2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ela0624 canım çok güzel bi gelin olmuşsun ömür boyu mutluluklar

rainofapril canım ya ne güzel anlatmışsın okurken bi tuhaf oldum ama en sondaki evlilik çok güzel bişey dediğini görünce gülümsedim inşallah yaşayıp görürüz ve öyledir 26 günüm kaldı hayırlısıyla.. sanada mutluluklar canımcım..

izmirhayal cim heyecan olmamasıda güzel valla ben heyecandan stresten naptığımı bilmiyorum kafamçokkarıştı

çakırgözlüm inşallah eşyaların istediğin gibi olmuştur canım hihoyyyt

katre cim inşallah sende aşarsın herşeyi çok çabuk geçiyo zaman erteleme en azından yapabildiklerini bide bakıyosun gün sayıyosun.. allah yardımcın olsun canım ya evlenenjle ev kurana Allah yardım eder derler olmadık yerden bi kapı açılır herşeyin istediğin gibi olur inşallah canım..

gelelim bana benimde 25 günüm hayırlısıyla inşallah... ev her yer darmadağın oldu yastıklar örtüler bitmiyomuş telaş.. alıyosun hep bişeyler unutuluyor ama gün günede azalıyor liste bigün biter inşallah bu hafta sonuna kadar bitirmem lazım pazartesiye gidicem ankaraya eşyaları alıcaz gelinlik alıcaz haftasonundada benim eşyalar gelicek az kaldı çok çabuk geçiyor vakit .. evlenen arkadaşları gördükçe heves ediyorum bide merakta ediyorum insana bi durgunluk geliyor gibi geliyor.. birde düşündükçe bi tuhaf oluyorum alışmak zor gibi ayrılık var hasret var yiğenime nasıl dayanırım çok üzülüyorum .. inşallah her şey güzel olur hepimiz için..

herkeze merhaba a.s.
jnaz yaralım çok güzel olmuşsunuz tebrik ederim
özi nerde herkez nerde:dance:evlenen unutmuş burayı

rainofapril hoşgeldin canım.yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz çok özledim bu topiğin hareketli anlarını:KK43:( bende çok stres var kızlar ya 3 ay var daha ama daha hiç bişeyi kafamda kuramadım gelinlik bi yandan eşyalar bi yandan.maddi sıkıntı var biraz da ne yapacağımızı şaşırdık sizler moralimi yerine getiriyodunuz özledim valla

hoşbulduk canımcım :1hug: kızlar hiçkendinizi sıkmayın ve herşeyi tadını çıkararak yaşayın inanın herey yolun agiriyo o kadar heyecanlandım üzüldüm sıkıldım şimdi Allaha çok şükür herşey yolunda o kadar telaşı sanki hiç yaşamamışım evlendim kurtuldum :dance::asigim:

herkeze merhaba a.s.
jnaz yaralım çok güzel olmuşsunuz tebrik ederim
özi nerde herkez nerde:dance:evlenen unutmuş burayı

canım resimlerine baktım negüzel olmuşun öyle
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin inş.

bende varım canım bende buralardayım
yerime bakacak arkadaşla beraber çalışıyoruz işyerinde
bundan dolayı pek giremiyorum.
benide katın araya:)
Arkadaşım bir elin parmakları kadar az kaldık :)
Benim son 11 günüm bu pazar Allah izin verirse evi yerleştiricez bende heyecanla bekliyorum nasıl bişey çıkacak ortaya diye ama biryandan da evden ayrılmak çok zor geliyo nasıl olacak bilmiyorum.:çok üzgünüm: Allah hepimize hayırlı mutlu yuvalar nasip etsin.

