2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnaz ve ela0624 kızlar kusura bakmayın gec cevap yazıyorum!!!!!dogru söylüyosunuz gec olsunda güç olmasın,her seyin hayırlısı artık...ankarada olupta dügün tarihimiz cakışmayan arkadasları beklerim:)herkesin gönlünce olur umarım....

ya gerçekten bende aileleri destek olanlara özeniyorum.bu arada listede tek düğün tarihi belli olmayan benim galiba dua edin de belirlensin şu sınavım açıklansın bi inşallah.ya eşyalar konusunda en geride olan benim beyaz eşyalar daha bitmedi yemek odası alındı başka bi gelişmede yok.nişanlım tek başına çabalıyo napsın anca bu kadar oluyo

estağfirullah tatlımm Şeniz inşallah seninde herşey dilediğin gibi olur

valla tatlım bizde de nişanlımın ailesi pek bişeye karışmıyo gibi daha doğrusu bizden bişey istemeyinde ne yaparsanız yapın modundalar birde bu aralar ciddi ciddi savunduğum bi tez var eğer flört sonunda evleniliyosa erkek tarafı ağırdan alıyo ve herşeyi damadın halletmesi gerekiyo yok eğer görücü usulü oluyosa o zaman aileler daha çok destek oluyo
inşallah sınavın sonuçlarıda istediği gibi olur canım
biz geçen sene haziranda sözlendik ekimde nişan yaptık nişanlımda beyaz eşyaları o zaman aldı taksitlerimizde bitti çok şükür mobilyada da bi yatak odası kaldı onuda ben alacağım zaten gönlüme göre bi ev tutulsun başka bişey istemiyorum bende
a.s

evet bence de tezin doğru bizim çok kısa da olsa önceden bi tanışma sürecimiz oldu.gerçi ben daha yeniyim canımı fazla sıkmıyım çünkü şubatta nişanlandım.siz kıdemlisiniz.inş gönlüne göre bi ev bulursun.şehir dışına gelin olcam demişsin nereye gideceksin canım

bencede hiç sıkma canını tatlım zamanla hallolur herşey bizim düğün tarihimizin geç olmasının nedenide anne ve babasının yurtdışında olması babasının iznine göre ayarlıyoruz malesef
kısmetse sakaryaya gideceğim tatlım o kadar uzak sayılmaz ama ne de olsa farklı bi şehir ve bazen ister istemez tedirginlik duyuyorum

arkadaşlar emin olun bu yaşadıklarınızın hepsi tatlı aksilikler ve heyecanlar.bir sabah bi uyanıcaksınızki herşey bitmiş ve geçmiş.allah hepinize kolaylık versin.hepinize bir ömür boyu mutluluklar dileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiima.s.a.s.a.s.a.s.

canım benimm çok sağoll Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız
jnat öncelikle tezin deyim yerindeyse cuk diye oturdu:1rolleyes:aile konusunda hakikaten dertliyim ama yapacak birşey yok.üniversitede bitince ayrılırız diye düşündüler.istemedeiler.baskılarımıza dayanamayıp geldiler istediler.binbir nazla.hiçbirşeye karışmadılar.ve düğün için de aynı şeyler.biz taksitlerle uğraşırken geçen hafta aradım beyaz eşyalarını yenilemiş.mobilyaları da yenilicem demezmiklava:ve çoğu taksitini nişanlım ödedi.kafama takmim diyorum ama.üzülüyorum ya.şu askerlik bi bitsin.daha güçlü olacağım ozman.şafak 59Şenizsenağlama

günaydin kizlar
jnaz günün sözünü etmişsin valla çok doğru sözün arkadaşim bizdede ayni dert var ne yaparsak kendi çabalarimizla nişanlimin ailesi uzakta allaha bin şükür bi çok şeyimizi hallettik merak edipte kayinvalidem gelip bakmiyoo bileee kendi ailem herşeyde destek bu erkek ailelerini anlamak gerçekten çook zor

pretycim biz evimizdede çelik sepet kullaniyoruz çeyizimede ondan aldik kesinlikle paslanma falan olmuyor aksine o mika plastik falan olanlar zamanla sararma falan yapiyor ama çeliğe hiç bişey olmuyor canim için rahat olsun güzel günlerde kullan

Allah hepimize kolaylık versin bu konuda hepimizin derdi aynı desenize.gerçi ben çok da kızamıyorum ailesinin durumu yok diye ama içimde burukluk oluyo tabi herşeyi nişanlımın yüklenmesinden dolayı.inşallah epimiz güzel evlerimize nişanlılarımıza sorunsuz bi şekilde kavuşuruz arkadaşlar.ya bu forum bana çok ii geliyo rahatlıyorum sizlerle yazıştıkça çok saolun

canım alırken biraz tereddüt ettim.çok da ucuz değildi.paslanmaz dediler de.malum satış elemanları herşeye çok iyi diyor.neyse ki önerilerin içimi rahattlattı.teşekkürler iyi dilekerin için.Rabbim yardımcımız olsun.

