2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

slm arkadaşlar
son 5 günüm heyecan dorukta
iş yerinden ayrılıyoruz
düğün sonrası yani 3kasımda (doğum günüm oluyor)
başka yerlerde işe başlıcaz
evin işleri bitti fotoları evlilige hazırlık bölümüne atıyorum bakın ve yorum yapın
herkese sevgiler
site açıldı ama ben 1,5 hafta sonra ancak girebilirim
şididen hayırlı olsun :içelim: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2

Kizlarrrr
arkadaslarim bitaneciklerim ben geldim bennnnnnnnnnn
evlendim, tatildeydim ve ise basladim pazartesi gunu
yazamadim sizlere yaaa
09.10 da tatile ayrildim inanin hep aklimdaydiniz
yazamadim bir turlu
nasilsiniz ?
kimler evlendi yaa
ayy aglaya aglaya okudum sizleri nasil ozledim bilemezsiniz

prensera, jnaz, mizmiz, baska ????

evlenenlere Allah mutluluklar nasip etsin arkadaslarim
hepiniz mutlu olun hep mutlu olun
yuvanizda huzurlu olun

gunluge anlattim dugunu falan buraya da yazicam

sizler de anlatin

peki hazirliklar yapan arkadaslar iyimisiniz ? nasil gidiyor ?
stres heyecan sorun herseyi yasiyorsunuz biliyorum ama sizden ricam ailenizle çok çok iyi geçinin, onlari hep opun sarin, doya doya vakit geçirin inanin o evden ayrilinca çok ozlem giriyor senağlama
ben hala alisamadim inanin bana
neyse anlatirim
yazin olurmu ?
çok çok optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mrb arkadaşlar
çok özledim kk yı kaç gündür yoktu

evlenen arkadaşlara bir ömür boyu mutluluklar
infa ev resimlerini gördüm
çok güzeldi.güle güle otur

yaralım canım hoşgeldin
tebrikederim
umarım hergünün böyle güzel geçer
darısı bizlerehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben olamadım 2 gün daha dişini sıksada düğünden sonra nolursa olsun ya kaydirigubbakcemile2 çok heyecanlanıyorum ya cumartesi düğünüm kalbim yerinden çıkcak sanki ev misafir kaynıyo valla ben mutfakda yatıyom düşünün artık ama olsun düğünde kalabalık iyidir kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya dikkat et üşütme mutfak soğuk oluyodur.ama değer dimi düğünün olacak ne güzelll

bugün senin kınan var inş. çok güzel geçer
evlenen arkadaşlar girmiyor birdaha
bizide merakta bırakıyorlar
girin arkadaşlar anlatın biraz.

Şu BALayından bir türlü çıkamayan Arkadaşlarrrrrrrr ......Meraktan çatladık ses verin resim verin... Bekliyoruz....:):)

ayy kızlar benim düğünede tam 7 günüm kaldı çook heycanlıyım stresliyim dün imam nikahım yapıldı imam nikahında bile heycandan kıpkırmızı olmuşum düğünde nasılolurum bilmiyorum artık..geceleri uyuyamıyorumya annemden babamdan ayrılmak çok zor gelicek hergün ağlaşıyoruz geceleri kalkıp kendimi yemeğe verdimya abur cubur ne bulursam yiyorum ufff bir an önce gelse şu düğün günüm yoksa 70 kiloya çıkıcam.((

canım izmirdemisin senn benimde azkaldı 9 kasımda nerde olcak düğünün bende izmiedeyim

Evlenen evlenene )

kizlar ben evlendim, sormak istedikleriniz varmi ?

kinam harika geçti benim, evde yaptik çooooooook eglenceli ve kalabalik geçti
dugunum guzeldi ama gelin çikarken çok agladim, ailem perisan oldu babam agit yakti resmen hiç aglamayan babam agladi, abim, kardesim, annem...offf offfffffffffff
biz aglarken oglan evi asagida kapinin onunde davulla zurnayla halay çektiler
:-(
çok agladim ve makyajim mahfoldu, kaç kez tazeledik ama eskisi gibi guzel olmadi maalesef
sonra iste belediye nikaha gittik, çok harikaydi
sonra da fotograflari çekinmeye gittik açik havada çekindi, guzel bir parkta, harika bir andi
vee konvoyla gezdik dolastik ve aksam salona gittik
çooook kalabalikti yaklasik 800 kisi vardi
davulla girdim salona, guzeldi vallahi, sonra askim duvami asti ve opucuk kondurdu anlima
ve sonrada dans ettik
ve butun gece eglendik, oynadik, superdi

yanliz aksilikler de oldu..mesela dekorasyonumu yapan kiz istedigim dekorasyonu yapmamis ve kotuydu :-(((
ve kameraman çok geç kaldi ne gelin çikarken nede belediye de nikahi çekti :-((
oluyormus boyle aksilikler ama ben baya bir agladim sinirden bi kaç gun sonra

iste boyle kizlar

sizide ozledim yaaa;...dugunler devam ediyor
bu arada evlendigim gun super gunes vardi, hava harikaydi sansimdan

evlilik guzel...ama gerçekten baba ocagina benzemiyor
çok ozluyorum ailemi
inanin esimin gormedigi yerde agliyorum
asiri ozlem var oysa uzakta degiliz ama o evden çiktim bir kere...
allah pisman ettirmesin

siz anlatin birde hazirliklar nasil gidiyor ??
diger evlenen arkadaslar neredeler ??

