2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

iyi akşamlar kızlar karagöz cüm hayırlı olsun tatlım hoşgeldin aramıza Şeniz
hüsnacım sende hoşgeldin Şeniz
mızmız cım hayırlı olsun halıların bende bu tarz olanları beğeniyodum ama halıları aldığım yerde tavsiye etmediler zamanla sönme oluyomuş malesef

ozicelcius canım benimya ne çok sevindim senin adına çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum ama en azından bundan sonrasını rahat geçireceksin hayatım ve çok şükür gelinliğinde sorunsuz olmuş ne güzel canımya darısı başıma inşallah :)

bende sabahtan beri hiç oturmadım çekmecelerimi boşalttım koliledim , bütün eşarplarımı yıkadım onları ütüleyeceğim birazdan valiz hazırladım derken iftar vakti geldi
yarın sabahtanda doktora gideceğim kbb ye görünmem lazım kulağım tıkanmış ve baya rahatsız ediyo sonrasında gelinlik provam var , perdelerimde tamamlanmış onlarıda alıp döneceğim inşallah
salı günüde kısmetse sakarya kuzulukta olacağım 15 gün ordayım kızlar ve bu sayede de evin eksiklerini tamamlayacağız aşkımla bi temizlik maratonuda beni bekliyo sanırım :)
,ama işin kötü tarafı yatak odası ve yemek odası mobilyalarım bayramdan sonraki hafta gelecekmiş o yüzden bütün işleri halletmem mümkün değil artık geriside çeyiz gidince hallolur
ve ayrıca nikah işlemlerine de başlayacağız bu hafta

iyiakşamlarrr yeni gelen arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun hoş geldinizkaydirigubbakcemile5

bizde çoğu seyi aldıkk,banyo dolapları takıldı bir halılar kaldıı kaydirigubbakcemile2 evi temizlicez bu hafta gelinlik provası var gamyoncuiremsu şu temizligi bir halletsekmirmirmirmir işimiz kolaylaşicak eşyalarda bayramdan öncekı hafta gelicekmiş inş öyle olur sözlerinde durmuyorlar çünkiiiiii

Son düzenleme:
ecewcim hadi hayırlı olsun tatlım eşyalarınız ağız tadıyla kullanırsınız inşallahh ...
inşallah söyledikleri vakittede gelir eşyalarınız sıkma canını ...
o halılar da benim değil tatlım mız mız ın , bende çok istemiştim onlardan ama halıyı aldığımız yerde önermediler eğer kısa süreli kullanacaksanız tercih edebilirsiniz demişlerdi...

jnaz cok sagol hayatım darısı hepinizin başına...dualarım seninle....husna ankaradaysan beklerim güzelim zaten sonbahar ankara gelinleri toplanıcaz cagrıda bulunmuştum kızlar kabul etmişti eger ankaradaysan katılırsın tatlım...degilsende beklerim...jnaz senin artık davete ihtiyacın yok,evin kızısın...

canım çok sevindim bakıyormuşun aynı güne denk geliyormuş
hadi hayırlısı
kurban bayramından sonraki hafta olursa bak 2 ay 28 gün var
rahat rahat yaparsın hazırlıkları inş.

hayırlı olsun canım
az bir zaman kalmış
hazırlıklar nasıl gidiyor.

Kızlar günaydın yorgunluktan parmaklarımı oynatamıyorum temizlik kosturma falan biz cok aceleci davrandık galiba düğün 18 ekimde ama bizim cogu işimiz bitti ama bizimki daha cok işimiz var deyip duruyo mobilyalarımızın hepsi geldi beyaz esyalar takıldı gelinliğim kına kıyafetim bitti perdeler yapıldı sadece halılar kaldı en son onu alıcaz.ben sac ve makyaja takıldım bu aralar nerede yaptıracagıma karar veremiyorum model bulamıyorum..küçük ev aletlerinde hangilerini aldınız hangileri gerekli sizce ne marka ve ne kaça aldınız ben arzumun soprona blender setini aldım 700 watt tavsiye ederim.tost makinesi gereksiz gibi hemde yer yok en cok mutfakta nelere ihtiyacımız olur nevresim cok al dediler 6 tane aldım yeter herhalde

kolay gelsin yasemin

ben küçük ev aletlerini arçelik aldım
çalıştığım yer arçelik bayiside olunca hep indirimlere denk getiridm uyguna aldım
ütü tost makinası fritöz blendar seti arçelik
blenadır setini 90 ytl aldım
ütü 150 ytl
tost 100 ytl fritöz 70 ytl

çaycı kaldı onuda arçelik alacam 125 ytl diyorlar.

guzel arkadaslarim merhaba
nasilsiniz ? ben simdi birazcik daha iyiyim, belki haberiniz olmadi ama ben çarsamba gunu isyerinde yigildim :çok üzgünüm:
tansiyonum dusmus, hem oruçtan, hem uzuntu, stresden oldu dediler :bbo:
evet asiri uzuntu ve stres var bende...

hazirliklara gelince...ben hasta oldugum için herseyi nisanlim yapti bu haftasonu
esyalari gitti aldi arkadaslariyla, esyalar evime yerlesti (iyi olunca gidicem begenmezsen yerini degistiririz dedi)
halilarim da konuldu
çeyizlerimi çikarttik, yikayacagiz utuleyecegiz sonra evime goturecegiz
eksigim : utu, utu masasi, tv dolabi, ayakkabilik, fritoz
baska eksigim yok allaha sukur
perdelerim de hazir
bu haftasonu eksikler alinacak
haftaya da yerlesecek hersey allah izin verirse

ayrica nikah islemleri tamam, dosya alindi içeri
yarin aksam iftar yemegini dugun salonumu dekore edecek olan bayanlarla yiyecegiz
hersey tamam olacak iki hafta sonra insallah :Saruboceq:

bende de bu kadar

hepinize kolay gelsin
opuyorum sizleri çok çok

geçmiş olsun canım
bukadra stres yapma canım ya
kilon nasıl canım
ben 1 kilo vermişim herkes geri al diyor
gelinlik yakışmaz diyorlar:)