benim düğün günümde ev yerleştirceksin:) hadi kolay gelsin sen sen ol ev yerleştirmeye gelcek olan varsa bırak neyi nereye koyarlarsa koysunlar sonra kendin begenmediklerini değiştirirsin senin için zor bi gün olcak kalpler cok cabuk kırılıyo istemeden sabırlı ol bitanem evden ayrılcagın için simdi sitresli olcan zaman zman aglıcan:) ama evin yerleşsin hepsi geçiyo benim 9 kasım dğünüm cok az kaldı

ela0624 canım çok güzel bi gelin olmuşsun ömür boyu mutluluklar

rainofapril canım ya ne güzel anlatmışsın okurken bi tuhaf oldum ama en sondaki evlilik çok güzel bişey dediğini görünce gülümsedim inşallah yaşayıp görürüz ve öyledir 26 günüm kaldı hayırlısıyla.. sanada mutluluklar canımcım..

izmirhayal cim heyecan olmamasıda güzel valla ben heyecandan stresten naptığımı bilmiyorum kafamçokkarıştı

çakırgözlüm inşallah eşyaların istediğin gibi olmuştur canım hihoyyyt

katre cim inşallah sende aşarsın herşeyi çok çabuk geçiyo zaman erteleme en azından yapabildiklerini bide bakıyosun gün sayıyosun.. allah yardımcın olsun canım ya evlenenjle ev kurana Allah yardım eder derler olmadık yerden bi kapı açılır herşeyin istediğin gibi olur inşallah canım..

gelelim bana benimde 25 günüm hayırlısıyla inşallah... ev her yer darmadağın oldu yastıklar örtüler bitmiyomuş telaş.. alıyosun hep bişeyler unutuluyor ama gün günede azalıyor liste bigün biter inşallah bu hafta sonuna kadar bitirmem lazım pazartesiye gidicem ankaraya eşyaları alıcaz gelinlik alıcaz haftasonundada benim eşyalar gelicek az kaldı çok çabuk geçiyor vakit .. evlenen arkadaşları gördükçe heves ediyorum bide merakta ediyorum insana bi durgunluk geliyor gibi geliyor.. birde düşündükçe bi tuhaf oluyorum alışmak zor gibi ayrılık var hasret var yiğenime nasıl dayanırım çok üzülüyorum .. inşallah her şey güzel olur hepimiz için..

PAMUKŞEKERCİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
HİÇBİŞEY İÇİN STRES YAPMA AMA BİLİYORUMKİ KİM NE DERSE DESİN YAPACAKSIN BENİM SALONDAN ÇIKIP EVE GİRENE KADAR BACAKLARIM TİTREDİ AMA HERŞEY OKADAR GÜZEL OLUYOKİ SIKMA KENDİNİ HERANI ZEKİYLE YAŞA EKSİKLER HİÇ BİTMİYOR O ANA KADAR AMA DÜĞÜNDEN SONRA ÖYLE BOŞA ÇIKIYOSUNKİ ANLIYOSUN İŞTE O TELAŞLARIN BİLE NEKADAR GÜZEL OLDUĞUNU EVDEN ÇIKIŞ ANI HAKKATEN ÇOK KÖTÜ OLUYOR BENİM AĞLAMAKTAN YÜZÜM TANINMAZ HALE GELMİŞTİ AMA HERŞEY BİTİPTE EŞİNLE EVİNE GİRDİĞİNDE İNAN BANA HERŞEY GERİDE KALIYOR ÖYLE BİR MUTLULUK Kİ YAŞAMADAN ANLAYAMAZSINa.s. İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM

benim düğün günümde ev yerleştirceksin:) hadi kolay gelsin sen sen ol ev yerleştirmeye gelcek olan varsa bırak neyi nereye koyarlarsa koysunlar sonra kendin begenmediklerini değiştirirsin senin için zor bi gün olcak kalpler cok cabuk kırılıyo istemeden sabırlı ol bitanem evden ayrılcagın için simdi sitresli olcan zaman zman aglıcan:) ama evin yerleşsin hepsi geçiyo benim 9 kasım dğünüm cok az kaldı

İzmirhayal'cim çok haklısın ev yerleştirmeye koloni halinde gidilecek ve ben halimi düşünemiyorum bile:çok üzgünüm:
seninde çok az kaldı yaa heyecandan uyuyamaz insan. Hem zor hem güzel telaşlar.. Allah yardımcımız olsun..

