2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

canım hayrlısı olsun ama ıkı bayram arası hurafesıne sendemı katıldın :)
ıkı bayram arası dını nıkah olmaz ama dugun yapılabılırsırnaşık şey

biz eylülde resmi nikahı yapacaz.
düğün aralık başında olacak inş.
2 bayram arası nikah olmazmış ondan dolayı.
inş. hayırlı birşekilde.

Böyle bir inanış var ama yanlış ve hurafedir diye düşünüyorum. Nikahın vakti saati mi olurmuş.

kızlarr siz siz olun son ana bırakmayın hiçbişeyi özelliklede ekim de evlenecekler ben ramazan ayını yani eylülü hiç saymıyorum açıkçası çünkü nasıl geçtiğini anlayamayacağız bile o yüzden ben işi sıkı tutuyorum bide sürekli eksik bişeyler çıkıyo
çakırcımm ne güzell bende en son geçen pazar gördüm nişanlımı o kadar özledimkii
ama şu iki bayram arası düğün olmaz lafına kesinlikle inanma tatlım çünkü sürekli iki bayram arasındayız orda kastedilen müslümanların bayramı olan cuma günüyle ramazan yada kurban bayramlarının aynı haftaya denk gelmesi

kızlarrr bi bakayım dedim kaç tane sonbahar gelinimiz var diye az da değilmişiz hani

ilarya2008 02.10.2008
sszzkk 03.10.2008
haşarı kedi 11.10.2008
jnaz 12.10.2008
yasemin28 18.10.2008
seloş 18.10.2008
sinemcenk 18.10.2008
shinyday 18.10.2008
ozicelcius 18.10.2008
ela0624 18.10.2008
ecevv 25.10.2008
minolto87 25.10.2008
demosh 09.11.2008
pretty21 ekim
rainofapril ekim
hasret eyup 08.11.2008
lady marmelat kasım
gözyaşı kasım sonu
çakırgözlü 12.12.2008
katre belli değil

Son düzenleme:
slm kızlar galıba bende sonbahar gelını olacam erkek tarafıııııı ekım bası dıyor benım aıle kasım ortası dıooooo bakalımmmm ınsallah ekım olur yaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

merhaba kızlarr iyi pazarlar hepinize bana bi fikir verebilirmisiniz yemek odası için iki takım arasında karar veremedim va yarına kadar karar vermem lazım sizce nasıl yorumlarsanız çok sevinirim birde renkleri böyle değilde napolyon kirazı olacak

sonbahar gelinleri arasında bende varım kızlar düğünüm 11 ekimde bursada olacak allahtan bir mani cıkmazsa.:teytey:

Sevgili naz,fikrimi paylaşmak istemiştim ancak verdiğin link açılmıyor .Bilgilerine

ben begendım canım :) umarım gule gule kullanırsın ben esylarımı eylul ayında alıcam nasıpse sımdılık ındırımlere bakıorum sadece konfor mobılyada guzel ındırımler var ıstersen bı bak :)

bencede 1. aslinda ikincide guzelde, tereddut ettim:) ama birinci biraz daha hosuma gitti:)

çok sağol tatlımm bende o kadar çok baktımki mağazalara ama nedense pek içime sinen olmadı birde içime sinen tamam dediklerimde çok pahalı geldi kirada oturacağımız için çok para vermek istemedim açıkçası o yüzden yaptırıyoruz bizde
bencede 1. aslinda ikincide guzelde, tereddut ettim:) ama birinci biraz daha hosuma gitti:)

canım benimmm sende sağoll benimde 1. daha çok hoşuma gitti ama kararsızımdır o yüzden fikirleriniz çok önemli benim için a.s.

anlıorum canım bende kırada oturacagım ıcın cok pahalı bısey almıycam ılerde evım olursa gönlume göre alıcam sımdılık ucuz ama dayanıklı bıseyler bakıorum model pek kafamda yok yane ama konforda volume serısını begendık nasıp bakalım olursa onu alabılırız. neyse ben cıkıorum ıı geceler kızlar:)

Sevgili naz ikincinin sandalyesi ve büfesi gusel-birincinin masası gusel.Karıştır yaptır derin.Bunların markası nedir cnm merak ettim : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…