Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaralım tşk ler
seninde sorunların oldu okuyordum
ama bu sitede kimse benim kadar iğrenç muamele görmedi
bi insanla evlenmek meger ne zormuş
evlilik deyşimce aklıma ilk gelen tat ACI
allah herkesin yardımcısı olsun
10 günlük evliyim ama mutlu deilim
çakırgözlü canım buralardayım doğru sesim çıkmıyor ama çıkacak da birşey yok.
nişanlımla kavga edip duruyorum sebep aile tabiki o kadar iyi anlıyorum ki burada sevdiğinin ailesiyle sorun yaşayanları, inanın çok zor bir durum.
herşeyi silmeye hazırdım şimdi kendimi biraz daha objektif değerlendirmeye çalışıyorum ama çok yıprandık bu sırada bir süre görüşmeme kararı aldık, bu sebeple sadece burada değil hiçbir yerde sesim çıkamıyo
nişanlımın ailesi yapacakları konusunda yan çizmeye başladı daha doğrusu ben öyle hissediyorum nişanlım asla onlar adına birşey söylemiyo, kendisi üstleniyor kavgayı da biz yapıyoruz. karşımıza geçip bizim gücümüz bu elimizden gelen bu demiyorlar da çocuklarını sürüyorlar öne. Kızıyorum en çok da önümde dürüst mert olamadıklarına, ah onlardan sonsuza kadar uzak olacağımı bilsem gözüm kapalı evet derim çünkü seviyorum, ama aile işte atılamayacağını biliyorum.
merhaba kızlarrr
en sonunda netim bağlandı bundan sonra daha sık girerim inşallahh
bugün itibariyle 18 günlük evliyim çok şükür herşey yolunda evime öyle alıştımki bi ailemi çok özlüyorum onlarlada sık sık görüşüyoruz telefonla geçtiğimiz salı kayınvaldemlere yemeğe geldiler bu pazarda ben ağırlayacağım inşallah şimdiden heyecanlanıyorum :)
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla infantanın sorunları var sanırım umarım herşey yoluna girer canımya ve çok mutlu olursun
yaralım güzelim belli değil henüz
yaralım canım benim hoşbuldum . iyiyim çok şükür güzelim herşey yolunda inşallah ta böyle devam eder en çok eşimin ailesine alışabilirmiyim diye korkuyodum düğünden önceki sorunlar yüzünden onlarlada iyi anlaşıyorum hatta bu akşam balık yemeye çağırdılar :)
evliliğede alışmamda eşimin etkisi çok büyük bitanem onun sayesinde rahatım inşallahta hep böyle devam eder
sen niye alışamadınki tatlım ?
yaralım güzelim evi tuttuk eşyalar gelecek artık bizim düğün ertlenmese kasım sonundaydı o yüzden aldık. düşünmüyor değilim bitirmeyi ama ortada çok büyük emek var, bir deasıl üzüldüğüm biz nişanlanana kadar 3,5 yıl gibi bir zaman hiç problemimiz olmadı yani bunları düşünebilecek kadar ne zaman işin içine aileler girdi o zaman karıştı herşey.
sen de yaşadın herhalde aileyle sorunlar eminim hepsi geçerde insanın içi bir buruk oluyo, herşey güzellikle tatlılıkla olsun istiyorsun olmuyor. zor işler kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun, herkese kalbine göre versin
Mız mız, Yaralım tavsiyeleriniz için çok teşekkürler çok faydalı oluyor.
Jnaz'cım sende hoşgeldin tekrar. Seninde tavsiyelerini bekleriz:1rolleyes:
Coconut o kadar emeğin karşılığı güzel mutlu bir yuva olarak sana geri döner umarım, kendi içinizde bi problem yoksa gerisine boşverin gitsin.
Benimse şurda kaldı 9 gün, Sekte-i kalpten gitmezsem o zamana kadar iyisırnaşık şey
Mız mız, Yaralım tavsiyeleriniz için çok teşekkürler çok faydalı oluyor.
Jnaz'cım sende hoşgeldin tekrar. Seninde tavsiyelerini bekleriz:1rolleyes:
Coconut o kadar emeğin karşılığı güzel mutlu bir yuva olarak sana geri döner umarım, kendi içinizde bi problem yoksa gerisine boşverin gitsin.
Benimse şurda kaldı 9 gün, Sekte-i kalpten gitmezsem o zamana kadar iyisırnaşık şey