2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

izmir hayal su gibi akıp geçio hiç korkma Bende öle tedirgindim ama bide baktımki gözümü açtım kendi evimdeyim :))))

jnaz evin cok tatlı
allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
bende evin fotolarını mimeri bölümüne koymuşdum

izmirli hayal sen şimdi en mutlu insansın
inşallah hiç bir aksilik çıkmaz
anladıgım kadarıyla sorunların yok zaten

bende tavsiyelerde bulunmak istiyorum
nevresim takımı olarak sakın saten almayın
param çöpe gitti
acayip kayıyor
ilk gün kullanmışdım ertesi gün çıkardım o kadar yani
ve halılar tüy döktüğü için fırçalayın daha az döküyor
ketılı her şeye kullanın yemek yaparken çay demlerken falan
en çok pijama ihtiyacı hissed,yorum
yarın iş çıkışı tekrar alışverişe çıkacam

evlendikten sonra ailelerinizi ihmal etmeyin
ben ailemi çok özlüyorum
biz kıslar daha duygusalız
erkekler öyle deil

herkese kolay gelsin
allah hepinizi mutlu etsin

çok sevindim netinin baglanmasına canım
sende anlatırsın bize tecrübelerini.

cocunt cum hiç üzülme canım umarım herşey istediğin gibi olur.

mızmız bilğiler için teşekürler canım.

aa canım negüzel 9 gün kalmış
inş. hayırlısıyla sorunsuz atlatırsın
seninde burda tavsiyelerini okuruz.

jnazcım evin çook güzel allah ağız tadıyla mutlulukla huzur la oturmayı nasip etsin
kıskandım valla bende çekip koyacam bi fırsat olmadıa.s.

izmirhayalcim hiç bişeyi stres yapma en güzel günün tadını çıkar umarım herşey istediğin gibi olur

raionofaprilcim sana katılıyorum bende ilk gün saten nevresim serdim sabahı zor ettik hemen topladım yatakta kayak yaptık resmen :roflol:
okadarda para verdim attım sandığa bi daha asla kullanmam
alacak arkadaşlar iki kere düşünsün yazık o paraya:bbo:

jnazım evin çok güzel
yatak örtünü nerden ve kaça aldın
benim o eksikti.
renkte benim istediğim gibi.

merhaba kızlarr evimi temizledim yemeği ocağa koydum geldim :)
nasılsınız bugün keyifler yerindedir inşallah
jnaz evin çok hoş olmuş canım güle güle otur inşaallah :) Bende evimin resimlerini çekiim bende koyucam kıskandım
canım benimm çok sağol inşallah hepimiz otururuz evlerimizde ağız tadıyla senin resimleride merakla bekliyorum tatlım
kızlar beni unutuonuz bakıom:) anam daha cok varken şimdi yarın kınam olcak allahın izniyle:)
güzelim seni unutmak mümkünmü zaman nasıl geçiyo değilmi bi bakmışız evlenipte gelmişsin aramıza inşallah çok güzel geçer kınan

çok sevindim netinin baglanmasına canım
sende anlatırsın bize tecrübelerini.

cocunt cum hiç üzülme canım umarım herşey istediğin gibi olur.

mızmız bilğiler için teşekürler canım.
çakırgözlü ne çokta ben sevindim tatlım sizleri çok özlemiştim öyle alışmışımki sizlerle sohbet etmeye yokluğunuzu baya baya hissettim ...

jnazım evin çok güzel
yatak örtünü nerden ve kaça aldın
benim o eksikti.
renkte benim istediğim gibi.
tatlım çok sağoll. yatak örtümü istanbul ümraniyedenşekker home diye bi mağazadan almıştım 250 ytl ydi halada aynıdır zaten . ben çok memnunum açıkçası özelliklede katlayıp kaldırması çok rahat oluyo.
saten nevresim takımlarından bahsetmiş arkadaşlar çok şükür ben öyle bi hata yapmadım çevremde almam için çok ısrar eden olmuştu ama nedense o zamanda gerek görmemiştim .

