kızlarr benimde 10 günüm kaldı:) topik bomboş eskiden cıvıl cıvıldı:) takip etmek zordu şimdi bomboş:) kac kişi kaldık ki kimler var sırada
Pamukşeker'cim, İzmir Hayal'cim, Katre'cim bi bizler kaldık galiba.
Evlenen arkadaşlar düzenlerini oturtunca onlarda bu topici yanlız bırakmayacaklar umarım. Tavsiyelerini, yorumlarını, tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyoruz. kaydirigubbakcemile
İzmir Hayal'cim evini yerleştirmişsin resimlerini gördüm, herşey çok hoş olmuş, güle güle mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin Allah.a.s.
Benim son 15 günüm hazırlıklar, telaşlar, kalp çarpıntıları had safhada.. Allah yardımcımız olsun.
yaralım gerçekten çok güzel anlatmışsın gözümde canlandırdım bir an süper ya.
çakırgözlü canım 1 ay burada olmana seviniyorum gerçekten benim de 2 ayım kalır o zaman evlenmeme biraz telaşa girerim.inanın telaşa girmek istiyorum artık böle boş boş geçmiyo günler
rainforr;
hoşgelidn canım
herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
mutlu olmana çok sevindim
umarım hep böyle devam eder.
darısı bizlerin başına :lepi: :lepi: :lepi:
rainofapril hoşgeldin canım.yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz çok özledim bu topiğin hareketli anlarını( bende çok stres var kızlar ya 3 ay var daha ama daha hiç bişeyi kafamda kuramadım gelinlik bi yandan eşyalar bi yandan.maddi sıkıntı var biraz da ne yapacağımızı şaşırdık sizler moralimi yerine getiriyodunuz özledim valla
kızlarrr napıyonuzz haftasonu düğünüm az kaldı ama heyecan filan yok niyeki:)