2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnazz'cım allah bir ömür boyu yüzünüzü güldürsün fotolarınıza baktımda gözlerinizin içi gülmüş çok güzel olmuşsunuz..yazmışsınya gelin alma zamanını ben inan şuan düşünürken ağlıyorum benimde abim var ve birbirimize o kadar bağlıyız ki nasıl dayanıcam bilmiyorum..annem babam desen şimdiden ağlıyolar haftaya bugün benim düğünde başlamış olucak çook heycanlıyımya negüzel sen atlatmışsın allah hepimizin herkesin yardımcısı olsun..

çok güzel olmuşun jnazı
Allahım bir ömür boyu mutlu ol inş.

bizde c.tesi bizde perdeleri
begendik
2 haftaya kadar çıkarmış.

haftayada gelinliğe bakacaz inş.

çakırgözlü cnm gelinliği yeni mi beğeneceksin yoksa dikiliyo mu benim daha var ama karar veremedim erken mi dikilmeye versem beğensem diye

canım benim gerçekten çok güzel anlatmışsın düğününü içim kıpır kıpır etti.yaaa bu arada resimler ve albümler bölümü nerede bende bakmak istiyorum resimlere

En guzel gunler, dugun sizlerin olsun canim benim
kipir kipir oluyor insan gerçekten
resimler ve albumler bolumune yukarda anasayfa yazisinin yaninda tikla ve benim albumu bulursun
yorumlarini bekliyorum optum seni çok

gelinliğin çokk güzel bunu kolay kolay sölemem heee

Katre'cim, buldun mu fotolari canimcim ?

Kizlar...ozluyorum hepinizi ya...pamugum nerdesin ? fotolara yazmissin bitanecim saolasin
çakirim sende yoksun hani ?

Jnaz'im...baktim fotolarina...bitanem, nasil guzel olmussun, nasil tatlisin, nasil yakismissiniz anlatamam sana...kirk bin kere masallah bitanem
çok duygulandim fotolarina bakinca inan bana
bende koydum resimler ve albumler bolumune, bakmak istersen...

Allahim butun evlenen arkadaslarima omur boyu mutluluklar nasip etsin, huzur, saglik, geçim, nasip eylesin
fotograflarinizi bekliyoruz arkadaslar, lutfen paylasin bizimle
ozluyoruz, merak ediyoruz

evlenecek olan arkadaslarima da kolay gelsin diyorum
sormak istediginiz herhangi birsey varsa sorun yazarim

hadi kizlar, donun balayinizdan artik

operim hepinizi
yarin da evimin resimlerini koyacagim insallah

jnazım çok çok güzel olmuşun hava da çok güz<elmiş anlaşılan ne güzel allah mesut etsin yüzünden gülüückleri hiç eksik etmesin.
yaralım ya ben bulamadım fotoğrafları bir link versen buraya
bu arada benim düğünüm iyie ertelenecek galiba aralık da olamıyor. evi tuttuk boş bekleyeek galiba, etık hiçbirşeyin hayalini kurmak istemiyorum.
Neyse üzülmeyeceğim artık ben de sizin güzel fotoğraflarınızla avunurum
öpüyorum hepinizi

canım benim
üzme kendini herişte bir hayır vardır.
umarım en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur.

jnazı resimler çok güzel
yaralım fotolarına baktım çok güzel çıkmışınız

darısı bizlerin başına.

arkadaşlar ben döndüm balayından:) Ama ev işleri yemek ve bu tür sorumlulukların altından kolayca kalkarım inşallah:))))))))))))))))))))))))

Bitanem, anasayfa da yukarda yazili varya, resimler&albumler diye, na tikliyorsun sonra benim albumum gelecek karsina, ayin 24unde yaptim
link burda iste canim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=4157
sakin uzulme, herseyin bir zamani var iste, ama sakin hayal kurma cunku insan hayal kirikligina ugrayinca çok kotu oluyor, uzulme bitanem rabbim yazmistir tarihini seninde
sonra burada beraber paylasacagiz guzel gununu insallah
:1hug:

Aminnnnnnnnnn canim arkadasim
hiç merak etme, sira sizlere geliyor, rabbim hepinize nasip etsin, ve burada hep beraber paylasacagiz insallah
:1hug:

arkadaşlar ben döndüm balayından:) Ama ev işleri yemek ve bu tür sorumlulukların altından kolayca kalkarım inşallah:))))))))))))))))))))))))

Selos'cum, hosgeldin bitanem
nasil geçti dugunun bakalim birde sen anlat
bu arada fotolarini da bekliyoruz, bak bizler paylastik sira sizde

merak etme, ev senin olunca, yuva senin olunca, herseyin ustesinden gelirsin insallah
biraz zorluk çekecegiz ama ustesinden gelecegiz
hep birlikte
operim seniŞeniz

yaralım burdayım butrdayımda malum kolumdan fazla giremiyorum resimlerin harikaydı çok güzel olmuşsun canım bir ömür mutlu olursun inş.