opuyorum hepinizi ben

Kizlar resimler&albumler bolumune albumu ekledim fotolar var bakmak isterseniz

optum kocaman

yaralım ne güzel anlatmışsın ya ben sen anlatırken heyecanlandım. ufff kolum kırılmasaydı pazar günü bende gelin olmuştum neyse hayırlısı artık 30 kasımda inşallah...
aksilik muytlaka çıkıyo sanırım neyse sonu güzel olmuşya orası iyi.. inşallah bir ömür mutlu olursunuz şimdi hemen resimlerine bakmaya gidiyorum..

bu arada evet ya ozicelcius jnaz infanta hepsi evlenmeye gittiler dimi oy oyyyy hayırlısıyla gülümseyerek gelirler ve darısıda başımıza olur inşallah :sm_cool:

canım benim gerçekten çok güzel anlatmışsın düğününü içim kıpır kıpır etti.yaaa bu arada resimler ve albümler bölümü nerede bende bakmak istiyorum resimlere

merhaba kızlarrr
evlendimde geldim en sonunda:) şu anda balayındayız lobide kablosuz bağlantı var yeni girebildim aslında yarın dönmemiz gerekiyo ama bu akşam yola çıkmaya karar verdik görümcemler bizim düğün için ankaradan geldiler yarın döneceklermiş onları kaçırmayalım dedik
hemen ayrıntılara geçeyim cuma günü kınam vardı ve harika geçti çok eğlendik ama kına yakılırken acayip kötü oldum garip bi duyguymuş . cumartesi gelin alma oldu sabahtan kuafördeydim 1 de eve geçtik ve bütün akrabalar toplanmıştı yolcu etmek için annemlerin yüzüne bakamadım hiç aşkımlar 3 gibi geldiler ve dualar edildi işte o an hiç dayanamadım kızlarya babam dua ederken ağlıyodu abim yüzüme bakamadan bağladı kurdelayı annemleri hiç saymıyorum dönüştede ablam , kardeşim ve iki yengem bizimle geldiler geyveye . pazar günü de yine sabahtan kuaför faslı ve ailem geldi istanbuldan nikah ve yemek oldu yine yolcu ederken çok kötü oldum insan bi anda yapayalnız hissediyo kendini eşimin yanımdan ayrılmasını hiç istemedim sanki bi o bi ben vardım
işte böyle güzellerim ama laf aramızda evlilikte çok güzelmiş hasret sona eriyo sevdiğiniz insanla paylaşıyosunuz herşeyi tamam aile özlemide oluyo ama bi yandada mutluluk var inşallah hayırlısıyla hepiniz yaşarsınız bu duyguyu
şimdi bir kaç resim ekleyeyim size :)

jnazcim seni cok merak etmistim.. Allah sizi bir ömür boyu mesut etsin, bir yastikta kocatsin..hersey gönlünüzce olsun.. Şeniz

okurken sanki an ve an yasadim hepsini, hersey gönlünce olsun canim.

resimleri bekliyorum :jeyyar:Şeniz

canım benimmm Allah razı olsun inşallah herşeyin en güzelini yaşarsın sende ve bir ömür boyu mutlu olursun bir kaç resim ekledim şimdilik eşim odada onu bekletmeyeyim :) evime geçince daha fazlasınıda ekleyeceğim inşallahh

Canim ya tabi bekletme :jeyyar:
resimlere baktim simdi o kadar güzel olmussun ki.. hele o gelinligin..BAYILDIM GELINLIGINE... gülen gözleriniz hic aglamasin, cok ama cok yakismissiniz birbirinize.. Mutlulugunuzu gözlerinizden okuyabiliyorum, cok duygulandim.. hele kinada kahverenkli bir abiye giyen bir bayanvar, o nasil agliyor senağlama hem aglarim hem giderim dimi senağlama

Öptüm seni canim, simdiden iyi yolculuklar..Şeniz

aaa jnaz gelmiş canım ya her girişimde seni aradı gözlerim çok güzel olmuşsun canım yaaa Allah bir yastıkta kocatsın

kızlar kac kişi kaldı nekadar hareketliydik şimdi kimse yok sırada kim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…