- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
- #1.001
slm kızlar bugün nişanlımla görüştüm bana 3 aya kalmaz geliceğini işleri yoluna koyduğunu söyledi ..çok heycanlandım valla kısmette aralık yani kurban bayramından önce yada hemen sonra düğünümüz olucak inş...zamansızlık hakikaten zor ...herkez sorarken ne zaman ne zaman söylenecek bişey olmaması çok üzüzücüydü..annemlere söylediim bizde yavaşatan başladık hazırlıklara ........
şimdiden evimin hayalini kuruyorum ..hayali
bile güzel...herkeze mutluluklar
iyi akşamlar kıslar bende aranıza katılıyorum sonunda büyük şanssızlıklardan sonra bugün düğün salonu araştırdık 15 kasım uygun geldi ve yarın hayırlısıyla tutucaz inş.bu sefer aksililkler olmaz
geçmiş olsun canım
bukadra stres yapma canım ya
kilon nasıl canım
ben 1 kilo vermişim herkes geri al diyor
gelinlik yakışmaz diyorlar:)
çok az kaldı yaralı sana ya
valla ben bile heyecanlandım şimdi.
kolay gelsin canım.
ecewcim hadi hayırlı olsun tatlım eşyalarınız ağız tadıyla kullanırsınız inşallahh ...
inşallah söyledikleri vakittede gelir eşyalarınız sıkma canını ...
o halılar da benim değil tatlım mız mız ın , bende çok istemiştim onlardan ama halıyı aldığımız yerde önermediler eğer kısa süreli kullanacaksanız tercih edebilirsiniz demişlerdi...
sanım güle güle kullan herşeyini....kolay gelsin yasemin
ben küçük ev aletlerini arçelik aldım
çalıştığım yer arçelik bayiside olunca hep indirimlere denk getiridm uyguna aldım
ütü tost makinası fritöz blendar seti arçelik
blenadır setini 90 ytl aldım
ütü 150 ytl
tost 100 ytl fritöz 70 ytl
çaycı kaldı onuda arçelik alacam 125 ytl diyorlar.
geçmiş olsun canım ya..dikkat et kendine....herşey olur sen saglıgına bak...guzel arkadaslarim merhaba
nasilsiniz ? ben simdi birazcik daha iyiyim, belki haberiniz olmadi ama ben çarsamba gunu isyerinde yigildim :çok üzgünüm:
tansiyonum dusmus, hem oruçtan, hem uzuntu, stresden oldu dediler :bbo:
evet asiri uzuntu ve stres var bende...
hazirliklara gelince...ben hasta oldugum için herseyi nisanlim yapti bu haftasonu
esyalari gitti aldi arkadaslariyla, esyalar evime yerlesti (iyi olunca gidicem begenmezsen yerini degistiririz dedi)
halilarim da konuldu
çeyizlerimi çikarttik, yikayacagiz utuleyecegiz sonra evime goturecegiz
eksigim : utu, utu masasi, tv dolabi, ayakkabilik, fritoz
baska eksigim yok allaha sukur
perdelerim de hazir
bu haftasonu eksikler alinacak
haftaya da yerlesecek hersey allah izin verirse
ayrica nikah islemleri tamam, dosya alindi içeri
yarin aksam iftar yemegini dugun salonumu dekore edecek olan bayanlarla yiyecegiz
hersey tamam olacak iki hafta sonra insallah :Saruboceq:
bende de bu kadar
hepinize kolay gelsin
opuyorum sizleri çok çok