selamlar sonbahar gelinleri, pek yazamadım kk ya, vakit azaldıkça bende de yavaş yavaş heyecan başladı hihoyyyt
bu hafta gelinlik provama gittim, çok şükür tarif ettiğim, çizdiğim gibi oluyo, etek kısmı, duvağı , çok hoş oldu, şu gidişatla kesinlikle gelinlik alacaklara tavsiye edebileceğim bi yer..çok memnun kaldım..
Pazar günü nişanlımla mobilya siparişi verdik, birlikte beğendik, 23 ünde teslim etcekler güya, inş bi aksilik çıkmaz da uzamaz, cünkü nikah 2 kasımda, sadece 1 hafta kalıyo, biraz sıkışık zaman :1no2:
Neyse bugün annemle yengemi mobilyacıya götürdüm, o civardaydık,. onlar da görsün diye.. ay hiç beğenmediler resmen yemek odamı, ya siyah ve yuvarlak taşlı daireler var üzzerinde, kulp ve süs olarak, gemi dümeni gibi bu ne böyle deyip dalga geçtiler naniknanik
Annemin aklına benim lafım gelmiş de sustu sonra,, şuanki evimizin oturma odasının perdesini hiç beğenmediğim için sürekli ona "değiş şu perdeleri artık " derdim,o da " ben seviyorum, sen kendi evin olunca kendi sevdiğini alırsın, ben de sana karışmam" derdi.. Şimdi yemek odama gelince biraz olumsuz yorumlardan sonra susmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3
mini fırındı, setüstü ocaktı, elektrik süpürgesiydi, ütü masasıydı , ıvır zıvır kıvırdı vs.leri de bugün aldık.baya zevkli oluyo bu düğün alışverişleri yerimseniben yarın da inş halı işini halledicez , bakalım artık, he bide salon ve oturma odası perdesi var tabi, inş herşey yolunda gider yaa..
hepinize kolay gelsin kızlar.. herşey dilediğiniz gibi olur inş.. a.s.