- 23 Nisan 2007
- 580
- 0
- Konu Sahibi EU3
jnaz köşe koltuk ları çok severim annemin evinde yıllardır kullanırız o kadar rahatki gelen misafirlerde çok memnun kalıyo inan güle güle kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jnaz köşe koltuk ları çok severim annemin evinde yıllardır kullanırız o kadar rahatki gelen misafirlerde çok memnun kalıyo inan güle güle kullan canım
rainpori eşyaların çok güzel canım
agız tadıyla kullanmak nasip etsin Allahım
hayırlı olsun.
merhaba bayanlar ben de burası da seneye yaza evlenecekelrdenim ve bu konu başlığındayım arkadaşlarla tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.Mayıs ayında kısmetse düğünüm.Bu arad mız mız canım aşk olsun bizi hepten boşladın sen düğünün yaklaştıkça meğer burdaymışsın yakaladım seni bize de bekelriz şekerim.
canımcım bende arada bir sizin topiğinize uğruyorum ve öyle güzel paylaşımlarda bulunuyosunuzki mutfak eşyaları olsun nevresimler olsun sizden çok faydalandım açıkçası a.s.merhaba bayanlar ben de burası da seneye yaza evlenecekelrdenim ve bu konu başlığındayım arkadaşlarla tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.Mayıs ayında kısmetse düğünüm.Bu arad mız mız canım aşk olsun bizi hepten boşladın sen düğünün yaklaştıkça meğer burdaymışsın yakaladım seni bize de bekelriz şekerim.
hüsnacım hadi şimdiden hayırlı olsun tatlımslm kızlar bugün nişanlımla görüştüm bana 3 aya kalmaz geliceğini işleri yoluna koyduğunu söyledi ..çok heycanlandım valla kısmette aralık yani kurban bayramından önce yada hemen sonra düğünümüz olucak inş...zamansızlık hakikaten zor ...herkez sorarken ne zaman ne zaman söylenecek bişey olmaması çok üzüzücüydü..annemlere söylediim bizde yavaşatan başladık hazırlıklara ........
şimdiden evimin hayalini kuruyorum ..hayali
bile güzel...herkeze mutluluklar
kızlar delı olacam valla delı olacam ya kaynanam gıtmıs evı kendı kafasına gore dosemıs ya perdelerı aldı hadı neyse dedık halı almıs avızelerı almıs sınırden elım ayagım tıtrıo ya sormadan herseyı yapmıs halletmıs ne bıcım bır kadın anlamadım gıttı erdemde onu savunuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi akşamlar kıslar bende aranıza katılıyorum sonunda büyük şanssızlıklardan sonra bugün düğün salonu araştırdık 15 kasım uygun geldi ve yarın hayırlısıyla tutucaz inş.bu sefer aksililkler olmaz
hayırlı ugurlu olsun kasım gelınımız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2