E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
sağol tatlımm a.s.verdiğin ilk linkteki yemek odası bence daha hoş.sanırımbenden bu konuda yardım istemiştin.sevgiler...
Sevgili naz ikincinin sandalyesi ve büfesi gusel-birincinin masası gusel.Karıştır yaptır derin.Bunların markası nedir cnm merak ettim : ))))
merhaba kızlar ben bu gidişle gelinlik giyemicem galiba eskiden internet mi vardı gelinlikciler interneetten begen yapalım diyorum internetten begenmiyorum nişanlandıgımdan günden beri bakıyorum ama yok yani klasik hepsi birbirinin aynı özeniyorum güzel olsun diyorum ama olmuyo bildiğiniz güzel gelinlik siteleri var mı hz güzel öneriyorum
canım hayrlısı olsun ama ıkı bayram arası hurafesıne sendemı katıldın :)
ıkı bayram arası dını nıkah olmaz ama dugun yapılabılırsırnaşık şey[/QUOTE
evet ya
neyapalım hep aynı şeyi duya duya kabullenmişim
hayırlısı olsunda sonra olsun beklerim ben yahuu
.D
canım uyarın için çok teşekkürler düzeltiyorum a.s.
hayırlısı olsun ela..
Belirli gün çabuk gelir.. Benim de aynı 16 ekim nikah 17 ekim kına 18 ekim düğün..
Mutluluklar dilerim...
hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza. ne güzel çoğu işi halletmişsiniz artık sonrasında sıkışmassınız . bende yaz gelini olmak istiyodum ama kısmet işte ...merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bugun üye oldum bende sonbahar gelini olcam inşallah kına 17 ekim düğün 18 ekim evi salonu beyaz eşyayı mobilyayı hallettik halı perde gelinlik kaldıı bi tek ama o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyooo ölee çok zaman varkiyaz gelini olmak istemiştim ama kısmetttbenneyaptımki
kızlar bende varım benide alın aranızabiz ekimde bulamadık ALLAHIN İZNİYLE BİZİMDE 8 KASIM coksekeriremsu
teşekkür ederim canım hoşbulduk evet biçok şeyi hallettik malum eylül ramazan o ayı saymamak lazım pek bi hazırlık olmaz sıkışmamak için yapıyoruz yavaş yavaş bişeyler
bende yaz gelini olmak istemiştim ama napalım canım kısmet geç olsun güç olmasın
hiç boşuna internete bakma canım 1.5 yıl nişanlı kaldık mobilya gelinlik internetten bakmaktan gözlerim bozuldu ama yerine gidince hiç aklımdan geçmeyen şeyler aldım yorma hiç kendini mağzalarda neler var insanın ağzı açık kalıyorkafamçokkarıştı
elacim,
hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. Evimizi yaptırmaya başladık ustalar bugün başladı.
Tesisatlar falan herşey yenileniyor..
Herşey bitince eylülde de ramazan ama mecburen o zamana sarkıcak .. Mobilyaları alacağız.
Yerleştirip bitirmemiz ekim ayının başını bulacak gibi duruyor bakalım...