çok az kaldı yaralı sana ya
valla ben bile heyecanlandım şimdi.
kolay gelsin canım.

bitanem, habire kilo veriyorum ben
gelinligimi denedim dun, babamla annemde vardi, offf bol geliyor beli
38 bel yapmislardi
olmusum 36 :çok üzgünüm:
babam kizim birsey yapamam gelinligim çok agir ve tasli, eger dokunursam toparlayamam diye korkuyorum dedi (babam terzi de)
ama yinede dusunecegim dedi :1hug:
bilmiyorum ya...

ya aslinda benim baska bi stresim var bitanem
agrilarim...
her gun benden leke gidiyor
her gun tekrar adet gorecekmisim gibi sanci çekiyorum
oysa 10 gun oldu artik kesilmesi gerekirdi
acaba hap kistleri mi olduyor :uhm:
doktorumu aradim 2 de gelecekmis ofise bugun oglen
beklemedeyim bitanem yaa

inş jnaz cnm ya evet o halıları önermiyorla ama çok güzel duruyor bende senın gbı gördüm kafam yerinde degilki :smiley-cool:

buarada mızmız hayırlı olsun cnm güle güle kullan

slm arkadaşlar benimde düğünüm 26.10.2008 de
allah herkese kolaylık versin
biz vi tutuk temizledik
eşyalar begenildi ama daha alınmadı
çeyizde eksik çokkk
abim ve ablam bekar olunca bana bişey alınmamış
allahdan bi gelirim var
en son aldıgım şey yatak örütüsü takımı
kenarları fırfırlı mürüdm erigi renginde
içinede pembe satenden nevresim aldım çok sıkk
bi an önce götürüp sermek istiyorum ama ev bom boşş

hoşgeldin ınfocum
çok az kalmış senin düğüne canım ya
hadi hayırlısı.

bende öyle evime yeni birşey alında sürekli
onu düşünüp kullanmak istiyorum
inş. hayırlısıyla oda nasip olur.

merhaba kızlarr
ölüyorum yorgunluktan sabahtan beri dışardaydım ve felaket bi sıcak var
bugün gelinlik provam vardı ve nerdeyse gelinliğim bitmiş ve o kadar güzel eklemeler yapmışlarki bana sormadan ve iyiki yapmışlar diyorum çok içime sindi kısmetse 4 ekimde teslim alacağım
bu arada daha da önemlisi aşkım aradı ve geçenlerde salonu 19 ekime tutmuştuk biliyosunuz ayırdığımız yerden aramışlar ve 12 sinde olan düğün iptal edildiği için bizimki 12 sine kaydı . bi anda o kadar panik oldumki sanki hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyo hoş farkeden sadece bir hafta ama mobilyaların teslim tarihini ona göre ayarlamıştık inşallah sorunsuz hallolur ...
infanta sende hoşgeldin aramıza canım

yaralım canımm çok geçmiş olsun güzelimya aman dikkat et kendine lütfen ve söylemesi kolay biliyorum ama sıkma canını inşallah doktor da iyi haberler verecek sana ...
ecew cim inşallah sende dilediğin gibi bi halı bulursun benim antre ve mutfak halısı kaldı sadece onlarıda bu hafta sakaryada halletmeyi düşünüyorum
ozicelcius çok şekersin canımya Şeniz
çakırgözlüm bende kilo vermek istiyorum canımya bi ben stresten veremiyorum sanırım

infanta hoş geldın aramızaa hayırlı uğurlu olsun

jnaz düğünümüz aynı gün olucak hihoyyyt off eşyalar arife günü gelicekmiş inş erken gelir nasıl yerleştiricem bilemiyorumm az kaldı gün yaklaştikca stres artıyor bu arada bende doğum kontrl hapı yüzünden kilo verdım ben almaya çalışiyorum ilaç zayıflatıyor neyse yarın prova var ona göre ayarlama yaparlar :bbo:

bide kızlar güzel yapay çiçek nerden bulabilirim istanbulda bilen varmıı:sm_confused:

Son düzenleme:
infanta hoşgeldin canım....jnaz cok sevindim gelinliginin istedigin gibi olmasına,dügün tarihinede sevindim hayatım benden 1 hafta öncesin....yetişir sen gönlünü ferah tut....

sanım güle güle kullan herşeyini....
geçmiş olsun canım ya..dikkat et kendine....herşey olur sen saglıgına bak...

iyi geceler kızlarr akşama iftara davetliydik geç geldik baya iki saattirde valiz hazırlıyorum yarın yolculuk var malum o kadar heyecanlıyımki aşkım karşılayacak bizi orda ve kısmetse 15 gün birlikte olacağız :)
ozicelcius sağol tatlımm çok şükür gelinlik işinide sorunsuz atlattık ikimizde bu arada mobilyacıylada konuştuk bayram ertesi haftasonuna bırakmadan mobilyaları teslim edecekmiş 6 ekimde de çeyiz götüreceğiz annem o kadar telaşlıki ne yapacağız diye onu sakinleştirmeye çalışıyorum bende :)
ecew cim ne güzel aynı günde evleniyoruz tatlım inşallah herşey dilediğimiz gibi olur yapma çiçeklerde geçenlerde eminönüne gitmiştim baya çeşit vardı oralara bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…