2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

asırı ıc camarıs alın asırıııııııııııııııııııııııııııı cok olsun corap olsun pıjama olsun hanı ole fantazı seyler aman ıse yaramıo ben hıc kullanmadım onun yerıne uzun kollu pıjamalar alın

cerceve alın cunku dugunden sonra resımler kotu oluyor ordan oraya yada buyu bır album alın derım

merhaba kızlarrr
en sonunda netim bağlandı bundan sonra daha sık girerim inşallahh
bugün itibariyle 18 günlük evliyim çok şükür herşey yolunda evime öyle alıştımki bi ailemi çok özlüyorum onlarlada sık sık görüşüyoruz telefonla geçtiğimiz salı kayınvaldemlere yemeğe geldiler bu pazarda ben ağırlayacağım inşallah şimdiden heyecanlanıyorum :)
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla infantanın sorunları var sanırım umarım herşey yoluna girer canımya ve çok mutlu olursun

yaralım tşk ler
seninde sorunların oldu okuyordum
ama bu sitede kimse benim kadar iğrenç muamele görmedi

bi insanla evlenmek meger ne zormuş
evlilik deyşimce aklıma ilk gelen tat ACI
allah herkesin yardımcısı olsun
10 günlük evliyim ama mutlu deilim

Evet oldu..olmadi mi guzel arkadasim ? hersye dort dortluk mu geçti saniyorsun?
bana yaptiklari oldu neler yapmadilar ki...anlatsam bitmez...
ama ben esine kiziyorum, neden izin verdi bunlara ?? :kızgın:
sonra hangi cesaretle gorumcen, kaynin sana tehditler savuruyorlar, esin neden seslenmedi, bunlar aklima girmiyorr...
kaynanana gelince...onlardan ne zaman hayirli birsey gorduk ki ?? ha sen ha ben
ne bekliyorsun onlardan !
sil gitsin, allah a havale et
esin giderse gitsin, sen mesafeli ol
ama unutmaya çalis...yoksa çekilir mi bu hayat ?
ben eger ki kafami yorar da, bana yapilanlari surekli beynime islersem,...bi dk daha durmam bu yuvada o kadar kinliyim ailesine, bazen onada kiziyorum ama o herseyi yapti benim için...
:çok üzgünüm:
unutmaya çalis lutfen...zor biliyorum...ama olan sana oluyor..
en oldu peki dugunden sonra, geldiler mi ? esinle nasilsin ?
bu gunleri de atlatacaksin arkadasim...:teselli:

çakırgözlü canım buralardayım doğru sesim çıkmıyor ama çıkacak da birşey yok.
nişanlımla kavga edip duruyorum sebep aile tabiki o kadar iyi anlıyorum ki burada sevdiğinin ailesiyle sorun yaşayanları, inanın çok zor bir durum.
herşeyi silmeye hazırdım şimdi kendimi biraz daha objektif değerlendirmeye çalışıyorum ama çok yıprandık bu sırada bir süre görüşmeme kararı aldık, bu sebeple sadece burada değil hiçbir yerde sesim çıkamıyo
nişanlımın ailesi yapacakları konusunda yan çizmeye başladı daha doğrusu ben öyle hissediyorum nişanlım asla onlar adına birşey söylemiyo, kendisi üstleniyor kavgayı da biz yapıyoruz. karşımıza geçip bizim gücümüz bu elimizden gelen bu demiyorlar da çocuklarını sürüyorlar öne. Kızıyorum en çok da önümde dürüst mert olamadıklarına, ah onlardan sonsuza kadar uzak olacağımı bilsem gözüm kapalı evet derim çünkü seviyorum, ama aile işte atılamayacağını biliyorum.

dugun ne zaman coconutum ????

merhaba kızlarrr
en sonunda netim bağlandı bundan sonra daha sık girerim inşallahh
bugün itibariyle 18 günlük evliyim çok şükür herşey yolunda evime öyle alıştımki bi ailemi çok özlüyorum onlarlada sık sık görüşüyoruz telefonla geçtiğimiz salı kayınvaldemlere yemeğe geldiler bu pazarda ben ağırlayacağım inşallah şimdiden heyecanlanıyorum :)
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla infantanın sorunları var sanırım umarım herşey yoluna girer canımya ve çok mutlu olursun

jnazcim hosgeldin
nasilsin ? çok iyi gorunuyorsun...bizler iyiyiz de iste infanta ya çok uzulduk :çok üzgünüm:
netin baglanmis, sevindim, artik yaz eskisi gibi tamammi ?
alisabilmissin evlilige ne guzel
peki ben niye alisamiyorum ?? senağlama

bende mizmiz a katiliyorum
bol bol is çamasiri, pijama alin, çok ihtiyaç oluyor
havlunuz bol olsun
çarsaf ! aman kizlar çarsaf alin bol bol bulunsun evinizde

sonra....
ev yabanci oldugundan mi, yanliz oldugundan mi bilmiyorum soguk oluyor, kendinize dikkat edin, çorap, patik, terlik ne varsa mutlaka her zaman giyin
hasta etmeyin usutmeyin kendinizi, bizler lohusa kadinlar gibi sayilirmisiz
ben usuttum ilk hafta çok hastalandim inanin kotu oldum, sizler olmayin

tencerelerinizi kuçuk alin, buyuk tencere kullanmayin

suan bunlar geliyor aklima
ha birde haftalik mi alisveris yaparsiniz bilmiyorum ama
ben sebzelerimi, meyvelerimi haftalik aliyorum
az aliyorum, mesela iki patlican, iki kabak, bir pirasa, yeterli oluyor bize
domates ve biber kilo olarak aliyorum
patates ve soganli 3 kiloluk aliyorum
içecek, seker, çay, tuz, su, sut, bunlari kasayla aldik, ardiyedeler mutfagin...

az alin, guzel alin
kolay kolay çesitli yemekler yapin hafta içi
mesela ben bi patates puresi yanina sosis yaptim
yada balik ve kremali karnibahar
yada mantarli soslu makarna
hafta içi kolay yemekler seçiyorum
haftasonuda genelde disarda olursunuz yada misafirde

ha birde evinizde, dankek, çerez, cips gibi seyler bulundurun, aniden misafir gelebiliyor

simdilik bu kadar...sizinde merak ettikleriniz varsa çekinmeyin kizlar

operimm

[/B]
yaralım güzelim belli değil henüz

canim...bak tarih belli degilse, salon, ev gibi seyler tutulmadiysa...iyi dusun...
aileyi atmiyor, satmiyor, inan
boyle birseyi zaten yap da diyemeyiz
ama...nisanlilik devrinde olan sorunlar devam ediyor evlenince
is esinde biter
herseyi olç biç
inan evlilik kadar zor birsey yokmus
ben bile bazen acayip bir sekilde efarlaniyorum :nazar:

yaralım canım benim hoşbuldum . iyiyim çok şükür güzelim herşey yolunda inşallah ta böyle devam eder en çok eşimin ailesine alışabilirmiyim diye korkuyodum düğünden önceki sorunlar yüzünden onlarlada iyi anlaşıyorum hatta bu akşam balık yemeye çağırdılar :)
evliliğede alışmamda eşimin etkisi çok büyük bitanem onun sayesinde rahatım inşallahta hep böyle devam eder
sen niye alışamadınki tatlım ?

yaralım canım benim hoşbuldum . iyiyim çok şükür güzelim herşey yolunda inşallah ta böyle devam eder en çok eşimin ailesine alışabilirmiyim diye korkuyodum düğünden önceki sorunlar yüzünden onlarlada iyi anlaşıyorum hatta bu akşam balık yemeye çağırdılar :)
evliliğede alışmamda eşimin etkisi çok büyük bitanem onun sayesinde rahatım inşallahta hep böyle devam eder
sen niye alışamadınki tatlım ?

bilmem...ailemi ozluyorum o hayati ozluyorum baba ocagini ozluyorum
oysa esim çok tatli...çok iyi davraniyor benimle, hiç bir sorunum yok...allaha sukur
ama iste...
bazi insan çabuk alisiyor, bazi insan alisamiyor demekki
ben ailesiyle oyle gorusmuyorum, çok nadir...evlendim evleneli 2 kez gormusumdur
oda mecburiyetten..esim için...onu sevdigim için
ama Asla unutmicam yaptiklarini, bana yasattiklarini, hakkimi da helal etmicem...
yuvami, evimi seviyorum, çok cici bir evim var, gelenim gidenim çok sukurler olsun ama bazen efkarlaniyorum...bazen agliyorum....bazen guluyorum...belli olmuyor iste
allah hepimize mutlululuk nasip etsin, pisman ettirmesin rabbim
:1hug:

yaralım güzelim evi tuttuk eşyalar gelecek artık bizim düğün ertlenmese kasım sonundaydı o yüzden aldık. düşünmüyor değilim bitirmeyi ama ortada çok büyük emek var, bir deasıl üzüldüğüm biz nişanlanana kadar 3,5 yıl gibi bir zaman hiç problemimiz olmadı yani bunları düşünebilecek kadar ne zaman işin içine aileler girdi o zaman karıştı herşey.
sen de yaşadın herhalde aileyle sorunlar eminim hepsi geçerde insanın içi bir buruk oluyo, herşey güzellikle tatlılıkla olsun istiyorsun olmuyor. zor işler kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun, herkese kalbine göre versin

canım benimm baba ocağını özlemeyi hiç sorma banada birde uzakta olunca o kadar zor geliyoki bana da daha evlendim evleneli bir kere gidebildim ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum canımya çok şükür güzel bir yuvam ve çok iyi bir eşim var Allah razı olsun ondan onun sayesinde atlatıyorum belkide .
eşimin aileside iyi insanlar sanırım daha önceki sorunlar hep iletişimsizlikten kaynaklanmış birde çok şükür hiç yüzgöz olmamıştık o yüzdende içim rahat .
şimdide de hemen çıkmam lazım canımya yemeğe gideceğiz ve benim hazırlanmam lazım yarın bol bol sohbet ederiz inşallah öpüyorum seni Şeniz

