iyi akşamlar kızlarr
bugün çok yoruldum bütün çeyizlikleri çıkardık eksikleri gözden geçirelim diye hazır çıkarmışkende bohçaları ayarladık gitmeye hazır durumdalar onun dışında yine hediyelik dağıtılacakları kendi kullanacaklarımıda seçtim sadece alınacak kaba eşyaların dışında pek bişey kalmadı çok şükür
siz nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar
Bende katılabilirmiyim acaba aranıza,çünkü kısmet olursa 2 EKİM dedüğünümüz olacak.hazırlıklar son sürat devam ediyor,annemle ugraşıyoruz ama ekiskler hiç bitmiyo yaa,,nişanlımda şuan çıldırmak üzere evimizi tadilat yaptırıyo ustalarla uğraşmaktan koşturmaktan kafayı yedi,bende düşünmekten,,daha şimdiden uykularım kaçıyor.çok şükür mobilyaların çogunu aldık ama nedense hayal ettiğim pek olmuyo ya mobilyacılarda fikrin değişiyo,nese hayırlısı ile bu koşturmacalar bitsinde ..evlilik hazırlığı yapmak hiç kolay değilmiş...hazırlıklarla ugraşan herkese kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...a.s. :1hug:
canım benimm katılabilirsin tabikii sizinde bayramın 2. günü galiba içimizde en erken gelin sen olacaksın kısmetseBende katılabilirmiyim acaba aranıza,çünkü kısmet olursa 2 EKİM dedüğünümüz olacak.hazırlıklar son sürat devam ediyor,annemle ugraşıyoruz ama ekiskler hiç bitmiyo yaa,,nişanlımda şuan çıldırmak üzere evimizi tadilat yaptırıyo ustalarla uğraşmaktan koşturmaktan kafayı yedi,bende düşünmekten,,daha şimdiden uykularım kaçıyor.çok şükür mobilyaların çogunu aldık ama nedense hayal ettiğim pek olmuyo ya mobilyacılarda fikrin değişiyo,nese hayırlısı ile bu koşturmacalar bitsinde ..evlilik hazırlığı yapmak hiç kolay değilmiş...hazırlıklarla ugraşan herkese kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...a.s. :1hug:
üstelik nikahım kıyılalıd aylar oldu(((
sormayın kızlar!!! Benim 16 agustostu,aksilikler üstüste geldi kaldımı şimdi 18 ekime
18 ekim gelinleri cogaldık bende hep yaz gelini olmak istiyordum ama iyiki olmamamısım sıcaktan makyajın bile akıyo düğün salonu bile dolmuyo herkes yazlıkta köyünde falan ekim daha iyi güney daha iyi oluyormus ekimde balayına nereye gitceksiniz
bende geldım kızlarrr ben hep ya ilkbahar yada sonbahar gelını olmak ıstemıstım cok sukurde öle olucak :)
sszzkk hemşom napıyosun kısss nasıl gidiyor hazırlıkların...geliyorum haftaya bohem de düğünümmmmbende geldım kızlarrr ben hep ya ilkbahar yada sonbahar gelını olmak ıstemıstım cok sukurde öle olucak :)
sszzkk hemşom napıyosun kısss nasıl gidiyor hazırlıkların...geliyorum haftaya bohem de düğünümmmm
Öle tabii erkek tarafı isyanlarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirsem fiyatlar yüksek eksiklerde hiç bitmio Allaha şükür kaynanam önceden halletmiş nevresim takımı filan ufak tefek eşyalarıda onlar aradan çıktı benim perdeler halılar bide ufak tefek eksiklerim dışında pekde bişii kalmadı Büyük eşyaları hallettik ödemeleride bitti ama gelinlikdi damatlıkdı düğündü kuafördü altınlardı onlar daha hiç ortada yok Allah yardımcımız olsun
hoşgeldin aramıza canımm hadi gözün aydın benim nişanlım düğünden sonra gidecek maleseffMerbaba aranıza bende katılıyorum.bende ekimde evelniyorum.aslında yazıalrı takip ediyorum ama yazamadım hiç.hazırlıklar devam.bir de ben asker bekliyorum eylül 16 da nişanlım dönüyor.bende alıyorum bişeyler o gelene kadar.sadece mobilyalar perdeler tüller kaldı.artık onlar evimize göre karar veririz.kızlar dantel konusunda eksiğiniz model arıyorsanız yardımcı olurum.bu konularda ustayımdır.zevkime güvenirim.birde bişey sorucam.aranızda çelik bulaşık sepeti alan varmı.acaba paslanmazmı gerçekten.dün aldım ama artık şansıma.hepinize koaly gelsin.şafak 60:teytey:
canımyaa ne kötüdür o belirsizlik çok iyi bilirim bizde nişanlımla 12 ekim dedik ama ne olur ne olmaz diye kısmet diyoruz yinede çünkü anne ve babası yurtdışında bi aksilik olmazsa eylülde gelecekler ama biz onlargelene kadar her işimizi hallediyoruz itiraz etmeye hakları olmasın yerimsenibenslm arkadaşlar bende ekimde evlenicem ama kaçı olduğu henüz belli diil bu belirsizlikde çok kötü oluyo nikah tarihi filan alamıyoruz ne kadar süre önceden nikah tarihi almak gerekio bilgi verirseniz çok sevinirim :) bide bi arkadaş kına gecesi için bindallı sormuş kapalıçarşıda var 200 ytl ye satıyolar 100 ytl yede kiraya veriolardı sormuştum ordan bakabilirsiniz http://www.kaftan.com.tr/list/list.asp?ktgr_id=354 bu linkden bakabilirsiniz istanbulda olanlar bakabilirler. Ben bütün eşyalarımı aldım hepsi mağazalarda duruyolar evimin inşaatının bitmesini beklioruz Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
benim kaynana da sağolsun.ekimde evleniyoruz.daha kızım hazırlıklar ne alemde benim yapacağım bişi varmı sormuyor bile.klava:kendi dünyasında.bizde yorgan da yapar erkek tarafı ama.bnulardanbişey çıkacağı yok.aman.istemiyorum bu saatten sonra.kuzucum alıyor her istediğimi.imreniyorum aileleri destek olanlara.biz nişanlımla alıyoruz herşeyi.ayy bak sinirlendim yine.:çok üzgünüm: