2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

iyi akşamlar kızlarr
bugün çok yoruldum bütün çeyizlikleri çıkardık eksikleri gözden geçirelim diye hazır çıkarmışkende bohçaları ayarladık gitmeye hazır durumdalar onun dışında yine hediyelik dağıtılacakları kendi kullanacaklarımıda seçtim sadece alınacak kaba eşyaların dışında pek bişey kalmadı çok şükür
siz nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar

AY CANIM BENİM KOLAY GELSİN BİDE O İŞ VAR DEMİ :bbo: BİZ ONU RAMAZININ İÇİNDE AKŞAMLARI YAVAŞ YAVAŞ YAPALIM DİYORUZ SAHURLARA KADAR ARTIK UĞRAŞIRIZ. BİZDE DÜN EVİMİZİN BÜTÜN AVİZELERİNİ ALIP TAKTIRDIK:sm_cool: EVE BENZEMEYE BAŞLADII BİRAZ BİRAZ BU AKŞAMDA BANYO DOLABI SİPARİŞİ VERMEYE GİDECEĞİZ

Bende katılabilirmiyim acaba aranıza,çünkü kısmet olursa 2 EKİM de :nazar: düğünümüz olacak.hazırlıklar son sürat devam ediyor,annemle ugraşıyoruz ama ekiskler hiç bitmiyo yaa,,nişanlımda şuan çıldırmak üzere evimizi tadilat yaptırıyo ustalarla uğraşmaktan koşturmaktan kafayı yedi,bende düşünmekten,,daha şimdiden uykularım kaçıyor.çok şükür mobilyaların çogunu aldık ama nedense hayal ettiğim pek olmuyo ya mobilyacılarda fikrin değişiyo,nese hayırlısı ile bu koşturmacalar bitsinde:nazar:..evlilik hazırlığı yapmak hiç kolay değilmiş...hazırlıklarla ugraşan herkese kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...a.s. :1hug:

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ALLAH DÜĞÜN YAPAN HERKEZE YARDIM ETSİN İÇİNDE BİZLEREDE GERÇEKTEN ZOR!
HAKLISIN AYLAR ÖNCESİNDEN KAFANDA BİŞEYLER BELİRLİYO EŞYALARI FALAN HAYAL EDİP DURUYOSUN AMA MOBİLYACIYA GİDİNCE HEPSİ SİLİNİP GİDİYOO BAMBAŞKA ŞEYLER ALINIYOO ALLAH İÇİNİZE SİNDİRSİN BİZ ÇOK ŞANSLIYDIK O KONUDA HAYAL ETTİKLERİMDEN DAHA GÜZELLERİNİ BULDUK
:eek:

Bende katılabilirmiyim acaba aranıza,çünkü kısmet olursa 2 EKİM de :nazar: düğünümüz olacak.hazırlıklar son sürat devam ediyor,annemle ugraşıyoruz ama ekiskler hiç bitmiyo yaa,,nişanlımda şuan çıldırmak üzere evimizi tadilat yaptırıyo ustalarla uğraşmaktan koşturmaktan kafayı yedi,bende düşünmekten,,daha şimdiden uykularım kaçıyor.çok şükür mobilyaların çogunu aldık ama nedense hayal ettiğim pek olmuyo ya mobilyacılarda fikrin değişiyo,nese hayırlısı ile bu koşturmacalar bitsinde:nazar:..evlilik hazırlığı yapmak hiç kolay değilmiş...hazırlıklarla ugraşan herkese kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...a.s. :1hug:
canım benimm katılabilirsin tabikii sizinde bayramın 2. günü galiba içimizde en erken gelin sen olacaksın kısmetse :nazar: ama tatlım bugünlerin keyfini çıkarmaya bak ne güzel kendi evin hem biz hala gönlümüze göre bi ev tutmaya uğraşıyoruz bide ben başka bi şehire gelin gideceğim için nişanlım uğraşıyo bu işlerlede .
mobilya konusunda da haklısın tatlım içine sineni bulmak o kadar zor oluyo ki ama bu günlerimizede çok şükür :teselli:[/B
]
üstelik nikahım kıyılalıd aylar oldu:KK43:(((

tatlımm sende hoşgeldin hayırlı olsun vardır bunda da bi hikmet tatlımya benimde 20 temmuzdu ama kısmet işte
geç olsunda güç olmasın herşey gönlünce olur inşallahh

sormayın kızlar!!! Benim 16 agustostu,aksilikler üstüste geldi kaldımı şimdi 18 ekime:KK43:

olsun canim üzme kendini hayirlisi olsun geç olsun güç olmasin mutlaka aksilikler çikiyor önemli olan tatsizliklar çikmasin bunlar gelip geçiçi telaşlar