katre öyle biran geliyor ki tamam diyorum durumları yokv.s.yardım etmesinler.ama bir duyuyorum şunu aldım bunu aldım.benim derdim bana bişey almaları değil.ama bir sor ya.çeyizin bitti mi.dantel v.s.ihtiyacın varmı.düğünün lafını bile etmiyor.sanki hiç düğün olmayacakmış gibi.ne mutlu ona ki oğlu sevdiğiyle evleniyor.ama tersine üzülüyor galiba.herşey para değil.içten bir gülümseme yeterli.kendi ailem de yardım etmiyor maddi.ama en azından fikrimi soruyorlar.fikir veriyorlar.ne diyeyim.onunda kızları var.aynı şeyi yaşarsa kızları belki o günleribiryerlerden hatırlar.

kızlar bu erkek anneleri gelin adayları devreye girince metamorfoza ugruyolar.....biz herşeyimizi aldık,hallettik zaten nikahın önce olmasının nedenide benim tayinimdi,agustosa karar verdik,sonrasında bir sürü aksilikler cıktı ve tarih ertelendi .....hanimefendide madem tarih ertelendi ben yazlıga erken gidiyorum dedi kocasını yanına aldı yazlıga gitti...gecen günde beni arayıp atla gel dedi.....bu kadar işin arasında herseyi bırakıp yazlıga gitmem eksikti....ama yapılacak bişey yok,susuyorum....tabi şimdilik.....

Valla ne diyeyim.ben de kendimi yanlız hissediyodum.demek çoğu gelin adaylarıyla aynı kaderi yaşıyormuşum.ben artık boşverdim.kendi emeğimizle ne güzel bişeyler yapmaya çalışıyoruz.gurur duyuyorum aslında.bunca olumsuzluğa katlanmamım nedeni sevgimiz.herkese mutluluklar diliyorum.coksekeriremsu

kızlar krom bulasıklar cok guzel paslanmada olmuor tavsıye ederım hem evde kullanıoz hemde ceyızıme aldım:)
benım ıkı tarafta ılgılenmıor herseyı ıkımız yaptık ııkıde öle oldu kımse bız yaptık dıyemıycek rabbım bıze saglık versın borctur bu ödenır:) sıkmayın tatlı canınızı hersey yoluna gırıorr:)

kaynanaların adı çıkmış dokuza, inmez sekize...

kadınlar her gün arayıp sorsalar, "napıyorsun nasıl gidiyor" deseler, kızarız, "her şeye karışıyor" deriz.
aramasalar, "hiçbir şeyle ilgilenmiyor" diye şikayet ederiz.

bence biraz da biz gelinlerden kaynaklanıyor bu durum.
hem ne güzel işte, rahat bırakmışlar, karışmıyorlar hiçbir şeye. kendi gönlünüzce yapmaktan daha güzeli var mı allah aşkınıza??

ben seviyorum kayınvalidemi. her şeyden önce benim sevdiğim erkeği doğurmuş büyütmüş, kişiliğini kazanmasında etkili olmuş. o da beni seviyor, sağolsun, kendi çocuklarından ayrı tutmuyor.üzerine düşen konuda, fikri sorulduğunda yardımını esirgemiyor. ama zırt bırt arayıp şu şöyle olsun bunu böyle yap deyip işime de karışmıyor. en güzeli bence...

hem ona neymiş benim dantelimden nevresimimden. yaparım ben karınca kararınca kendi kendime. huzurumuz bozulmasın, aramızdaki sevgi saygı zarar görmesin yeter bana. allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi.

Canım sen bizi yanlış anladın galiba.karışmak var karışmak var.aradaki farkı ayırt edebilirsin.hem biz demiyoruz ki kaynanamız karışmıyor bizi sevmyor.tabiki bende seviyorum kayınvalidemi.hoş sohbetli cana yakın.ama bizim paylaştığımız şey farklı.annelerimizi başımızdan eksit etmesin demişsin ne güzel.büyükler yardım edecekki bizlere bizde arkamızdaki gücü hissedelim.sanırım sen bizi yanlış anladın.herşeye karışan kaynananayla her şeye iyi niyetle karışan kaynana çok farklı.ben sanmıyorum ki hergün gelinini arayan kaynanayı istemesin kimse.neyse.anlatmak istediğim umaraım anlaşılmıştır.burda kaynana dedikodusu yapmıyoruz zaten.sağlıcakla kal

hakkaten arkadaşim sen konuyu yanliş anladin galiba kaynanalar anne şefkatinde yaklaşsa hepimiz insaniz üzerine atlayacak değil genelleme yapmak istamiyorum ama anlaşilan sen sorun yaşamamişsin o yüzdende anlayamiyosun önemli olan yanlizca maddiyat değil telefonla arasa sorsa yine yeter ama biz bütün sikintilari tek başimiza üstleniyoruz sonra herşey olup bitip anne babayiz diye baş köşeye kurulma düşüncesi beni sinirlendiriyor. Hepimiz bi anne babaniz evladiyiz tabiki doğurmuş büyütmüş saygiliyiz ama anne baba olmak sadece bumu??

rica ederim canim
aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…