jnaz güzelim evin çok sıcak umarım güzel günlerde oturursun. düğün fotoğraflarını da gördüm ne güzel yüzün hep gülüyor, en önemlisi bu gülebilmek herhalde.
izmir hayal güzelim yarın düğünün yanlış hatırlamıyorsam inşallah hayal ettiğin gibi geçer, herşey gönlünce olsun

canım benimm amin inşallah hep böyle güzel geçer günlerimiz ...
şimdiye kadar yaşadığımız sorunları düşününce bugünlerimize şükrediyorum bitanem bizim için evlenmek çok büyük bir hayaldi ama çok şükür rabbime ki bugünleri gösterdi bize o yüzden bu kadar mutluyum ve gülebiliyorum tatlım . şu anda içinde bulunduğun durumu anlayabiliyorum canım ama karamsar olma lütfen seninle aynı sıkıntıları bende yaşadım hatırlarsan düğüne bir hafta kala istemiyorum evlenmeyi falan diyodum ve eşimle birbirimizi çok üzdük ama bir söz vardır hayırlı işin şeytanı bol olur derler .
eğer birebir nişanlınla sorunlarınız yoksa çok iyi düşün derim tatlım zamanla herşey halloluyo ve yoluna giriyo yeterki sabır ve karşılıklı hoşgörü olsun

jnaz uygunda almışınız
ben birtürlü istediğimiz renk bulamadım burda
dahada zaman var bakalım buluruz inş.

jnaz uygunda almışınız
ben birtürlü istediğimiz renk bulamadım burda
dahada zaman var bakalım buluruz inş.

tatlım banada gayet uygun geldi fiyatı çok çeşitte vardı hatta kardeşime 600 ytl ye almıştık ama her gören benimkini daha çok beğeniyo birde tavsiyem sakın öyle çok fazla pullu boncuklu alma çünkü kullanımı çok zor oluyomuş benimkinde inciler var ama birbirinin içine girme gibi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar

evet haklısın bende öyle pullu falan düşünmüyorum.
ama maalesef saten nevresim takımı aldım
arkadaşlar pek kullanışlı değil demişler ama
neyse oldu artık.

walla çakırgözlü değiştirme imkanın varsa değiştir yoksa kullan gitsin, zaten çok uzun süre kullanılmıyormuş tırnağın filan takılınca kaçıyormuş, sen bilirsin yine de heves edip de aldıysan kullan hevesin geçinceye kadar.

jnaz güzelim haklısın hatırlıyorum burada bir çok arkadaş sorunlar yaşadı ben de yaşıyorum ama düşünüyorum. aslında şu sıralar tek başımıza düşünüyoruz bu sebeple doldum biraz.
neyse biraz da zamana bırakmaya çalışacağım, hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum güzeller.
iyi hafta sonları

canım benimyaa kıyamam ben sana :teselli:
zamana bırak tabiki tatlım ama objektif olarak düşünmeye çalış olur mu
sanada iyi haftasonları ve benim için dua et olur mu pazar günü ilk misafirlerimi alacağım davete ve yaklaşık 20 kişi olacağız inşallah altından kalkarım :Saruboceq:

bende çıkayım artık kızlar malum eşim gelicek :)
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlarr Şeniz

kızlar beni unutuonuz bakıom:) anam daha cok varken şimdi yarın kınam olcak allahın izniyle:)

Canim benim, ben ise dondugumde, sen evlenmissin olacaksin
Rabbim sana bir omur boyu mutluluklar nasip etsin
insallah hersye guzel geçer
hiç birseyi kafana takma
kimseyi de dinleme, hiç birsey için uzulme, sakin arkadasim
saatler vizir vizir geçecek unutma
keyfine bak
gelince yaz bizlere, fotograflarini da gonder

operim seni çok :1hug:

hayirli cumalar kizlar
hayirli haftasonlari
sizi hep opuyorum
jnazim evinin fotolarina baktim bayildim !
çok guzel, allah o yuvada sizlere huzur nasip eylesin

coconutum, neolur mutlu ol, hallet o sorunlari, biz yasamadikmi ? :-((

yakinda ladym, pamugum evleniyor
bu haftasonu izmirli hayalimiz

jnazcim, infantacim, mizmizim ve digerleri, eslerimiz gelecek, yemek basina

optummm

kızlar yarın bu saatler kınalı gelinmi olcam benn :) aman sitres yapıom yaww korkuom ben vazgeçtim:)

kızlar yarın bu saatler kınalı gelinmi olcam benn :) aman sitres yapıom yaww korkuom ben vazgeçtim:)

ayy canım benim senin buğün kınan var
negüzel
umarım sorunsuz geçer herşey istediğin gibi olur canım
resimlerini bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…