jnazcım sende süper olmuşsun ne güzel gülüyor gözlerinin içi Allahım bi ömür böyle mutlu etsin inş.

seloşcum ne güzel bundan sonra sıcacık evinde aşinle beraber mutlu bi kış geçiricen darısı başımıza siz atlattınız zor kısmı..

evet gelelim bana kolum olmasaydı düğünüm dün olacaktı bi günlük gelin olaaktım Çok üzgünüm çoook neysem artık inşallah karar verdik 30 kasımda düğünümüz.. eşyalarım toparlandı ama eksikler daha çok bitmiyoki ayın 10 u ile 15 i arası eşyaları alıcaz 15 şndede benim eşyalar gidecek umarım herşey yetişir kolum biraz daha iyileşsin diye sonraya bıraktık herşeyi. çok heyecanlıymış ama bi okadarda güzelmiş bu dönem. bide iştahımın nönüne geçebilsem bi kaç gündür dikkat ediyodum ama az önce kendimi kaptırdım yedimde yedim. neyse hayırlısı artık psikolojik herhalde..

bu arada ozicelcius cumda evlendi herhalde merak ettim gelsede bi görsek

günaydın arkadaşlar
biraz önce beyaz eşyalar için servisle konuştum
bu hafta içi bütün beyaz eşyaları kuracaklar inş.

biz kasımın sonunda bütün hazırlıkları bitirmek istiyoruz
çünkü
aralığın başında misafirlerimiz gelmeye başlayacak
birde kurban bayramı var.

kasımın sonuna kadar davetiyeler gelinlik
ve diğer bütün hazırlık biter inş.

pamuşeker inş. herşey güzel olur canım
kolunda çabucak iyileşir.

bende biraz zayıfladım.kaynanam biraz kilo alsan diyor:)
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

yaralım güzelim fotoğrafların çok güzel, çok güzel bir gelin olmuşsun, kıyafet ve model seçimlerin tenine saç rengine çok uymuş. çok çok mutlu olursun inşallah.
çakırgözlü kolay gelsin güzelim sana da anlafdığım kadarıyla programlı ilerliyorsun, telaşe normal kolay değil sıfırdan ev düzülüyor, umarım seninde çok çok güzel olur düğünün kış gelinizin artık
Detekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inanın artık üzülmekten yoruldum fazla düşünmüyorum ve her şerde bir hayır vardır diyorum.
güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

evet canım ayarlıyoz herşeyi
ikimizde çalışıyoruz
hele nişnalım herzaman izinde alamıyor
ayarladık herşeyi yoksa yapılacak şeyler bir haftada biter ama
zamanımız kısıtlı herşeyi c.tesi pazar halletmeye çalışıyoruz.

sıkma canını en güzelini yapıyorsun
herşey olacagına variyor inan.

Yaralım, Jnaz ve diğer evlenen arkadaşlar hoşgeldiiniiizhihoyyyt
Ah ne güzel bütün telaşları, stresleri atlattınız şimdi evliliğin keyfini çıkartma zamanı. Hepinize sonsuz mutluluklar diliyorum inşaAllah bizde bu süreci hayırlısıyla geçirip mutlu bir hayata adım atarız. Yaralım, Jnaz resimlerinize baktım harikasınız. Benim 18 günüm kaldı şurada hazırlıklar son sürat devam ediyo, hep bi koşturmaca.. Çok sık giremesemde hepinizi takip etmeye çalışıyorum diğer evlenecek arkadaşlarım Allah hepimize kolaylık versin.

Kizlar,
nasilsiniz bakalim ? pek yazamiyorsunuz bakiyorum
sirada kimler var su listeyi tekrar bir yenileseniz super olacak
hazirliklar ne alemde ?
iyimisiniz ?
bos birakmayin burayi, neler paylastik burada hep birlikte degilmi ?
operim hepinizi, allaha emanet olun

mrb arkadaşlar
bayram dolayısıyla
tatil galiba birçok arkadaş
ben çalışıyorum
aslında iş yok ama burdayız işte

kizlar merhaba
nasilsiniz ? sayfalar bos kaliyor
evlenen arkadaslarimizdan pek çok haber yok lakin zen@ncim dan msj geldi, çok mutlu allaha sukur
iyikide isi birakmamisim evlenince evimde net yok, haberlesemezdik
ozlerdim sizleri vallahi
beni sorarsaniz hala alismaya çalisiyorum evlilige
çok zormus inanin
bazen çok guzel vakit geçiriyorsunuz bazende sebebi yokken bile huzunlesiyorsunuz
benim ailemin hasretinden, evlilige alisamamdan baska bi derdim yok
evim çok cici, huzur dolu, rabbim bozmasin...
sizlere de dilerim
operim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…