Uhhh benim Ladym ile Izmirhayalim in heyecanlari artmissssssssssssss
canlarimm, hiç stres yapmayin, hep dedim hep dicem
doya doya her vaktinizi yasayin, nasil olursa eviniz yerlesecek, ve dugun gunu gelip çatti mi herseyi yasayacaksiniz...
guzel vakit geçirin tamammi ?
biliyorum suan neler hissediyorsunuz...cani gonulden sizlerleyim
operim sizi kocaman

slmmmm
ben geldim arkadaşlar
26 ekimde çok iğrenç bir nikah ile evlendim
detayları verecem
herkese kolay gelsin

İnfanta cım nodu bilemiyorum ama çok üzüldüm .:KK43:Paylaşımını bekiyoruz

infanta canım güzeldir yaaa ayy kötü oldum öyle deyince

slm kızlar bugun benım bır ayım doldu

evde cok sıkılıyorum nette yok.

kızlar yenı evlenecekler sıze bır kac tafsıye su kucuk tencereler var ya onlardan alın cok ıse yarıo detarjan bıle bır kac gun sonra lazım oluyor sahsen ben ıhtıyac duydum can sıkıntısından temızlık yapmak ısteyenler ıcın

infanta canım inşallah sonu güzle olur kötü olan ne varsa unutursun inşallah mutluluklar canım..

mız mız cım hoşgeldin tavsiyelerin için saol bekliyoruz başka tavsiyelerini diycem ama evde netin yokmuş arada gelirsin neyse bağlanır tez vakitte inşallah .. sanada mutluluklar canım..

kizlar gunaydin
infanta, canim benim, ne oldu ? uzuldum vallahi okuyunca, hayirdir, ne oldu da igrenç oldu nikahin ya ?? meraktayiz, gelince yaz bize

mizmizim, surekli evde olmak seni bunaltiyordur anlarim, allah'tan ki ben isime devam ediyorum yoksa yerdim kafayi sanirim
kuçuk tencere, evet çok çok faydali gerçekten
benim vardi çeyizimde, ama biraz buyuktu, sonra gittim 3 tane kuçuk boy aldim simdi rahatim
temizlige gelince de, 2 kisi de olsaniz, ev batiyor, toz oluyor çok
hele hele esyalariniz benim gibi agaç ise...off anam offff, tozlarim hiç ama hiç bitmiyor yaa

evet benim ceyizimde 22 kasımda gidecek inş.
bende kimseye karışmayacam
herkes nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar
ben nasılsa begenmedikleirmi
sonra değiştiririm
kimsenin kalbini kırmaaya gerek yok.
biz stres yapsakda farkeden birşey olmuyor
herşey olacagına varıyor zaten.

kızlar yenı evlenecekler sıze bır kac tafsıye su kucuk tencereler var ya onlardan alın cok ıse yarıo detarjan bıle bır kac gun sonra lazım oluyor sahsen ben ıhtıyac duydum can sıkıntısından temızlık yapmak ısteyenler ıcın

hoşgeldin canım
sürekli evde olmaktan sıkılıyorsundur tabi.
eve net baglatsan
hem görüşürüzdük senin içinde iyi olurdu.

infacım çok üzüldüm durumuna
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur
.

Slm kızlar bende evleneli bugün 10 gün oldu çalışanlar için ev işi zor işden git yemek yap filan zor oluyo bide ev işleriyle ilgilen zaten oturmaya fırsat bulamıyorum ben. Benimde ev dizmeye baya kalabalık geldiler küçücük evi kaç kişi dizmeye geldi yani ama napalım kimsenin kalbi kırılmasın die bişii diemedim bi sürüde eşyam kırıldı kalabalıkda ne noldu anlıyamadım çok canım sıkıldı açıkcası ama napiim evlendim bi hafta tatilimde evimi kendi zevkime göre döşedim ama baya zor oldu neyseki eşimde yardım etti balayınada çıkamadık ikimizden zaten iş den çok zor izin alıyoruz die evdeki işlerimizi hallettik şimdi herşey çok güzel gidio Allah bozmasın. Mızmız ne güzel evde dinlene dinlene oturuyon kıymetini bil bence :KK70:

X