- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
-
- Konu Sahibi EU3
- #1.301
düğünüm olduuuuuuu kaydirigubbakcemile2
4 gün sonra da diğer düğünüm olacakkk
merhaba kızlarrr ben geldimm :)
pazar günü çeyizimi yerleştirdik evime bi koşuşturma bi telaş anlatamam ama çok güzel oldu en son akşamda herkes geldi çay içtik tatlı ikram ikram ettim misafirlere ilk misafir ağırlamamıda yaptım :) ve imam nikahımızda kıyıldı
gelelim ayrıntılara yatak odası ve salon takımımın bitmiş halini ilk defa gördüm ve yatak odama bayıldım herşeyiyle bütün oldu ama salon takımım benim istediğim gibi olmamış daha doğrusu gönderdiğim modelle alakası yok hadi böyle olsun dedim ama sandalyeleri değiştireceğim çünkü çok alakasız kalmış derisi mürdüm ve ahşap kısımları resmen kırmızı mobilyacının bahaneside yeni trend zıt renklermiş o yüzden öyle yapmış tabii ben kabul etmedim düğünden sonra değişecek ...
kına kıyafetimi ve çiçeğimi cuma sabahı alacağım , cuma akşamı kınam , cumartesi gelin alma ve pazar günüde yemekli nikahımız olacak ...
lady marmelatçım çok sağol tatlım damat beyimiz görecek zaten bu yaptıklarının karşılığını :)
prensesa cım sende sağol güzelim sanırım senin düğünün oldu umarım herşey dilediğin gibi gerçekleşmiştir ...
dirimcim inşallah bu bir kaç günde hayırlısı ile geçer başka birşey istemiyorum...
ozicelcius tatlım aynı gerginlik bende de var ve şu günleri bir an önce atlatmak istiyorum ...
infanta hayırlı olsun güzelim ne güzel evinide yerleştirmişsin
mısracım canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun ...
düğünüm olduuuuuuu kaydirigubbakcemile2
Hayırlı olsun sumakçığım,Allah bir yastıkta kocatsın..düğünüm olduuuuuuu kaydirigubbakcemile2
kızlar çok heyecanlandım,teker teker gidiyoruz ya,haftaya yokum burda,evle uğraşcaz,izin alıcam,kızlar gecikrici hap hakkında bir bilginiz var mı?Regl olucam galiba senağlama
kızlar çok heyecanlandım,teker teker gidiyoruz ya,haftaya yokum burda,evle uğraşcaz,izin alıcam,kızlar gecikrici hap hakkında bir bilginiz var mı?Regl olucam galiba senağlama
Ne güzel çok şanslısın,Mutluluklar canım.Şahitte bulmam gerekecek abimi düşünmüştüm bir araben bu tatlı telaşları 1 hafta önce geride bıraktım kızlarr benim reglimde heyecandan olsa gerek gecikti buarada nikah şahidi konusunda doğru bilgiye sahipsin dirim
ben bu tatlı telaşları 1 hafta önce geride bıraktım kızlarr benim reglimde heyecandan olsa gerek gecikti buarada nikah şahidi konusunda doğru bilgiye sahipsin dirim
Bende kendi evime bu pazar yerleştiricem eşyaları ama aksilikler olmuyo diil bence sen şükret benim 1 sene önce aldığım oturma grubum başka bi renk geldi . Zaten yeteri kadar işim varken bide böle aksilikler çok canımı sıkıyo yeniden sipariş vericem onuda 20 gün sonra teslim edebilirlermiş diğer koltuk bende kalıcak benim koltuğu getirdiklerinde onu alıcaklar mecbur düğünden sonra oda yetmezmiş gibi perdelerim için rustik istemiştim duvar alçı olduğu için rustik tutmadı bütün gün onla uraştım iş bi tarafdan mobilyacı perdeci bi tarafdan acaip sıkıntılı oluyo ama sabredicez yapılıcak bişii yok az kaldı nede olsa hee bide kınam için kırmızı bi abiye almıştım uzun kollu istedim kısa kollu cepken yapmışlar bide eteğinin boyunu kısaltmadan teslim etmişler dün tekrar iş çıkışı oraya koşturdum :)) neyse Allah başka aksilikler yaşatmasın 10 gün kaldı daha davetiyelerimi dağıtamadık fırsat bulupda. Bu işler çalışıyoken çok zor oluyo jnazcım Allah kolaylık ve mutluluklar versin sana banada tabii :))
merhaba kızlar nasılsınız
bugün doktordaydım bende faranjit olmuşumsesimde kısıldı inşallah düğüne kadar geçer
dirimcim bende 18 i gibi bekliyodum reglimi tamda düğün günüm o yüzden salı günü geciktiriciye başladım ama ilk gün hafif lekelenme oldu ve korktum açıkçası yoksa stresten erkenmi olacağım diye ama hapa devam ediyorum hala bakalım inşallah geciktirir haftaya da pazartesi bırakmayı düşünüyorum
canım geciktirici sende şişkinlik yaptı mı?Gelinliğe sığmama gibi bir problem olmaz inşallah