr;
hoşgelidn canım
herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
mutlu olmana çok sevindim
umarım hep böyle devam eder.

darısı bizlerin başına :lepi: :lepi: :lepi:

rainforr;
hoşgelidn canım
herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
mutlu olmana çok sevindim
umarım hep böyle devam eder.

darısı bizlerin başına :lepi: :lepi: :lepi:

hoşbulduk canım ii dileklerin için çok saol darısı sizlerin başına Allah ağız tadınızı bozmasın :asigim:

rainofapril hoşgeldin canım.yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz çok özledim bu topiğin hareketli anlarını( bende çok stres var kızlar ya 3 ay var daha ama daha hiç bişeyi kafamda kuramadım gelinlik bi yandan eşyalar bi yandan.maddi sıkıntı var biraz da ne yapacağımızı şaşırdık sizler moralimi yerine getiriyodunuz özledim valla

mrb canım
sıkma canım kendini
sen taksanda takmasanda inan herşey olacagına varıyor
biz kendimizi stres yaptığımızla kalıyoruz
bence nişnalınla bu dönemin keyfini çıkar derim
eşyaymış gelinlikmiş
hepsi oluyor

strese gerek yok
benimde azaldı.eşyaları çok merak ediyorum ben
bu hafta sonu görecem inş.
inş. sorun yoktur.

kızlarrr napıyonuzz haftasonu düğünüm az kaldı ama heyecan filan yok niyeki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…