Mız mız, Yaralım tavsiyeleriniz için çok teşekkürler çok faydalı oluyor.
Jnaz'cım sende hoşgeldin tekrar. Seninde tavsiyelerini bekleriz:1rolleyes:
Coconut o kadar emeğin karşılığı güzel mutlu bir yuva olarak sana geri döner umarım, kendi içinizde bi problem yoksa gerisine boşverin gitsin.
Benimse şurda kaldı 9 gün, Sekte-i kalpten gitmezsem o zamana kadar iyisırnaşık şey

yaralım güzelim evi tuttuk eşyalar gelecek artık bizim düğün ertlenmese kasım sonundaydı o yüzden aldık. düşünmüyor değilim bitirmeyi ama ortada çok büyük emek var, bir deasıl üzüldüğüm biz nişanlanana kadar 3,5 yıl gibi bir zaman hiç problemimiz olmadı yani bunları düşünebilecek kadar ne zaman işin içine aileler girdi o zaman karıştı herşey.
sen de yaşadın herhalde aileyle sorunlar eminim hepsi geçerde insanın içi bir buruk oluyo, herşey güzellikle tatlılıkla olsun istiyorsun olmuyor. zor işler kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun, herkese kalbine göre versin

allah yardimcin olsun bitanem
ben flort doneminde kavga, tartisma nedir bilmezdim
aileler isin içine girdiler, içimize ettiler
insan bunlara bile alisiyor yeter ki yuvanda mutlu ol
ama tabi içinden asla çikmiyor o ayri bir konu
insallah çok çok mutlu olursun bitanem...
hepimiz için geçerli tabiki

yarin devam ederiz sohbete
operim hepinizi Şeniz

Coconut o kadar emeğin karşılığı güzel mutlu bir yuva olarak sana geri döner umarım, kendi içinizde bi problem yoksa gerisine boşverin gitsin.
Benimse şurda kaldı 9 gün, Sekte-i kalpten gitmezsem o zamana kadar iyisırnaşık şey

tamam bitanem, afiyet olsun
allah mesut etsin
optum

hoşbuldum ladycim Şeniz
ne güzel az kalmış seninde nasıl geçtiğini anlayamayacaksın zaten
benim tavsiyem bugünlerinin tadını çıkar tatlım hiçbişeyi takma kim ne derse desin he de geç :) ve kınanda da düğünde de hiç bir şeye takılma ben öyle yaptım ve çokta memnunum güzelim en azından keyfine vardım .
evlenincede arkadaşların dediği gibi bol bol iç çamaşırı gecelik vs al . eviniz içinde önceden alışveriş yapın sağolsun aşkım ve ailesi az çok bişeyler almışlardı zaten ertesi günde balayına çıkınca pek birşeye gerek kalmadı ama gelince de eksikler bitmedi .
küçük ebatlarda saklama kapları ve tencere al iki kişi olunca az ölçülerde yapılıyor
benimki gibi abur cubur seven bi aşkın varsa onlardan bol bol bulundur .
ben iki haftadır pazar alışverişine çıkıyorum ve yiyebileceğimiz kadar alıyorum düşün bi gün türlü yapayım dedim bir patlıcan bir kabak ve bir patates kullandım onu bile iki günde anca bitirdik
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım daha sonra eklerim tekrar

fırsat bulmuşken evimden de bir kaç resim yükleyeyim size kızlar umarım beğenirsiniz
ImageShack - Hosting :: resim6067xn5.jpg
ImageShack - Hosting :: img3203aw8.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6073yx2.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6075lo5.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6074fg1.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6079po2.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6080tz5.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6080tz5.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6078et9.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6062pb0.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6082gz6.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6085fu8.jpg
ImageShack - Hosting :: resim6086ei1.jpg

jnaz evin çok hoş olmuş canım güle güle otur inşaallah :) Bende evimin resimlerini çekiim bende koyucam kıskandım :p
Coconut sende bence sizden kaynaklanan sorunlar yoksa sakın ayrılmayı filan düşünme bende çok problemler yaşadım 3 sene çıktık 3 senede nişanlı kaldık neler yaşadım anlatsam roman olur ikimizin aileside çok problemler yaşattı bize stresten eşimin saçları döküldü bende sinir hastası oldum nerdeyse ama şimdi evlendik ve herşey çok güzel Allaha çok şükür o yüzden aileler yüzünden sakın mutluluğunu kaybetme benden sana tavsiye Allah yardımcın olsun canım :)

kızlar beni unutuonuz bakıom:) anam daha cok varken şimdi yarın kınam olcak allahın izniyle:)

X