iyi akşamlar kızlar
nasılsınız felaket hastayım ben grip olmuşum sesim çıkmıyo boğazım ağrıyo ve dahada kötüsü nişanlımla aram bozuk ve kolay kolay düzelecek gibide görünmüyo ve inanılmaz soğumuş durumdayım cumartesi çeyiz gidecek ama hiç hevesim yok işte böyle kızlar umarım siz iyisinizdir ...
of offfffffff bu seferde annemle tartıştım neymiş efendim nişanlımın ailesi bize gelip gitmiomuş evlenmemize 15 gün kalmış hiç gelip konuşmuyolarmış bilmem ne :bbo:
böle olursa bu evden zor kız alırlar hiç boşuna beklemesinler dio gece 1 e kadar uyutmadı beni zaten stres oldum düğün yaklaştıkça bide annem üstüme gelio çok daraldım nerdyse evlenmekten vazgeçicem senağlama
Canlar hoşbulduk.Ben bu hafta sonu pazar günü nişanlanıyorum.Hazırlıklar tamam.Nikahta ortalama 2 ay kadar sonra .Hepinize kolay gelsin
arkadaşlar bugune kadar mutluluklarımı,üzüntülerimi paylaştım sızlerle dertleştık ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞŞEKÜR EDİYORUM... inş evede bir bilgisayar alırım ordanda sonbahar gelınlerı olarak devam ederız......:1hug:
canım benim çok sağol ... çok çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın diyorum ...jnazcım geçmiş olsun canım inş nişanlınla aranız düzelir. felaket bişeydir tahmin edebiliyorum ....
tatlım sende haklısın annende ama seni üzmemesi lazım son günler iyice daralıyoruz zatenof offfffffff bu seferde annemle tartıştım neymiş efendim nişanlımın ailesi bize gelip gitmiomuş evlenmemize 15 gün kalmış hiç gelip konuşmuyolarmış bilmem ne :bbo:
böle olursa bu evden zor kız alırlar hiç boşuna beklemesinler dio gece 1 e kadar uyutmadı beni zaten stres oldum düğün yaklaştıkça bide annem üstüme gelio çok daraldım nerdyse evlenmekten vazgeçicem senağlama
canım benim hayırlı olsun şimdiden nikahı uzatmamanızda çok iyi bence . sanada kolay gelsinCanlar hoşbulduk.Ben bu hafta sonu pazar günü nişanlanıyorum.Hazırlıklar tamam.Nikahta ortalama 2 ay kadar sonra .Hepinize kolay gelsin
jnaz canım geçmiş olsun kendine iyi bak tam düğün arefesinde aman kızlar kilo diye takıyoruz sonra vücut onca koşturmaca stres düşüyo walla. nişanlınla da düzeltirsin inşallah ne diyim normal ama
ben de geçen .tesi kavga ettim nişanlımla o kadar dolmuşum ki nasıl sinirlendiysem tansiyonum filan düştü elim ayağım uyuştu walla şimdi bakıyorum tamam haklıyım ama fazla abartmışım kendimi yıpratmışım
çok sağol bitanemm nişanlımın isteği olunca aramız düzeldi ama ben çok kırıldım işte bu durum nasıl düzelecek onu bilmiyorum ...
jnaz cım sanada büyük geçmiş olsun
inş. en kısa zamanda iyileşirsin
nişanlınla aranızda düzelir merak etme
inş. en kısa zamanda düzelir.
prensesa canım inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz . ve inşallah bağımızıda koparmayızjnaz geçmiş olsun cnm,acil şifalar dilerimm
sağol tatlımm
arkadaşlar bugune kadar mutluluklarımı,üzüntülerimi paylaştım sızlerle dertleştık ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞŞEKÜR EDİYORUM... inş evede bir bilgisayar alırım ordanda sonbahar gelınlerı olarak devam ederız......:1hug:
Çok geçmiş olsun Jnaz'cım. Bu dönemde gerginlikler olabiliyo bunu hemen hemen tüm evlenenler düğün arefesinde yaşıyo geçicidir ve bu da geçecektir üzme kendini bi şekilde orta yolu bulursunuz Allah'ın izniyle.
çok sağol ladycim . benimde hiç aklıma gelmezdi düğüne bir hafta kala böyle sorunlar yaşayacağımız ama kısmet işte . orta yolda hiç istemesemde onların istediği şekilde oldu malesef ama daha fazlada bu gerginliği kaldıramazdım ...
[
]
günaydın
sonbahar gelinleri
nasılsınız?
günaydınnnnn fıstıklarrrr nasılsınız dükkanda duramıyorum bu ara oyüzden uzak kaldım herseydenneler yaptınız nasıl hazırlıklar benim bugün mobilylar gelcek beyz esyalar geldi yavas yavas olusuyo evimizzzz:) bu arada marmelatın avatarı benim davetiyem:)
iyi geceler kızlar bugün öğle yemeğinde amcamlarda akşamda başka bi akrabadaydım yeni gelebildim
bu arada yeni haberlerimde var dün gece annemle kayınvaldem tlf da konuştular düğün işini ama kayınvaldem felaket canımı sıktı neyse onu geçeyim Allah razı olsun annemlerden yine alttan aldılar yüz yüze bakacağız hayırlı iştir son anda sorun çıksın istemiyoruz dediler ve onların istediği gibi olacak . bütün gece uyuyamadım ve sürekli ağladım diyebilirim ailemin yüzüne bakamadım ama çok şükür bi sorun kalmadı şimdilik ...
slmmm arkadaşlar
nabersiniz bakalım
havalar soguyor ama yürekler sımsıcak
bizim yatak odamız geldi
perdelerimiz takıldı çok güzel oldu
işler iyice yogunlaşdı hem ev işleri he iş yeri
ev deyince çeyizi serdik çok güzel oldu
hediyeler geldi çeyize
yani faydalıda oldu
resimleri pcye atınca sizlerle paylaşacam