- 10 Mayıs 2008
- 38
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi EU3
- #1.361
canım benim gerçekten çok güzel anlatmışsın düğününü içim kıpır kıpır etti.yaaa bu arada resimler ve albümler bölümü nerede bende bakmak istiyorum resimlere
jnazım çok çok güzel olmuşun hava da çok güz<elmiş anlaşılan ne güzel allah mesut etsin yüzünden gülüückleri hiç eksik etmesin.
yaralım ya ben bulamadım fotoğrafları bir link versen buraya
bu arada benim düğünüm iyie ertelenecek galiba aralık da olamıyor. evi tuttuk boş bekleyeek galiba, etık hiçbirşeyin hayalini kurmak istemiyorum.
Neyse üzülmeyeceğim artık ben de sizin güzel fotoğraflarınızla avunurum
öpüyorum hepinizi
jnazım çok çok güzel olmuşun hava da çok güz<elmiş anlaşılan ne güzel allah mesut etsin yüzünden gülüückleri hiç eksik etmesin.
yaralım ya ben bulamadım fotoğrafları bir link versen buraya
bu arada benim düğünüm iyie ertelenecek galiba aralık da olamıyor. evi tuttuk boş bekleyeek galiba, etık hiçbirşeyin hayalini kurmak istemiyorum.
Neyse üzülmeyeceğim artık ben de sizin güzel fotoğraflarınızla avunurum
öpüyorum hepinizi
canım benim
üzme kendini herişte bir hayır vardır.
umarım en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur.
jnazı resimler çok güzel
yaralım fotolarına baktım çok güzel çıkmışınız
darısı bizlerin başına.
arkadaşlar ben döndüm balayından:) Ama ev işleri yemek ve bu tür sorumlulukların altından kolayca kalkarım inşallah:))))))))))))))))))))))))
yaralım güzelim fotoğrafların çok güzel, çok güzel bir gelin olmuşsun, kıyafet ve model seçimlerin tenine saç rengine çok uymuş. çok çok mutlu olursun inşallah.
çakırgözlü kolay gelsin güzelim sana da anlafdığım kadarıyla programlı ilerliyorsun, telaşe normal kolay değil sıfırdan ev düzülüyor, umarım seninde çok çok güzel olur düğünün kış gelinizin artık
Detekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inanın artık üzülmekten yoruldum fazla düşünmüyorum ve her şerde bir hayır vardır diyorum.
güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar