- Konu Sahibi EU3
-
Buradaki birçok arkadaşımızın ilk tercihi sanırım yazın evlenmektir benim gibi ama damatlar beklemek istemiyorlar ne yazık ki o kadar..
Uzun bir süre varmış gibi görünsede aslında göz açıp kapayıncaya kadar geçecek zaman.
Düğünü ekim ve kasım ayında olan arkadaşlar hazırlıklarınız ne durumda? neler yaptınız? planlamalarınız ne şekilde?
Buradan paylaşırsanız birbirimize fikir verir, bişeyleri atlamış yada geç kalmış olmayız.
Ay ay Çakır ım buralarda gezermiş,çeyiz hazırlıklarını anlatırmış,evlenecekmiş,mısra da düğününe gidecekmiş: )))))))Çok gusel bir gelin olacakmış....Hepinize şimdiden mutluluklar dilerim canlar..
çözümleyemedim çözümleyemicem galiba döşekte yatarız
merhaba bende siteye yeni üye oldum düğünüm 18 ekim 4 ekim istedik ama 8 ay önceden o gün ttutulmus bizde artık sonbahar gelinleri forumu acalım artık ne dersiniz kimler var sonbarda evlenen neler yaptınız hazırlıklar nasıl
bende sonbahar gelınıyım kızlar hazırlıklarım bıttı gıbı su sıra mobılya bakıoruz konfor mobılyada kampanyalar varmıs ılgılılere duyurulur.:)
kampanyalar azaldı sanki sansımıza yazın pek kampanya olmuyo önceden evi tutmadan da almak mantıklı degil uymuyo sonra bizde henüz almadık koltuk takımı dısında
gelinlik için osmanbey de bir gelinlikçi bulduk.. yarın gidip konuşacağız.provalar başlayacak..
evimizi tadilat yaptıracağız..
çok ta bir süremiz yok gibi. hayırlısıyla bakalım yapabildiğimiz kadar halledeceğiz..
sizin nasıl gidiyor hazırlıklarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?