18 ekim gelinleri cogaldık bende hep yaz gelini olmak istiyordum ama iyiki olmamamısım sıcaktan makyajın bile akıyo düğün salonu bile dolmuyo herkes yazlıkta köyünde falan ekim daha iyi güney daha iyi oluyormus ekimde balayına nereye gitceksiniz

18 ekim gelinleri cogaldık bende hep yaz gelini olmak istiyordum ama iyiki olmamamısım sıcaktan makyajın bile akıyo düğün salonu bile dolmuyo herkes yazlıkta köyünde falan ekim daha iyi güney daha iyi oluyormus ekimde balayına nereye gitceksiniz

Selam Cnm, biz kısmetse Kıbrıs'a gitmeyi planladık. herhangi bir aksilik çıkmassa kıbrıstayız...

bende geldım kızlarrr ben hep ya ilkbahar yada sonbahar gelını olmak ıstemıstım cok sukurde öle olucak :)

bende geldım kızlarrr ben hep ya ilkbahar yada sonbahar gelını olmak ıstemıstım cok sukurde öle olucak :)
sszzkk hemşom napıyosun kısss nasıl gidiyor hazırlıkların...geliyorum haftaya bohem de düğünümmmm

Merbaba aranıza bende katılıyorum.bende ekimde evelniyorum.aslında yazıalrı takip ediyorum ama yazamadım hiç.hazırlıklar devam.bir de ben asker bekliyorum eylül 16 da nişanlım dönüyor.bende alıyorum bişeyler o gelene kadar.sadece mobilyalar perdeler tüller kaldı.artık onlar evimize göre karar veririz.kızlar dantel konusunda eksiğiniz model arıyorsanız yardımcı olurum.bu konularda ustayımdır.zevkime güvenirim.birde bişey sorucam.aranızda çelik bulaşık sepeti alan varmı.acaba paslanmazmı gerçekten.dün aldım ama artık şansıma.hepinize koaly gelsin.şafak 60:teytey:

slm arkadaşlar bende ekimde evlenicem ama kaçı olduğu henüz belli diil bu belirsizlikde çok kötü oluyo nikah tarihi filan alamıyoruz ne kadar süre önceden nikah tarihi almak gerekio bilgi verirseniz çok sevinirim :) bide bi arkadaş kına gecesi için bindallı sormuş kapalıçarşıda var 200 ytl ye satıyolar 100 ytl yede kiraya veriolardı sormuştum ordan bakabilirsiniz http://www.kaftan.com.tr/list/list.asp?ktgr_id=354 bu linkden bakabilirsiniz istanbulda olanlar bakabilirler. Ben bütün eşyalarımı aldım hepsi mağazalarda duruyolar evimin inşaatının bitmesini beklioruz Allah herkesin hakkında hayırlısını versin :KK70:

sagol canım baktımda bindallılara 100 milyon cok yani hemde kiralık 100-200 derken cok para gidiyo ne yapıcaz böyle bilemiyorum bizde kına kıyafetini erkek tarafı alıyor o yüzden hep ince düşünmek lazım biraz maddi konularıda konusalım karsılastırma olur her yerde fiyatlar farklı tacın nevresim takımını sordum biri 125 biri 145 biri 140 dedi kim ne tutturursa saten cok güzeldi ama 40 a da var nevresim ne yapcaz böyle

Öle tabii erkek tarafı isyanlarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirsem fiyatlar yüksek eksiklerde hiç bitmio Allaha şükür kaynanam önceden halletmiş nevresim takımı filan ufak tefek eşyalarıda onlar aradan çıktı benim perdeler halılar bide ufak tefek eksiklerim dışında pekde bişii kalmadı Büyük eşyaları hallettik ödemeleride bitti ama gelinlikdi damatlıkdı düğündü kuafördü altınlardı onlar daha hiç ortada yok Allah yardımcımız olsun :KK43:

Öle tabii erkek tarafı isyanlarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirsem fiyatlar yüksek eksiklerde hiç bitmio Allaha şükür kaynanam önceden halletmiş nevresim takımı filan ufak tefek eşyalarıda onlar aradan çıktı benim perdeler halılar bide ufak tefek eksiklerim dışında pekde bişii kalmadı Büyük eşyaları hallettik ödemeleride bitti ama gelinlikdi damatlıkdı düğündü kuafördü altınlardı onlar daha hiç ortada yok Allah yardımcımız olsun :KK43:

benim kaynana da sağolsun.ekimde evleniyoruz.daha kızım hazırlıklar ne alemde benim yapacağım bişi varmı sormuyor bile.:eek:klava:kendi dünyasında.bizde yorgan da yapar erkek tarafı ama.bnulardanbişey çıkacağı yok.aman.istemiyorum bu saatten sonra.kuzucum alıyor her istediğimi.imreniyorum aileleri destek olanlara.biz nişanlımla alıyoruz herşeyi.ayy bak sinirlendim yine.:çok üzgünüm:

merhaba kızlarrr
ne güzell gittikçe artıyo sayımız bugün iyice hareketlenmişte ben bi listeyi güncelleyeyim en iyisi:)

ilarya2008 02.10.2008
sszzkk 03.10.2008
haşarı kedi 11.10.2008
jnaz 12.10.2008
yasemin28 18.10.2008
seloş 18.10.2008
sinemcenk 18.10.2008
shinyday 18.10.2008
ozicelcius 18.10.2008
ela0624 18.10.2008
ecevv 25.10.2008
minolto87 25.10.2008
demosh 09.11.2008
pretty21 ekim
rainofapril ekim
hasret eyup 08.11.2008
lady marmelat kasım
gözyaşı kasım sonu
çakırgözlü 12.12.2008
katre belli değil

Merbaba aranıza bende katılıyorum.bende ekimde evelniyorum.aslında yazıalrı takip ediyorum ama yazamadım hiç.hazırlıklar devam.bir de ben asker bekliyorum eylül 16 da nişanlım dönüyor.bende alıyorum bişeyler o gelene kadar.sadece mobilyalar perdeler tüller kaldı.artık onlar evimize göre karar veririz.kızlar dantel konusunda eksiğiniz model arıyorsanız yardımcı olurum.bu konularda ustayımdır.zevkime güvenirim.birde bişey sorucam.aranızda çelik bulaşık sepeti alan varmı.acaba paslanmazmı gerçekten.dün aldım ama artık şansıma.hepinize koaly gelsin.şafak 60:teytey:
hoşgeldin aramıza canımm hadi gözün aydın benim nişanlım düğünden sonra gidecek maleseff :KK43: dantel konusunda da çok şükür bi eksiğim yok ama yazma oyalamaya başladım bugün yapılması gereken 20 tane daha varmış :)
daha bulaşık sepetimi falan almadım tatlım o yüzden yorum yapamayacağım malesef
slm arkadaşlar bende ekimde evlenicem ama kaçı olduğu henüz belli diil bu belirsizlikde çok kötü oluyo nikah tarihi filan alamıyoruz ne kadar süre önceden nikah tarihi almak gerekio bilgi verirseniz çok sevinirim :) bide bi arkadaş kına gecesi için bindallı sormuş kapalıçarşıda var 200 ytl ye satıyolar 100 ytl yede kiraya veriolardı sormuştum ordan bakabilirsiniz http://www.kaftan.com.tr/list/list.asp?ktgr_id=354 bu linkden bakabilirsiniz istanbulda olanlar bakabilirler. Ben bütün eşyalarımı aldım hepsi mağazalarda duruyolar evimin inşaatının bitmesini beklioruz Allah herkesin hakkında hayırlısını versin :KK70:
canımyaa ne kötüdür o belirsizlik çok iyi bilirim bizde nişanlımla 12 ekim dedik ama ne olur ne olmaz diye kısmet diyoruz yinede çünkü anne ve babası yurtdışında bi aksilik olmazsa eylülde gelecekler ama biz onlargelene kadar her işimizi hallediyoruz itiraz etmeye hakları olmasın yerimseniben
benim kaynana da sağolsun.ekimde evleniyoruz.daha kızım hazırlıklar ne alemde benim yapacağım bişi varmı sormuyor bile.:eek:klava:kendi dünyasında.bizde yorgan da yapar erkek tarafı ama.bnulardanbişey çıkacağı yok.aman.istemiyorum bu saatten sonra.kuzucum alıyor her istediğimi.imreniyorum aileleri destek olanlara.biz nişanlımla alıyoruz herşeyi.ayy bak sinirlendim yine.:çok üzgünüm:

yalnız değilsin bu konuda tatlımm Allahtan nişanlılarımız sorumluluklarını biliyolar :nazar:

X